Νέος Κόσμος - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ     Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Νέος Κόσμος

Κουτσονίκα 5 & Ηλία Ηλιού 66
Ταχ. Κώδικας 117 44
Τηλ. 2111195868
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κοινωνικά δίκτυα κέντρου - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ:   ||  AFTER SCHOOL:

Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. κέντρου: 156175003000

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Κέντρο Μελέτης After School στο Νέο Κόσμο βρίσκεται πάνω σε μια από τις πιο κεντρικές αρτηρίες του Νέου Κόσμου, επί της Ηλία Ηλιού 66, πολύ κοντά στη γνωστή οδό Αμβροσίου Φραντζή. Στεγάζεται στον 2ο όροφο ενός 4όροφου ακινήτου, πάνω από την παλιά τράπεζα Πειραιώς. Με επιφάνεια 200 τ.μ περίπου, διαθέτει 6 φωτεινές, υπερσύγχρονες και λειτουργικές αίθουσες διδασκαλίας, άνετους χώρους αναμονής, γραμματεία - reception, γραφείο διεύθυνσης, αίθουσα πολυμέσων με νέες τεχνολογίες και διαδραστικό πίνακα, αίθουσα μελέτης και αίθουσα εξάσκησης για τα μεγαλύτερα παιδιά, καθιστικό για τα διαλείμματα και ειδικό χώρο για παρουσιάσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις κλπ!

Το φροντιστήριο μας ακολουθεί πιστά το σύστημα του ομίλου Διακρότημα που έχει ξεχωρίσει. Οι έμπειροι καθηγητές μας και η πολυετής πείρα μας οδηγούν τους μαθητές μας στην επιτυχία.