Πολυσυλλεκτικό Δίκτυο - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar
ArrowArrow
ArrowArrow
Shadow
Slider

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Το 1ο "Πολυσυλλεκτικό Δίκτυο Franchise Εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο!"

polisilektiko-diktio

Ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι το 1ο Πολυσυλλεκτικό Δίκτυο Franchise Εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο, γεγονός που οφείλεται στην στρατηγική της εταιρίας να ενώσει επιχειρηματίες που ανήκουν σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους δραστηριότητας. Επιχειρηματίες του Ομίλου που έχουν ανοίξει το δικό τους Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, είναι συνεργάτες που εξασκούσαν το επάγγελμα του Καθηγητή μέσης εκπαίδευσης, Φροντιστηριούχοι που είχαν το δικό τους φροντιστήριο και το μετέτρεψαν σε Φροντιστήριο του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, Επιχειρηματίες - Επενδυτές που δεν είχαν καμία σχέση με το αντικείμενο της εκπαίδευσης και λειτουργούν το φροντιστήριό τους με διευθυντή σπουδών και τέλος Επιχειρηματίες Ξένων Γλωσσών που στην δραστηριότητά τους αυτή δεν ανταγωνίζονται μεταξύ τους δεδομένου ότι τα κέντρα ξένων γλωσσών που ήδη λειτουργούν δεν βρίσκονται μέσα στην μέσα στην ίδια περιοχή!

Η τελευταία κατηγορία έχει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και η εταιρία συνδυάζει στους κόλπους της συνεργάτες που διατηρούν παράλληλα με τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και επιχειρήσεις ξένων γλωσσών με επωνυμίες διαφορετικών αλυσίδων franchise. Έτσι λοιπόν ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ έχουν επιχειρηματίες που λειτουργούν Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, IΣΟΝ - ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ, APPLE STUDIES, PASCAL στην Κύπρο και πολλοί άλλοι που σύντομα θα ανακοινωθούν.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Franchise του Ομίλου, κύριο Αναστάσιο Σκιαδόπουλο,

"τo project αυτό της εταιρίας έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία μιας και η δομή του Πολυσυλλεκτικού Δικτύου του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στηρίζεται στο ότι κανένας από όλους τους συνεργάτες μας δεν είναι ανταγωνιστής με κάποιον άλλο που έχει παρόμοιο αντικείμενο ξένων γλωσσών, μιας και όλοι λειτουργούν σε διαφορετικές περιοχές και έχουν συγκεκριμένη γεωγραφική αποκλειστικότητα που τους προστατεύει και τους βοηθά να λειτουργούν αυτόνομα το δικό τους Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Για αυτό το λόγο άλλωστε η εταιρία μας απευθύνει ένα τίμιο και ανοιχτό κάλεσμα προς όλους ανεξαρτήτως τους υποψήφιους επιχειρηματίες, από όποιον χώρο κι αν προέρχονται, που θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λειτουργώντας το ως κύρια απασχόληση τους ή επεκτείνοντας την εκπαιδευτική δραστηριότητα που ήδη έχουν. Με αυτό τον τρόπο θα μεγιστοποιήσουν τα οφέλη που προκύπτουν συνολικά και για τις δύο επιχειρήσεις τους και των Ξένων Γλωσσών και της Μέσης Εκπαίδευσης!

ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης!

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος