Μαθηματικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

ΡΟΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, MSc

Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Θετικών Επιστημών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Θεωρητικών Μαθηματικών. Έκανε μεταπτυχιακό στις Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Επιστημών του ΕΜΠ και συνεχίζει ως Υποψήφιος Διδάκτορας με Ερευνητικό Πεδίο στην Ανάλυση Πινάκων. Έχει εικοσαετή εμπειρία ως διδάσκων στην μέση εκπαίδευση, σε ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια. Είναι θεματοδότης ΟΕΦΕ.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά. Έχει 18ετή φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στις τάξεις Β΄ και Γ’ Λυκείου.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε στο ίδιο ίδρυμα τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στην Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα. Από το 2004 διδάσκει μαθηματικά σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε φροντιστήρια προετοιμασίας για ib.

ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός, στο Παν. Πατρών με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΔΠΜΣ: Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις στη Σχολή ΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Από το 2015 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝH, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2017 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με κατεύθυνση στα υπολογιστικά Μαθηματικά. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής από το ΕΚΠΑ. Από το 2013 διδάσκει ως Μαθηματικός και καθηγητής Πληροφορικής.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός στο τμήμα μαθηματικών του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας την κατεύθυνση εφαρμοσμένων μαθηματικών. Πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μέσω του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το 2011. Διδάσκει σε φροντιστήρια ως μαθηματικός από το 2012.

ΡΑΔΙΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στην σχολική ψυχολογία, την διδακτική και μεθοδολογία των θετικών επιστημών, τον σχεδιασμό και την οργάνωση διδασκαλίας σε ενήλικους και ανήλικους εκπαιδευόμενους, καθώς επίσης και στην εκπαίδευση εκπαιδευτών Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας. Από το 2017 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Νέο Σύστημα +

  Τα υπέρ και τα κατά του νέου συστήματος.

  Πληροφορίες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 80 επισκέπτες και κανένα μέλος