Παλαιό Φάληρο Κέντρο - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ ΔΩΡΟ Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Παλαιό Φάληρο Κέντρο

Αγίου Αλεξάνδρου 7
Ταχ. Κώδικας 175 61
Τηλ. 2109855055
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και Κέντρο Μελέτης AFTER SCHOOL στο Παλαιό Φάληρο, βρίσκεται επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου 7, σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής - στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου -, δίπλα στην πλατεία του Φλοίσβου και στην εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σύγχρονα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια μέσης εκπαίδευσης των νοτίων προαστίων!

O όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μοναδική εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης που διαθέτει, δύο (2) Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και τρία (3) κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Πατώντας εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε στους χώρους μας.

 

Κοινωνικά δίκτυα κέντρου - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ:   ||  AFTER SCHOOL:

Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. κέντρου: 163992503000

Τα νέα μας