ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Γενικός Διευθυντής Ομίλου.

Συντονιστής καθηγητών για τα Μαθηματικά. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης η οποία επιβεβαιώνεται επιτυχώς από το πλήθος των μαθητών του που έγιναν εισακτέοι σε ανώτερα και ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων, βιβλίων μαθηματικών του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, καθηγητής και αρθρογράφος ο ίδιος σε πολλά περιοδικά, σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, υποστηρίζοντας και λειτουργώντας επιτυχημένα περισσότερα από 65 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερους από 480 καθηγητές, διευθυντές σπουδών και εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων που εργάζονται στα παραρτήματα του Ομίλου.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά. Έχει 18ετή φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στις τάξεις Β΄ και Γ’ Λυκείου.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε στο ίδιο ίδρυμα τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στην Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα. Από το 2004 διδάσκει μαθηματικά σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε φροντιστήρια προετοιμασίας για ib.

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝH, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2017 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός στο τμήμα μαθηματικών του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας την κατεύθυνση εφαρμοσμένων μαθηματικών. Πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μέσω του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το 2011. Διδάσκει σε φροντιστήρια ως μαθηματικός από το 2012.

ΠΑΝΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει προϋπηρεσία 33 ετών σε φροντιστήρια και κέντρα. Συνιδιοκτητης φροντιστηρίου το διάστημα 1999-2002. Έχει συντελεσει ακαδημαϊκός υπεύθυνος μαθηματικών σε φροντιστηριακα κέντρα.