Μαθηματικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Μαθηματικοί

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Γενικός Διευθυντής Ομίλου

Συντονιστής καθηγητών για τα Μαθηματικά.

ΡΟΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, MSc

Συντονιστής των μαθηματικών του ομίλου. Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Θεωρητικών Μαθηματικών. Έκανε μεταπτυχιακό στις Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Επιστημών του ΕΜΠ και συνεχίζει ως Υποψήφιος Διδάκτορας με Ερευνητικό Πεδίο στην Ανάλυση Πινάκων. Έχει 20ετή εμπειρία ως διδάσκων στην μέση εκπαίδευση, σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Είναι θεματοδότης ΟΕΦΕ. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Γεωμετρίας Α Λυκείου, της Άλγεβρας Β Λυκείου και των Μαθηματικών Ομάδας Γ Λυκείου.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Συντονιστής των μαθηματικών του ομίλου. Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά. Έχει 18ετή φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στις τάξεις Β΄ και Γ’ Λυκείου.

ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Υπεύθυνος σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Σοφίας και συντονιστής των μαθηματικών του ομίλου. Σπούδασε Μαθηματικός, στο Παν. Πατρών με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΔΠΜΣ: Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις στη Σχολή ΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Από το 2015 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Μαθηματικών Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου και Γ Γυμνασίου.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Συντονιστής των μαθηματικών του ομίλου. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε στο ίδιο ίδρυμα τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στην Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα. Από το 2004 διδάσκει μαθηματικά σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, καθώς και σε φροντιστήρια προετοιμασίας για ib.

ΚΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Θετικών Επιστημών (Τμήμα Μαθηματικών) με κατεύθυνση Θεωρητικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Παρακολουθεί το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Ειδική αγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών Διάρκειας 500 Ωρών. Από το 2011 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου.

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝH, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει εμπειρία στην μελέτη μαθητών γυμνασίου.

ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών (κατεύθυνση Θεωρητικά Μαθηματικά) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και από το 2015 ανέλαβε την διεύθυνση του κέντρου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθημα των Μαθηματικών Ομάδας Β Λυκείου.

ΛΕΛΕΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών (κατεύθυνση Θεωρητικά Μαθηματικά) του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία 13 χρόνια εργάζεται σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και από το 2015 ανέλαβε την διεύθυνση του κέντρου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής.

ΜΠΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Νίκαιας ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα μαθηματικών. Από το 2000 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας βιβλίων μαθηματικών.

ΑΛΕΥΡΟΝΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πετρούπολης, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στη διδακτική των μαθηματικών. Διαθέτει 15 χρόνια εμπειρία, σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΠΑΡΕΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Βύρωνα, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 25 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, δημόσια σχολεία και παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Μαθηματικών Ομάδας Β Λυκείου και Γ Λυκείου.

ΠΕΤΡΑ ΖΩΗ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Από το 1998 διδάσκει σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Ανώτερης Εκπαίδευσης, προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή σε πρότυπα σχολεία και Μαθηματικούς Διαγωνισμούς. Συμμετέχει στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων. Από το 2010 εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθημα των Μθηματικών Ομάδας Γ Λυκείου.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Λαμίας, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικός στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο με αριστείο από το Πανεπιστήμιο του Lancaster της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα της Επιχειρησιακής Έρευνας. Έχει εργαστεί στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και των τραπεζών και είναι συγγραφέας δύο πρωτότυπων επιστημονικών δημοσιεύσεων. Διδάσκει μαθηματικά όλων των βαθμίδων Γυμνασίου και Λυκείου τα τελευταία 12 χρόνια σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθημα της Άλγεβρας Α Λυκείου.

ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Διευθυντής σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Λαμίας, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Α.Π.Θ. Κάτοχος ΜSc in Financial Economics (University of Wales, Cardiff). Από το 2002 διδάσκει Μαθηματικά όλων των βαθμίδων ως φροντιστής. Έχει 11ετή διδακτική εμπειρία ως Εργαστηριακός Συνεργάτης στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Λαμίας. Από το 2009 είναι ιδιοκτήτης Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Άλγεβρας Α Λυκείου και των Μαθηματικών Ομάδας Γ Λυκείου.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Διευθυντής σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Άλιμος Τράχωνες, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Από το 2001 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Διευθυντής σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Δάφνης, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Υπεύθυνος θετικού τομέα στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Δάφνης. Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Φυσική Περιβάλλοντος στο Φυσικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 15ετή φροντιστηριακή προϋπηρεσία στη διδασκαλία των μαθηματικών όλων των τάξεων και την προετοιμασία μαθητών και αποφοίτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς και φοιτητών.

ΓΚΟΥΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Από το ίδιο τμήμα απέκτησε και μεταπτυχιακό δίπλωμα με ειδίκευση στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα. Παραδίδει μαθήματα από το 2007.

ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Θεωρητικά Μαθηματικά. Από το 2007 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια εκπαίδευση και για το διεθνές πρόγραμμα σπουδών International Baccalaureate/IGCSE/GCE. Από το 2015 εργάζεται στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Παρασκευής.

ΣΤΟΛΤΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα διδάσκοντας μαθηματικά όλων των τάξεων.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 20ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη Γεωμετρία και στα Μαθηματικά Προσανατολισμού.

ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΝΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Στατιστική και Μοντελοποίηση του Α.Π.Θ.. Έχει 5ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Άλγεβρας.

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος μαθηματικός του πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 13 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα μέσης εκπαίδευσης και ειδίκευση στη διδασκαλία μαθηματικών κατεύθυνσης Γ' Λυκείου.

ΚΑΡΑΝΤΖΑΒΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος μαθηματικός της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από το 2016 εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αναλαμβάνοντας τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και την αντίστοιχη προετοιμασία για τα πρότυπα Γυμνάσια.

ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 26 ετών σε διάφορα φροντιστηριακά κέντρα και διδάσκει Μαθηματικά σε μαθητές Λυκείου.

ΝΤΖΟΥΡΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών της σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση ‘’Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα’’. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΣΕΡΒΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στη Σχολή Θετικών Επιστημών στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου . Εργάστηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στα πλαίσια του προγράμματος της ενισχυτικής διδασκαλίας σε λύκειο του νομού Σάμου. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση σε φροντιστήρια της Αθήνας από το 2012.

ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και ειδίκευση στην Διδακτική των Μαθηματικών. Έχει φοιτήσει στο University College London (UCL), στα πλαίσια του Mathematics Education (MA). Διαθέτει 11 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

ΤΣΑΚΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ. Προϋπηρεσία 25 ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα και σε φροντιστηριακά κέντρα σε επίπεδο δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΜΠΕΡΜΠΑΤΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και ειδίκευση στη Διδακτική. Έχει τετραετή εμπειρία ως Μαθηματικός σε Ιδιωτικά Σχολεία και άλλα τρία σε Φροντιστηριακά Κέντρα.

ΜΑΜΦΡΕΔΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος με τίτλο "Διδακτική και Μεθοδολογία των Μαθηματικών" του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΜΠΕΓΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο .Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού Advanced Mechanical Engineering από το Warwick University. Από το 2002 διδάσκει ως μαθηματικός σε μαθητές λυκείου και Πανεπιστημίου.

ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, με ειδικότητα στην Πληροφορική. Έχει εργασθεί σε δημόσια Γυμνάσια και από το 2015 διδάσκει σε ιδιωτικό σχολείο. Από το 2006 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και από τον Ιούνιο του 2014 διδάσκει μαθηματικά στο φροντιστήριο Διακρότημα Πετρούπολης.

ΣΑΓΩΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 15 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα στη διδασκαλία άλγεβρας, γεωμετρίας λυκείου, μαθηματικών κατεύθυνσης λυκείου, μαθηματικών ΕΠΑΛ και μαθηματικών γυμνασίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΑΡΘΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών - κατεύθυνση εφαρμοσμένων μαθηματικών, ειδίκευση υπολογιστικών μαθηματικών - του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Βαθμός: Λίαν Καλώς - 7,08). Έχει προϋπηρεσία 8 ετών στη διδασκαλία ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου στα Μαθηματικά και σε μαθητές Δημοτικού στη Γλώσσα και στα Μαθηματικά.

ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος Μαθηματικός στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει 12 έτη προϋπηρεσία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων Μαθηματικών, Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, MSc, PhD

Πτυχιούχος μαθηματικός του Ε.Κ.Π.Α. Κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Μαθηματικών του Ε.Μ.Π. και δύο μεταπτυχιακών διπλωμάτων: α) Θεωρητικά Μαθηματικά του Ε.Κ.Π.Α, β) Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες της Σ.Ε.Μ.Φ.Ε. του Ε.ΜΠ. Διδακτική εμπειρία 12 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Μαθηματικά Β/θμιας-Γ/θμιας Εκπαίδευσης και στις εξετάσεις πρότυπων σχολείων-υποτροφιών ιδιωτικών σχολείων.

ΚΟΝΤΟΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στις Επιστήμες Εκπαίδευσης με ειδίκευση στην εκπαιδευτική τεχνολογία (Άριστα 9,8). Πολυετής διδακτική εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Τμήμα Μαθηματικών& Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με κατεύθυνση Μαθηματικών στο Ηράκλειο. Έχει προϋπηρεσία 5 ετών στη διδασκαλία εκ των οποίων τα 3 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΦΙΟΡΕΝΤΖΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 8 ετών ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ-ΠΑΥΛΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών . Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα « Υπολογιστικά Μαθηματικά» από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Βαθμός Άριστα : 9,5) . Είναι υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του ΕΜΠ. Έχει εργαστεί εθελοντικά στα κοινωνικά φροντιστήρια του δήμου Κορινθίων και έχει διδάξει σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2000 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε μαθητές και φοιτητές.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στα Θεωρητικά Μαθηματικά και την Αλγεβρική Τοπολογία. Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο Εργαστήριο Σχετικότητας και Κοσμολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα τελευταία 12 χρόνια εργάζεται σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης, διδάσκοντας Μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και απόφοιτους.

