Χημείας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Χημικοί

ΚΑΠΕΡΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΥ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Συντονίστρια των καθηγητών της Χημείας στον Όμιλο. Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2008 δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης, παρέχοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου, ενώ από το 2010 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Έχει συμμετάσχει στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων και συνεργάζεται με τον όμιλο από το 2013.

ΛΑΖΑΡΑΚΗ-ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2012 δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Από το 2015 διδάσκει ως Χημικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΔΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΚΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Χημικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1991 διδάσκει Χημεία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετέχει στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων. Έχει δημοσιεύσει θέματα Χημείας καθώς και λύσεις θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο και στον ημερήσιο τύπο (Έθνος–Νέα). Έχει συμμετοχή στις επιτροπές επαναληπτικών θεμάτων της ΟΕΦΕ.

ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 11 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα στη διδασκαλία του μαθήματος της Χημείας σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Από το 2015 είναι καθηγητής στον όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

ΚΕΦΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Χημικός Ph.D.

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης όπου και εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Κβαντικής Χημείας υπό την εποπτεία του Καθ. Κωνσταντίνου Τσίπη (συγγραφέας βιβλίων Χημείας Λυκείου). Υπήρξε από το 2009 έως το 2016 μεταδιδακτορικός ερευνητής στα Πανεπιστήμια του Μονπελιέ και της Τουλούζης.

ΖΗΣΑΚΗ ΕΒΙΤΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Τεχνολογία και Επιστήμη Υλικών του Α.Π.Θ.. Έχει 13ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Χημείας Προσανατολισμού.

ΛΙΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και διδάσκει το μάθημα της Χημείας σε μαθητές Λυκείου.

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας της σχολής Θετικών Επιστημών, τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση στους τομείς Οργανικής Χημείας και Βιοχημείας. Έχει προϋπηρεσία 15 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα. Από το 2007 προϋπηρεσία σε δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια του Ν. Αττικής.

ΣΑΡΑΦΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κάτοχος Μ.Δ.Ε στα φυσικά προϊόντα. Έχει δεκαετή εμπειρία ως Χημικός σε Φροντιστηριακά Κέντρα.

ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει Χημεία Λυκείου-Γυμνασίου και Φυσική Γυμνασίου, σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Είναι πτυχιούχος της Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Έχει επτά (7) χρόνια εμπειρία στην διδασκαλία Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Από το 2014 παρακολουθεί σεμινάρια με θέμα την Ιστορία των Επιστημών και την Φιλοσοφία.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης από το King’s College London και το Τμήμα Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στη Δημόσια Υγεία και τη Διδακτική της Χημείας. Εργάστηκε σε δημόσιους οργανισμούς της Αγγλίας και της Ελλάδας, ενώ από το 2013 ασχολείται αποκλειστικά με τη διδασκαλία της Χημείας.

ΧΡΥΣΟΧΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ MSc

Σπούδασε Χημεία στο ΕΚΠΑ. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στη Χημική Ανάλυση-Έλεγχο Ποιότητας από το EKΠΑ (Άριστα 9,8). Είναι, πιστοποιημένη Σύμβουλος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Από το 2008 δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα της εκπαίδευσης με εξειδίκευση στο μάθημα της Χημείας για προετοιμασία μαθητών σε υψηλόβαθμες σχολές (Ιατρική, Φαρμακευτική, Μηχανολόγων, Ναυπηγών).

ΛΕΚΑΤΣΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ-ΝΙΚΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2005 δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Έχει προϋπηρεσία 4 ετών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με εξειδίκευση στη διδασκαλία Χημείας και Φυσικής.

ΣΚΟΥΛΗΚΑΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην αναλυτική και περιβαλλοντική Χημεία. Έχει προϋπηρεσία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Χημεία.

ΠΙΠΙΛΟΥ ΧΡΥΣΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Απόφοιτος Πανεπιστημίου Πατρών του Τμήματος Χημείας. Από το 1998 , διδάσκει μαθήματα Χημείας (και Φυσικής) σε φροντιστήρια. Έχει εργαστεί σε δημόσια σχολεία στο πρόγραμμα της πρόσθετης διδακτικής στήριξης, στα Ι.Ε.Κ. του Κιάτου και Κορίνθου, διδάσκοντας Χημεία, Κοσμετολογία και Δερματολογία στα τμήματα Αισθητικής αυτών.

ΙΩΑΝΝΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εδώ και 28 χρόνια εργάζεται σε φροντιστήρια του νομού Κορινθίας. Έχει γράψει πλήθος σημειώσεων για την Χημεία με πρότυπα λυμένες ασκήσεις. Από το 2015 συνεργάζεται με το Διακρότημα Κιάτου.

ΚΟΛΛΙΑΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1999 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΘΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Διαθέτει δίπλωμα χημικού μηχανικού. Έχει διδακτορική διατριβή με τίτλο εργασίας 'Απομάκρυνση εξασθενούς χρωμίου από υδατικά διαλύματα με χρήση τροποποιημένων φυσικών ορυκτών' . Εργάζεται από το 2008 ως καθηγητής φροντιστηριακών και ιδιαίτερων μαθημάτων Χημείας ,φυσικής και μαθηματικών δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΧΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ/b>

Πτυχιούχος του Χημικού τμήματος του Α.Π.Θ.. Έχει 37ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Χημείας Προσανατολισμού.

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΞΑΝΘΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2010 παραδίδει μαθήματα Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το 2017 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στη Βιομηχανική Χημεία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΜΑΥΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην "Επιστήμη πολυμερών και εφαρμογές της" (Άριστα: 9,11). Ασχολήθηκε με την έρευνα το χρονικό διάστημα 2007-2010 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, με αντικείμενο την ελεγχόμενη αποδέσμευση φαρμάκων από πολυμερή. Έχει προϋπηρεσία 8 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΧΕΛΙΩΤΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη χημεία περιβάλλοντος με βαθμό Άριστα - 8,59. Έχει εργαστεί ως ερευνήτρια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει προϋπηρεσία 3 χρόνων σε φροντιστηριακά κέντρα πάνω στη διδασκαλία της χημείας.

ΖΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Χημική Ανάλυση-Έλεγχο Ποιότητας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΠΑΤΤΑ ΝΙΚΗ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2012 διδάσκει σε φροντιστήρια και παράλληλα παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου.

ΡΑΠΤΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα 10) με ειδίκευση στην Τοξικολογία και Φαρμακευτική Χημεία. Έχει προϋπηρεσία 3 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και ΙΕΚ με εξειδίκευση στη διδασκαλία Χημείας, Τεχνολογίας Υλικών και Βιολογίας. Τέλος στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνεται η παρακολούθηση Συνεδρίων: Κλινικής χημείας, Ιατρικής, Εκπαιδευτικής ψυχολογίας και παιδικής Λογοθεραπείας.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 33 επισκέπτες και κανένα μέλος