Θερινή προετοιμασία - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Σχεδιάζουμε από νωρίς την επιτυχία!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Ο στόχος όλων των μαθητών, γονέων και καθηγητών δεν είναι απλά ένας καλύτερος βαθμός στο σχολείο, αλλά η έγκαιρη και επιτυχής προετοιμασία για τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν εντατικά τμήματα προετοιμασίας με αυξημένες ώρες διδασκαλίας και για τις 4 Ομάδες Προσανατολισμού της Γ Λυκείου:

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας, το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον το 1/3 της ύλης της Γ Λυκείου.

Είναι προφανές ότι έτσι, αποκτούν ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων μαθητών, που δεν ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα και επομένως, έχουν πολύ αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Αντίστοιχα θα λειτουργήσουν τμήματα θερινής προετοιμασίας για όλες τις τάξεις του Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού.

Δείτε το πρόγραμμα σπουδών

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ανάγκη για θερινά μαθήματα σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης είναι απαραίτητη πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Με το κλείσιμο των σχολείων οι μαθητές έχασαν ένα σημαντικό μέρος των μαθημάτων και της ύλης καθώς και την συνοχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Επίσης οι μαθητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρες συνθήκες που τους επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό τόσο στην ψυχολογία τους όσο και στην μαθησιακή τους εξέλιξη.

Τα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειες τους. Η διαδικτυακή εκπαίδευση κάλυψε πλήρως όλες τις ανάγκες των μαθητών μας χωρίς να χαθεί ούτε μία διδακτική ώρα.

Δεν υπήρξαν μειώσεις ωρών, δεν υπήρξαν συνενώσεις τμημάτων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φροντιστηρίων μας υλοποιήθηκε άρτια, χωρίς καμία έκπτωση στα ποιοτικά του χαρακτηριστικά και καθ΄ολοκληρία.

Το ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό υλικό των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, παρέχεται στο σύνολο των μαθητών μας μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας, υποβοηθούμενης από τα αρτιότερα εποπτικά και εκπαιδευτικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες – smart boards αφής, ηλεκτρονικές γραφίδες, βιντεοπροβολείς κλπ.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

Γραφτείτε από τώρα και κερδίστε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ και τα ΒΙΒΛΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Επιπλέον, υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις για αδέρφια μαθητών μας και στις οικογένειες που έχουν πληγεί αυτό το διάστημα από την υπάρχουσα κατάσταση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Πρόγραμμα μαθημάτων
 • Εισαγωγή σε ύλη της επόμενης τάξης
 • Επιπλέον ώρες εξάσκησης – εκτός των διδακτικών ωρών
 • Ανακεφαλαίωση στην ύλης της θερινής περιόδου – κύκλος επαναληπτικών μαθημάτων για τα διαγωνίσματα
 • Πρόγραμμα διαγωνισμάτων - Προσομοίωση Πανελλαδικών εξετάσεων

Β' ΠΡΟΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ

7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η θερινή προετοιμασία για τους μαθητές που τελειώνουν τη Β Λυκείου θα έχει διάρκεια 7 εβδομάδες και περιλαμβάνει μαθήματα, επαναληπτικά μαθήματα προετοιμασίας διαγωνισμάτων και διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι μαθητές μας, το Σεπτέμβριο, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, να έχουν ολοκληρώσει από το 30% έως το 50% της ύλης της Γ Λυκείου!

Είναι προφανές ότι, οι μαθητές μας, αποκτούν ένα τεράστιο προβάδισμα και πλεονέκτημα έναντι των άλλων μαθητών, (που δεν ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα) και επομένως έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας να εισαχθούν στις σχολές που επιθυμούν, αφού με τον τρόπο αυτό θα έχουν ολοκληρώσει την ύλη της Γ Λυκείου πολύ νωρίτερα και έτσι θα τους μένει πλέον μεγάλο χρονικό διάστημα για επαναλήψεις και διάβασμα!

Α' ΠΡΟΣ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η θερινή προετοιμασία για τους μαθητές που τελειώνουν την Α Λυκείου θα έχει διάρκεια 4 εβδομάδες και περιλαμβάνει μαθήματα και διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων.

Ο στόχος είναι να καλύψουμε όλα τα κενά που δημιουργήθηκαν από τις ειδικές συνθήκες που υπήρχαν στη χώρα μας και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα από Σεπτέμβριο τα μαθήματα στην ύλη της Β Λυκείου.

Αντίστοιχα θα λειτουργήσουν τμήματα θερινής προετοιμασίας για όλες του Γυμνασίου και Δημοτικού.

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα για τους «αναποφάσιστους» μαθητές να κάνουν Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ώστε να ακολουθήσουν την κατεύθυνση που τους ταιριάζει.

CAREER GATE TEST

Το εγκυρότερο και πλέον αξιόπιστο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει επεξήγηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων στους μαθητές και στους γονείς από τον διευθυντή σπουδών.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Για να προγραμματίσουμε συναντήσεις και να ενημερωθείτε online ή από κοντά για τα προγράμματα μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας.

✅ Πληροφορίες στο φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ της περιοχής σου.

Για τα κέντρα της Αττικής πατήστε εδώ.

Για το Πανελλαδικό δίκτυο πατήστε εδώ.

✅ Τηλεφωνικό κέντρο φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

2104133810 & 2104136630

✅ Κάνε τώρα την online εγγραφή σου!

 

#ΜένουμεΔιακρότημα #ΜαθαίνουμεΜαζί #diakrotima #ΚαλοκαίριΜεΔιακρότημα #Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Το φροντιστήριο μου

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων. Για να συνδεθείτε ζητήστε πρόσβαση από την γραμματεία του κέντρου σας.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 43 επισκέπτες και κανένα μέλος