Γιατί Franchise - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar
ArrowArrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

ΤΟ FRANCHISING

Το Franchising με τη σημερινή του μορφή ξεκίνησε να εφαρμόζεται στην Ελλάδα από το 1976. Ξεκίνησε με επιχειρήσεις εστιατορίων και καταναλωτικών προϊόντων και συνέχισε με εταιρείες  παροχής υπηρεσιών.

Το Franchising σήμερα δεν είναι μια κοινοπραξία εταιρειών, ή απλώς ένα όνομα σε μια πινακίδα έξω από κάποιες εγκαταστάσεις. Είναι μια αλυσίδα καταστημάτων ή μονάδων παροχής υπηρεσιών, που λειτουργεί με σύστημα δεδομένο. Δεν είναι μία εταιρεία, αλλά είναι ένα δίκτυο ανεξαρτήτων εταιρειών, οι οποίες όλες μαζί επιδιώκουν τον ίδιο σκοπό, συνδεόμενες η μια με την άλλη.

Το Franchising είναι πλέον παγκοσμίως αποδεκτό ως το σύστημα που προσφέρει τη καλύτερη σχέση επένδυσης - απόδοσης με ταυτόχρονη μείωση ή και εξάλειψη του επιχειρηματικού κινδύνου.  Είναι μια μέθοδος που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία και να αναπτυχθείτε επαγγελματικά αυξάνοντας τα κέρδη σας και αξιοποιώντας μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως:

  • Χρήση αναγνωρίσιμου σήματος από τους μαθητές σας, που ενισχύει την αποδοχή και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας ως franchisee.
  • Ύπαρξη επιχειρηματικής οργάνωσης η οποία έχει δοκιμαστεί στην αγορά και έχει αποδειχθεί επιτυχημένη.
  • Αυξημένη αποδοτικότητα λόγω της χρήσης δοκιμασμένων και εφαρμοσμένων συστημάτων οργάνωσης, διοίκησης και λειτουργίας, που βοηθούν στη μείωση των κινδύνων της αρχικής περιόδου που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ως νέος επιχειρηματίας.
  • Καθοδηγούμενο και δοκιμασμένο σύστημα διοίκησης, παροχή ενός ενεργού πλαισίου λειτουργιών και διαδικασιών και ταυτόχρονα επιχειρηματική ανεξαρτησία.
  • Διαφήμιση και προώθηση σε πανελλαδικό επίπεδο.
  • Δυνατότητα ανταλλαγής ιδεών μεταξύ franchisor και franchisee για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης.
  • Ευκολία εύρεσης χώρου, αν χρειάζεται, αφού οι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι γενικά πιο δεκτικοί στην εκμίσθωση κτιρίων σε οργανωμένες και επώνυμες επιχειρήσεις.
  • Ραγδαία εξάπλωση ενός σταθερού συστήματος λειτουργίας, που θα ωφελήσει τόσο εσάς ως franchisee, όσο και τον franchisor.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 110 επισκέπτες και κανένα μέλος