Θερινή προετοιμασία - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Σχεδιάζουμε από νωρίς την επιτυχία!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ο στόχος όλων των μαθητών, γονέων και καθηγητών δεν είναι απλά ένας καλύτερος βαθμός στο σχολείο, αλλά η έγκαιρη και επιτυχής προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα προετοιμασίας με αυξημένες ώρες διδασκαλίας και για τις 4 Ομάδες Προσανατολισμού της Γ Λυκείου:

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας, το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 1/3 της ύλης της Γ Λυκείου.

Είναι προφανές ότι έτσι, αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων μαθητών, που δεν ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα και επομένως, έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Αντίστοιχα θα λειτουργήσουν τμήματα θερινής προετοιμασίας για όλες τις τάξεις του Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ανάγκη για θερινά μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης είναι απαραίτητη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Με το κλείσιμο των σχολείων οι μαθητές έχασαν ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων και της ύλης καθώς και την συνοχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επίσης οι μαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες που τους επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τόσο στην ψυχολογία τους όσο και στην μαθησιακή τους εξέλιξη.

Το νέο σύστημα με την τράπεζα θεμάτων και την προσμέτρηση της βαθμολογίας των 3 τάξεων στα μόρια για την εισαγωγή στις Πανελλαδικές εξετάσεις που θα ισχύσει από την Α Λυκείου του σχολικού έτους 2020 – 2021.

Τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειες τους. Η διαδικτυακή εκπαίδευση κάλυψε πλήρως όλες τις ανάγκες των μαθητών μας χωρίς να χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα.

Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρέχεται στο σύνολο των μαθητών μας μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας, υποβοηθούμενης από τα αρτιότερα εποπτικά και εκπαιδευτικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες – smart boards αφής, ηλεκτρονικές γραφίδες, βιντεοπροβολείς κλπ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Γραφτείτε από τώρα και κερδίστε 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, όλο τον Ιούνιο και τα βιβλία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να δώσετε ούτε 1€.

Υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις για αδέρφια και οικογένειες που έχουν πληγεί αυτό το διάστημα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Πρόγραμμα μαθημάτων
 • Εισαγωγή σε ύλη της επόμενης τάξης
 • Επιπλέον ώρες εξάσκησης – εκτός των διδακτικών ωρών
 • Ανακεφαλαίωση στην ύλης της θερινής περιόδου – κύκλος επαναληπτικών μαθημάτων για τα διαγωνίσματα
 • Πρόγραμμα διαγωνισμάτων - Προσομοίωση Πανελλαδικών εξετάσεων

Δείτε εδώ το πρόγραμμα σπουδών.

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για τους «αναποφάσιστους» μαθητές να κάνουν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

CAREER GATE TEST

Το εγκυρότερο και πλέον αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επεξήγηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων στους μαθητές και στους γονείς από τον διευθυντή σπουδών.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ έχουμε ως προτεραιότητα και ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς και τα παιδιά σας και να σταθούμε δίπλα σας και στο ύψος των περιστάσεων.

Αν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τα θερινά μαθήματα 2020, καθώς και για τα μαθήματα χειμερινής περιόδου 2020-2021, θα πρέπει να προγραμματιστεί συνάντηση με τη διεύθυνση σπουδών.

Για όποιον επιθυμεί να δει από κοντά τους χώρους των φροντιστηρίων μας, εμείς παραμένουμε στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουμε, καθώς η Διοικητική λειτουργία όλων των εκπαιδευτήριων μας Πανελλαδικά συνεχίζεται κανονικά.

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας, είτε μέσω προσωπικής συνάντησης από κοντά είτε μέσω διαδικτυακής ενημέρωσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα των κέντρων μας ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Ομίλου στα τηλέφωνα 2104133810, 2104136630 και 6942400350.

Για τα κέντρα της Αττικής πατήστε εδώ.

Για το Πανελλαδικό δίκτυο πατήστε εδώ.

Το μέλλον των παιδιών μας, δεν μπορεί να περιμένει, συνεπώς, προκειμένου να σας διευκολύνουμε, μπορούμε εναλλακτικά, να σας ενημερώσουμε και online, διαδικτυακά με την βοήθεια του προγράμματος που σας εξυπηρετεί (skype, zoom, messenger, viber).

Ακολουθούν τα τρία βήματα για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως συνάντησης:

 1. Συμπληρώστε online την φόρμα που θα βρείτε εδώ.
 2. Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας στο τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και προγραμματίζουμε συνάντηση εξ αποστάσεως την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
 3. Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σας, εφόσον το επιθυμείτε, θεωρούμε απαραίτητη και την παρουσία του μαθητή στη συνάντηση μας.

 

#Μένουμε ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

#Μαθαίνουμε Μαζί

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • Οδηγός Πανελληνίων +

  Ο πληρέστερος οδηγός για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 επισκέπτες και κανένα μέλος