Πληροφορικής - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Πληροφορικής

ΚΑΠΠΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Συντονιστής των καθηγητών του Ομίλου στο μάθημα "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον". Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει Bachelor Computer Science. Διδάσκει 14 χρόνια σε φροντιστηριακά κέντρα, Λύκεια, ΕΠΑΛ. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθημα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγγραματιστικό Περιβάλλον της Γ Λυκείου.

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΡΕΒΕΚΚΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Απόφοιτη του τμήματος πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ με πρώτο μεταπτυχιακό στην ''οικονομική και διοίκηση των τηλεπικοινωνιών δικτύου'' στο διατμηματικό ΠΜΣ των τμημάτων ''πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών '' και του "Οικονομικού" του ΕΚΠΑ και δεύτερο μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ. Διδάσκει 8 χρόνια Πληροφορική σε μαθητές Λυκείου και φοιτητές.

ΜΑΛΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Διδακτική στις Φυσικές Επιστήμες, στην Πληροφορική και την Υπολογιστική Επιστήμη, τα Μαθηματικά και την Επιστήμη των Mηχανικώv (STEM), από την σχολή της ΑΣΠΑΙΤΕ. Έχει 7 χρόνια φροντιστηριακή επαγγελματική εμπειρία.

ΤΣΟΥΠΟΥΡΟΓΛΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής του Α.Τ.Ε.Ι.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Ευφυείς Τεχνολογίες Διαδικτύου του Α.Τ.Ε.Ι.Θ.. Έχει 10ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία του Α.Ε.Π.Π.

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο ΤΕΙ Κρήτης, παράρτημα Αγίου Νικολάου στο τμήμα Επιχειρηματικού Σχεδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων. Έχει εμπειρία 1 χρόνο περίπου σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε Επιστήμη των Υπολογιστών στο τμήμα Μηχανικών Η/Υ Συστημάτων του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ. Υπήρξε υπεύθυνος της ομάδας ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών και e-learning του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ίδιου ιδρύματος. Από το 2015, διδάσκει μαθήματα Πληροφορικής στη δευτεροβάθμια και πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο πανεπιστήμιο Πειραιά και Πληροφορική στο ΤΕΙ της Λαμίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην ασφάλεια δεδομένων, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και από το 2006 διδάσκει πληροφορική σε μαθητές Λυκείου (δευτεροβάθμια εκπαίδευση), στα δημόσια ΙΕΚ (μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση), ενώ έχει διατελέσει επιστημονικός συνεργάτης στο ΤΕΙ Στερεάς σε μαθήματα Πληροφορικής (τριτοβάθμια εκπαίδευση) και εκπαιδευτής ενηλίκων (εκπαίδευση ενηλίκων).

ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στα Πληροφοριακά Συστήματα. Έχει 10ετή εμπειρία στη διδασκαλία Μαθηματικών και Πληροφορικής σε φροντιστήρια Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μηχανικός πληροφορικής Τ.Ε με ειδίκευση στην πληροφορική στην εκπαίδευση. Κατέχει πιστοποιητικά κατάρτισης στην «Διδακτική της Πληροφορικής» , στις «Εφαρμογές των GoogleApps στην Εκπαίδευση» , στην «Εκμάθηση Ρομποτικής με Arduino» κ.α. Από το 2009 μέχρι σήμερα έχει υπηρετήσει την δημόσια και ιδιωτική δευτεροβάθμια και μεταλυκειακή εκπαίδευση. Έχει γράψει πλήθος διδακτικών σημειώσεων για τα αντικείμενα που έχει διδάξει.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (2004) με μεταπτυχιακό (2007) και διδακτορικό (2012) στα Πληροφοριακά Συστήματα. Έχει 23 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια με πολλές ετεροαναφορές. Έχει προϋπηρεσία άνω των 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και σε ΑΕΙ με εξειδίκευση στη διδασκαλία Πληροφορικής και Οικονομίας.

ΡΕΓΚΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Ε.Κ.Π.Α με μεταπτυχιακές σπουδές στα Χρηματοοικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Διδάσκει το μάθημα Ανάπτυξης Εφαρμογής Υπολογιστών σε μαθητές Γ Λυκείου καθώς επίσης μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου.

ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πολυετή εμπειρία σε μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Καθηγητής ΑΕΠΠ στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αχαρνών. Σπούδασε στο φυσικό τμήμα σχολής θετικών επιστημών Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης . Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Λίαν Καλώς).Έχει προχωρήσει σε μεταπτυχιακές σπουδές : MSc Πληροφορική υγείας, εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία από το 1991 σαν καθηγητής Φυσικής, Βιοφυσικής, Πληροφορικής και Στατιστικής στη Δημόσια και την ιδιωτική εκπαίδευση.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο τμήμα τεχνολογίας πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στο ΑΤΕΙ Καλαμάτας – Σπάρτης. Αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ”Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα & Δίκτυα» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου «Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών» στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Από το 2017 μέχρι και σήμερα είναι καθηγητής στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

ΓΕΡΟΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (Πανεπιστήμιο Κρήτης). Συνεργάστηκε με το "Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών & Λειτουργικών Συστημάτων" και το "Ινστιτούτο Επεξεργασίας Πληροφοριών" (Γερμανία), και με τα Τμήματα "Τηλεπικοινωνιών & Δικτύων" και "Τηλεϊατρικής" (Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ι.Τ.Ε). Έχει 8ετή πείρα διδασκαλίας σε δημόσια σχολεία και διδάσκει το μάθημα της ΑΕΠΠ από το 2005.

ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Σπούδασε στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης κατέχει πτυχίο Ισπανικής Φιλολογίας και είναι μεταπτυχιακός Φοιτητής στα Συστήματα Κινητού και Διάχυτου Υπολογισμού του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Εργάζεται σε σχολές Πληροφορικής, φροντιστήρια και σχολεία για 10 χρόνια με εξειδίκευση στη διδασκαλία των γλωσσών προγραμματισμού.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 41 επισκέπτες και κανένα μέλος