Μαθηματικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Δες τις βαθμολογίες 2023 των μαθητών μας και γίνε και εσύ ένας από αυτούς!     Περισσότερα
Toggle Bar

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Γενικός Διευθυντής Ομίλου.

Συντονιστής καθηγητών για τα Μαθηματικά. Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 25ετή εμπειρία στη διδασκαλία μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης η οποία επιβεβαιώνεται επιτυχώς από το πλήθος των μαθητών του που έγιναν εισακτέοι σε ανώτερα και ανώτατα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων, βιβλίων μαθηματικών του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, καθηγητής και αρθρογράφος ο ίδιος σε πολλά περιοδικά, σήμερα είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, υποστηρίζοντας και λειτουργώντας επιτυχημένα περισσότερα από 65 φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Κύπρο με περισσότερους από 480 καθηγητές, διευθυντές σπουδών και εκπαιδευτικούς διαφόρων ειδικοτήτων που εργάζονται στα παραρτήματα του Ομίλου.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση εφαρμοσμένα μαθηματικά. Έχει 18ετή φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στις τάξεις Β΄ και Γ’ Λυκείου.

ΜΠΟΤΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκλήρωσε στο ίδιο ίδρυμα τις μεταπτυχιακές του σπουδές με ειδίκευση στην Στατιστική και επιχειρησιακή έρευνα. Από το 2004 διδάσκει μαθηματικά σε φροντιστήρια δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε φροντιστήρια προετοιμασίας για ib.

ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝH, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο τμήμα θετικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2017 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός στο τμήμα μαθηματικών του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας την κατεύθυνση εφαρμοσμένων μαθηματικών. Πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μέσω του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και είναι μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το 2011. Διδάσκει σε φροντιστήρια ως μαθηματικός από το 2012.

ΠΑΝΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει προϋπηρεσία 33 ετών σε φροντιστήρια και κέντρα. Συνιδιοκτητης φροντιστηρίου το διάστημα 1999-2002. Έχει συντελεσει ακαδημαϊκός υπεύθυνος μαθηματικών σε φροντιστηριακα κέντρα.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 201 επισκέπτες και κανένα μέλος