Άλιμος Καλαμάκι - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar


Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Άλιμος Καλαμακι

Καλαμακίου 89 & Λευκωσίας
Ταχ. Κώδικας 174 55
Τηλ. 2169390544
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο Καλαμάκι Αλίμου βρίσκεται πάνω σε μια από τις πιο κεντρικές αρτηρίες των νοτίων προαστίων, επί της Λεωφόρου Καλαμακίου, δίπλα ακριβώς από το μεγάλο super market ΑΒ Βασιλόπουλος, πολύ κοντά στη γνωστή αγορά της οδού Θουκυδίδου.
Στεγάζεται στον 1ο όροφο ενός δυόροφου ακινήτου, το οποίο λειτουργούσε επί μια 10ετία ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΣΥΜΒΟΛΟ - του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Ε. Ευσταθίου. Το συγκεκριμένο ακίνητο, το οποίο κατασκευάσθηκε από την αρχή για εκπαιδευτήριο, ανακαινίσθηκε εξωτερικά και εσωτερικά πλήρως, ώστε να πληροί τις νέες προδιαγραφές του Υπουργείου Παιδείας και του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.
Με επιφάνεια 260 τ.μ περίπου, διαθέτει 7 φωτεινές, υπερσύγχρονες και λειτουργικές αίθουσες διδασκαλίας, άνετους χώρους αναμονής, γραμματεία - reception, γραφείο διεύθυνσης, αίθουσα πολυμέσων με νέες τεχνολογίες και διαδραστικό πίνακα, αίθουσα after school για τους μικρούς μας μαθητές, αίθουσα μελέτης και αίθουσα εξάσκησης για τα μεγαλύτερα παιδιά, καθιστικό για τα διαλείμματα και ειδικό χώρο για παρουσιάσεις, σεμινάρια, εκδηλώσεις κλπ! 

Κοινωνικά δίκτυα κέντρου - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ:   ||  AFTER SCHOOL:

Αρ. Γ.Ε.Μ.Η. κέντρου: 143080903000