Οικονομικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Οικονομολόγοι

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (MSc), ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Συντονιστής των οικονομολόγων του ομίλου στο μάθημα ΑΟΘ. Υπεύθυνος Οικονομικών Μαθημάτων. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κάτοχος διπλώματος παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από το πρόγραμμα σπουδών στις επιστήμες της αγωγής και της εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών(Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (International Economics and Finance). Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας Γ Λυκείου, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ΕΠΑΛ και των Αρχών Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρησιών ΕΠΑΛ.

ΣΠΥΡΩΝΗΣ ΘΟΔΩΡΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης με κατεύθυνση κλασική οικονομική – χρηματοοικονομική. Στο ίδιο Πανεπιστήμιο ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του τίτλο στην Αξιολόγηση Επενδύσεων και Επενδυτικών Προγραμμάτων. Έχει προϋπηρεσία 18 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΟΣ Λ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προυπηρεσία σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Διδάσκει Αρχές Οικονομικής Θεωρίας για Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ καθώς και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων για ΕΠΑΛ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακό στη Διεθνή Πολιτική Οικονομία και υποψήφιος Διδάκτωρ στα Διεθνή Οικονομικά. Από το 2004 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα, είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και ενεργός ερευνητής στο Ίδρυμα Διεθνών Σχέσεων.

ΤΣΟΥΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος Οικονομικού Τμήματος Πανεπιστημίου Πειραιώς. Aπό το 2003 διδάσκει σε παιδιά Λυκείου Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Από το 2007 σε φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης.

ΓΕΡΟΝΤΗ ΓΩΓΩ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). Έχει προϋπηρεσία 2 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία οικονομικών.

ΜΠΑΛΑΜΑΤΣΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών και διαθέτει και μεταπτυχιακό δίπλωμα. Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 1992.

ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση χρηματοοικονομικών και πληροφορικής). Έχει προϋπηρεσία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία των μαθημάτων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΣ

Οικονομολόγος με μεταπτυχιακό στην διοίκηση και το μάρκετινγκ (Loughborough University, UK), έχει διδάξει στο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) και Θεσσαλίας (Λάρισα) ως επιστημονικός συνεργάτης. Παράλληλα διαθέτει προϋπηρεσία 8 ετών στη διδασκαλία του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» σε Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια, ενώ αποτελεί έναν από τους συγγραφείς του επίσημου φροντιστηριακού βιβλίου για το μάθημα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» του Ομίλου Διακροτήματος.

ΚΑΓΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

επιστήμη. Έγινε δεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ όπου μέχρι και σήμερα παραδίδει μαθήματα σε πανεπιστημιακό επίπεδο. Πλήρης γνώστης του αντικειμένου του το 2012 επεκτάθηκε κ επαγγελματικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Παρακολούθησε σεμινάρια για την «Αναγνώριση και ορθή αντιμετώπιση παιδιών με Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες» οργανωμένα από ιδιωτικό κέντρο εκπαίδευσης. Το 2015 έγινε μέλος της ομάδας του φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης Διακρότημα στο Κιάτο.

ΤΕΡΖΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πτυχιούχος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (2004) με μεταπτυχιακό (2007) και διδακτορικό (2012) στα Πληροφοριακά Συστήματα. Έχει 23 επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά και συνέδρια με πολλές ετεροαναφορές. Έχει προϋπηρεσία άνω των 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και σε ΑΕΙ με εξειδίκευση στη διδασκαλία Πληροφορικής και Οικονομίας.

ΚΑΤΣΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα οικονομικών επιστημών του πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην οικονομική επιστήμη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία των μαθημάτων αρχών οικονομικής θεωρίας και αρχών οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων.

ΔΟΥΛΑΔΕΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου «MA in Education” του πανεπιστημίου Roehampton στην Αγγλία. Από το 2011 διδάσκει ως οικονομολόγος σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Msc-PhD

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με κατεύθυνση στη Στατιστική. Με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Θεωρία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει τις διδακτορικές του σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη. Έχει 8 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΣΑΪΣΑΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εργάζεται από το 1996 ως καθηγητής σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Δημοσίευσε σε διάφορα έντυπα (Έθνος παιδεία, Ελεύθερο τύπο) θέματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα μαθήματα Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων. Επιπλέον, παρουσίασε οδηγίες και λύσεις θεμάτων σε τηλεοπτικούς σταθμούς (ΝΕΤ, ΣΚΑΙ).

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος