Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με δεκάδες παραρτήματα σε λειτουργία πανελλαδικά, με εκατοντάδες έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές στο χώρο τους και με χιλιάδες επιτυχόντες μαθητές του που έγιναν δεκτοί στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, συνεχίζει την πολύπλευρη και πολυεπίπεδη υποστήριξή του και στους απόφοιτους μαθητές πλέον φοιτητές, παρέχοντας ενίσχυση, εκπαίδευση και στα Πανεπιστημιακά μαθήματα.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό μας, εξασφαλίζει τη σίγουρη επιτυχία στις εξετάσεις με τη μορφή ενισχυτικής διδασκαλίας, όπου αξιοποιώντας την υψηλή κατάρτιση και την εμπειρία του διδακτικού προσωπικού αναλαμβάνει την προετοιμασία φοιτητών, Ελληνικών Πανεπιστήμιων Πολυτεχνείων, ΑΕΙ και ΤΕΙ σ’ εκείνα τα μαθήματα που οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν ανάγκη επιπλέον υποστήριξης με σκοπό να μάθουν και να κατανοήσουν την ύλη του μαθήματος . Τα πανεπιστημιακά - φοιτητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε ολιγομελή γκρουπ και σε ιδιαίτερα μαθήματα.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι χρειάζεται ο σύγχρονος φοιτητής – σπουδαστής και σας το παρέχουμε με ποσοστά επιτυχίας που προσεγγίζουν το 100% ακόμα και στα πλέον δύσκολα και απαιτητικά μαθήματα.

Ήδη μαζί μας, μέσω των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, χιλιάδες παιδιά, μαθητές μας πέρασαν την "πόρτα" της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και ξεκίνησαν τη σταδιοδρομία τους δημιουργικά, αρχικά ως φοιτητές στις σχολές που επέλεξαν να φοιτήσουν και μετέπειτα ως επιτυχημένοι επαγγελματίες και επιστήμονες στους διάφορους κλάδους της κοινωνίας και της αγοράς εργασίας!

Πάμε ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ... Πάμε Πανεπιστήμιο!!

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Νέο Σύστημα +

  Τα υπέρ και τα κατά του νέου συστήματος.

  Πληροφορίες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2