Παιδαγωγοί - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Παιδαγωγοί

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Υπεύθυνη της Σχολικής Μελέτης στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Πειραιά.. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται σε κέντρα μελέτης από το 2014. Συμμετέχει σε σεμινάρια γενικής και ειδικής αγωγής, μουσικοπαιδαγωγική και παιδικό θέατρο. Φοίτηση στο σεμινάριο του Εθνικού Θεάτρου «Θέατρο στην Εκπαίδευση».

ΛΑΜΠΡΙΝΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Υπεύθυνος της Σχολικής Μελέτης στον Πειραιά. Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Άριστα» (8,61). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει 3 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία σε κέντρα μελέτης.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ειδικής Αγωγής (2015), Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση(2017). Εκπόνηση πτυχιακής εργασίας με θέμα «Εναλλακτικές τεχνικές μουσικοπαιδαγωγικής κατά την διδακτική τους πράξη-οι μουσικοθεραπευτικές τεχνικές». Εργάζεται από το 2015 σε Κέντρα Μελέτης για παιδιά Δημοτικού.

ΓΛΑΡΕΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού με τίτλο «Ιστορία και Διδακτική της». Φοιτά σε δεύτερο μεταπτυχιακό στην «Ειδική Αγωγή» του ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος διπλώματος ανάγνωσης και γραφής Braille. Συμμετοχή σε σεμινάρια για την Παιδοψυχολογία-Παιδοψυχιατρική ,την Ψυχολογία, την Παιδαγωγική και την Ειδική Αγωγή.

ΣΟΥΣΟΥΝΗ ΣΤΕΛΛΑ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Σπούδασε στο Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης ΔΠΜΣ Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση του ΕΚΠΑ και Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα από το 2017.

ΣΙΟΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ

Σπούδασε Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έκτοτε παρακολούθησε διάφορα Σεμινάρια επιμόρφωσης πάνω στα Παιδαγωγικά θέματα. Το μεταπτυχιακό του ειδικεύεται στην οργάνωση και Διοίκηση Οργανισμών όπως οι Σχολικές Μονάδες, καθώς και στην Διαχείριση των Ανθρώπινων Πόρων.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 53 επισκέπτες και κανένα μέλος