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά και του Μαθηματικού Τμήματος Ε.Κ.Π.Α. με κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαθησιακών δυσκολιών. Από το 2003 συνεχής προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα, διδάσκοντας Μαθηματικά σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Ανώτερης εκπαίδευσης, προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή σε Πρότυπα σχολεία.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, MΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στη Σάμο. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα καθώς και σε δημόσια Ι.Ε.Κ στο μάθημα της βιοστατιστικής.

ΜΟΣΧΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση Μαθηματικών. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και διδάκτωρ Σεισμολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και σε Τριτοβάθμια Ιδρύματα.

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και από το 2004 ασχολείται με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και στο χώρο των φροντιστηρίων. Διδάσκει σε μαθητές όλων των τάξεων του γυμνασίου και του λυκείου . Αναλαμβάνει συχνά μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες έχοντας επιτυχημένα αποτελέσματα στη πορεία τους στο αντικείμενο των μαθηματικών αλλά και στην ουσιαστική σχέση τους με αυτό.

ΜΑΡΙΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στην Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε μαθητές γυμνασίου.

ΤΣΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Εφαρμοσμένα μαθηματικά και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κατάρτιση σε θέματα Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης καθώς και Ειδικής Αγωγής. Από το 2007 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα και σε δημόσια λύκεια σε ενισχυτική διδασκαλία.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στη Σχολή θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα εφαρμοσμένα μαθηματικά από το πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2003 έως 2015 σήμερα δίδαξε σε φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία του νομού Πατρών και Κορινθίας ενώ από το 2015 έως σήμερα διδάσκει στο φροντιστήριο Μ.Ε Διακρότημα Κιάτου.

ΑΝΥΦΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με μεταπτυχιακές σπουδές στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ειδική Εκπαίδευση. Από το 2005 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα και σε δομές δημόσιας εκπαίδευσης.

ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2007 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων. Προετοιμάζει τους υποψηφίους για την εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

ΧΑΛΚΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών (κατεύθυνση Θεωρητικά Μαθηματικά) του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στα Θεωρητικά Μαθηματικά με κατεύθυνση την Γραμμική Άλγεβρα. Έχει πολυετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα, σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.

ΠΑΣΣΑ ΑΝΤΩΝΙΑ , ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα μαθηματικών της φιλοσοφικής σχολής θετικών επιστημών στο πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Φυσική περιβάλλοντος-μετεωρολογία. Έχει προϋπηρεσία 12 ετών σε παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές δημοτικού γυμνασίου και λυκείου όπως και σε φροντιστήρια από το 2008.

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού Τμήματος του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το L.S.E.. Έχει προϋπηρεσία 12 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και σε ιδιωτικό σχολείο με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Μαθηματικών Προσανατολισμού.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με κατεύθυνση τα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Πιστοποιητικό άρτιας γνώσης και εξειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή του ΕΚΠΑ. Πολυετή εργασιακή εμπειρία στην παράδοση μαθημάτων σε μαθητές όλων των τάξεων.

ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών Επιστημών Ιωαννίνων με κατεύθυνση Πληροφορικής. Από το 2012 διδάσκει ως Μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον τομέα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Δημιουργία προσωπικού blog Μαθηματικού περιεχομένου (https://mathtreasuress.blogspot.gr/).

ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Διδάσκει, Μαθηματικά σε μαθητές όλων των τάξεων από το 2001, καθώς και ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον.

ΣΤΡΕΜΠΕΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο 2-ετές διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ''Διδακτικής και Μεθοδολογίας Μαθηματικών''. Έχει αναγνωρισμένη κατάρτιση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για μαθητές με μαθησιακά προβλήματα. Από το 2011 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Από το 2016 εργάζεται ως μαθηματικός στο μουσείο Ηρακλειδών, στο πρόγραμμα Επιστήμη – Τέχνη και Μαθηματικά.

ΜΗΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Msc-PhD

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με κατεύθυνση στη Στατιστική. Με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Θεωρία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει τις διδακτορικές του σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη. Έχει 8 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών και τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Είναι πιστοποιημένη χρήστης διαδραστικών πινάκων κι έχει εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία καθώς και για τη διεκδίκηση υποτροφιών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έκανε Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης στον τομέα <<Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνου>>. Σήμερα διδάσκει μαθηματικά Β και Γ λυκείου σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΕΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με μεταπτυχιακές σπουδές στο UPMC της Γαλλίας. Από το 2014 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές μέσης εκπαίδευσης και έχει ασχοληθεί και με την προετοιμασία μαθητών για GRE Test μαθηματικών.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 46 επισκέπτες και κανένα μέλος