Βιολογίας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Βιολόγοι

ΚΟΜΣΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Συντονίστρια των μαθημάτων Βιολογίας στον Όμιλο. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική) και Διδακτορικού Διπλώματος (Μοριακή Καρκινογένεση) από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει Βιολογία, Στοιχεία Ανατομίας και Φυσιολογίας, Υγιεινή, Στοιχεία Παθοφυσιολογίας, Αιματολογία και Τεχνικές Μοριακής Βιολογίας σε Φ.Μ.Ε. και ΙΕΚ. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Βιολογίας Ομάδας και Βιολογίας Γενικής Παιδείας Γ Λυκείου.

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών από όπου αποφοίτησε με Λίαν Καλώς. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce), όπου εκτός από την διδασκαλία της Βιολογίας σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και Λυκείου, συμμετείχε και στην διαδικασία της διόρθωσης των γραπτών της Βιολογίας στις Πανελλήνιες εξετάσεις ως μέλος της Επιτροπής Διορθώσεων.

ΣΕΡΒΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Αποφοίτησε από την Πρότυπο Ιωνίδειο Σχολή του Πειραιά το 2002. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου της Κρήτης, από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2008. Διπλωματούχος του Τμήματος Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών από όπου αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς» το 2008. Εργάζεται στο χώρο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από το 2008 ως το 2017.

ΜΟΥΡΙΚΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου. Έχει κάνει επιμόρφωση στο Ε.Κ.Π.Α. με αντικείμενο «Μαθησιακές Δυσκολίες - Δυσλεξία». Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2013. Έχει κάνει ανακοινώσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

ΒΡΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε βιολογία στο πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος “Διδακτική της Βιολογίας και χρήση νέων τεχνολογίων στην εκπαίδευση” (Βαθμός Άριστα 9,2), από το ίδιο πανεπιστήμιο. Διδάσκει βιολογία από το 2011 σε φροντιστήρια μέσης και ανώτατης εκπαίδευσης.

ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον και την Ανάπτυξη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Διδάσκει σε φροντιστηριακά κέντρα από το 2008.

ΡΟΥΦΙΚΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Καθηγητής Βιολογίας. Σπούδασε στο τμήμα Επιστημών της Θάλασσας της Σχολής Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος "Διδακτικής της Βιολογίας" του τμήματος Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός Άριστα – 8,95). Με πιστοποίηση Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας του τμήματος Φ.Π.Ψ. του Ε.Κ.Π.Α.

ΚΩΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε βιολογία στο Τμήμα βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει μεταπτυχιακό στη Διδακτική της Βιολογίας (ΕΚΠΑ). Έχει προϋπηρεσία 12 ετών ως βιολόγος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Αποβλήτων από το Ε.Α.Π. Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2004.

ΑΝΔΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ,ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Βιολογική Τεχνολογία. Έχει προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Φοίτησε με υποτροφία στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης «Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική» του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΥΜΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακό πάνω στη «Διδακτική των βιολογικών μαθημάτων, των φυσικών επιστημών και στις Νέες τεχνολογίες στην Εκπαίδευση». Χρόνια εργάζεται σε Ιδιωτικό Σχολείο διδάσκοντας σε όλες τις τάξεις του Γυμνασίου-Λυκείου καθώς και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συνέγραψε το βιβλίο «Βιολογία Ά Λυκείου: Απαντήσεις στην Τράπεζα Θεμάτων»

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 35 επισκέπτες και κανένα μέλος