Φυσικής - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Φυσικοί

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Συντονίστρια των φυσικών του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Υπεύθυνη ακαδημαϊκού τμήματος θετικών μαθημάτων. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με μεταπτυχιακό στην Ωκεανογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Φυσικής Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου, Α Λυκείου, Φυσικής Γενικής Παιδείας Β Λυκείου, Φυσικής Θετικών Σπουδών Β Λυκείου και Φυσικής Γ Λυκείου.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1993 εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής σε φροντιστηριακά κέντρα. Διαθέτει εμπειρία σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής, της σχολής Θετικών και Τεχνολογικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2014 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά και του Φυσικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων. Διετέλεσε Διευθυντής ανάπτυξης μεγάλου εκπαιδευτικού Ομίλου. Σύμβουλος επαγγελματικού προσανατολισμού και στρατηγικής σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Διδάσκει 33 χρόνια σε φροντιστήρια Μ.Ε. και είναι συγγραφέας Φροντιστηριακών βιβλίων. Είναι ιδιοκτήτης δύο φροντιστηρίων του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθηματης Φυσική Γ Λυκείου.

ΤΡΑΜΠΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδάσκει από το 1995 Φυσική, Χημεία, Ναυσιπλοΐα και Μεταφορά Φορτίων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και μαθήματα σε φοιτητές του Τμήματος Φυσικής και της ΑΕΝ. Έχει συμμετοχή στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Φυσικής Α Λυκείου, Φυσικής Γενικής Παιδείας Β Λυκείου, Φυσικής Θετικών Σπουδών Β Λυκείου και Φυσικής Γ Λυκείου.

ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πετρούπολης, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση στην Πυρηνική Φυσική και τα Στοιχειώδη Σωμάτια. Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με τίτλο Ειδίκευση Καθηγητών στις Φυσικές Επιστήμες. Διδακτική εμπειρία 12 ετών σε μαθητές και φοιτητές όλων των βαθμίδων.

ΤΡΑΣΤΑΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Διευθυντής σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Βριλήσσια, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών-Σχολή Θετικών Επιστημών-Τμήμα Φυσικής. Μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)-Πανεπιστήμιο Greenwich. Πολυετής διδακτική εμπειρία στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στη Σχολή Θετικών Επιστημών. Από το 2003 διδάσκει σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ενώ έχει διδάξει και σε δημόσια σχολεία σε προγράμματα ΠΔΣ. Παράλληλα τελείωσε το Μεταπτυχιακό «Νέες Τεχνολογίες και Έρευνα στη Διδακτική της Φυσικής» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

ΛΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Α.Π.Θ στο Φυσικό τμήμα της Φυσικομαθηματικής σχολής .Έχει δουλέψει σε τάξεις από το 1987 . Έχει εργαστεί σε μεταλυκειακά φροντιστήρια ,κέντρα μελέτης και group .Διδάσκει σε όλες τις τάξεις του Λυκείου .

ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Πυρηνική Φυσική-Στοιχειώδη Σωμάτια) και κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Γεωλογίας. Από το 2014 εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως φυσικός και από το 2017 διδάσκει τα μαθήματα του τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων του ΕΠΑΛ.

ΚΑΡΑΝΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει προϋπηρεσία 8 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και έχει συμμετάσχει σε προγράμματα ενισχυτικής διδασκαλίας σε σχολικές μονάδες.

ΟΡΓΑΝΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ.. Έχει 12ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Φυσικής Προσανατολισμού.

ΚΑΪΣΕΡΛΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ηλεκτρονική Φυσική – Ραδιοηλεκτρολογία του Α.Π.Θ.. Έχει 14ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Φυσικής Προσανατολισμού και Γενικής Παιδείας και δούλεψε δύο χρόνια ως έκτακτος καθηγητής Α.Τ.Ε.Ι.Θ. στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

ΖΑΒΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος φυσικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος νέες τεχνολογίες και έρευνα στην διδακτική της φυσικής. Εργάζεται από το 2009 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αναλαμβάνοντας τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής, του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδάσκει τα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από το 2016.

ΘΙΘΙΖΟΓΛΟΥ ΠΟΠΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη διδακτική της Φυσικής και στη διάγνωση και αντιμετώπιση μαθησιακών δυσκολιών. Από το 2014 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διαχείριση και διασφάλιση ποιότητας.

ΜΠΟΓΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φυσικής της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Πατρών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Βιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιατρική στον τομέα της Φυσιολογίας. Έχει προϋπηρεσία 15 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα, καθώς και ο ίδιος είχε ιδιόκτητο φροντιστήριο στην επαρχία.

ΖΟΥΛΟΥΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατέχει επίσης Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Αστροφυσική, Αστρονομία και Μηχανική του τμήματος Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ερευνών Αστρονομίας και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών, όπου έχει συμμετάσχει στη δημοσίευση ερευνητικών εργασιών. Διαθέτει πείρα χρόνων στην παράδοση μαθημάτων και διδάσκει Φυσική σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό – Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και προχώρησε σε Μεταπτυχιακές Σπουδές με ειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος και τη Μετεωρολογία στο ίδιο Ίδρυμα. Από το 2010 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα διδάσκοντας Φυσική σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

ΜΠΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1987 εργάζεται ως Φυσικός σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Έχει επίσης εργαστεί ως αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής στη Σιβιτανίδειο Σχολή.

ΜΙΑΡΙΤΗ ΑΡΕΤΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση στην ενέργεια και το περιβάλλον. Εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης σε κατ'οίκον διδασκαλία και φροντιστήρια. Έχει εξειδίκευση στη διδασκαλία Φυσικής, Μαθηματικών και Βιολογίας.

ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακό τίτλου στη Βιοφυσική-Βιοχημεία από το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, καθώς και κάτοχος διαπανεπιστημιακού μεταπτυχιακού τίτλου στη Φιλοσοφία, Ιστορία και διδασκαλία της επιστήμης του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2007./p>

ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών µε βαθμό «Λίαν Καλώς», με κατεύθυνση αστροφυσικής. Στο κλάδο της εκπαίδευσης βρίσκεται από το 2013 μέσω της διδασκαλίας ιδιαιτέρων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. Διδάσκει σε μαθητές γυμνασίου στα μαθήματα της φυσικής και χημείας.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (έτος αποφοίτησης 2004) με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης σε Προχωρημένες Σπουδές στη Φυσική στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας. Έχει 15 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ιδιαίτερων μαθημάτων Φυσικής και Χημείας σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ και Αποφοίτους.

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 13 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Φυσικής.

ΧΕΛΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών . Από το 2008 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ομώνυμο πανεπιστήμιο με ειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος-Μετεωρολογία. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Φυσική και μαθήματα των τομέων Ναυτιλίας και Μηχανολογίας Επαγγελματικών Λυκείων.

ΤΕΖΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Φυσικής της σχολής Θετικών επιστημών του Ε.Κ.Π.Α. Απόφοιτη του Π.Μ.Σ , Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α. Διδάσκει το μάθημα της Φυσικής και της Χημείας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής (κατεύθυνση εκπαίδευση) στη Σχολή Θετικών Επιστημών του πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα» του διατμηματικού προγράμματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Έχει προϋπηρεσία 7 χρόνια σε φροντιστηριακά κέντρα διδάσκοντας το μάθημα της Φυσικής σε τμήματα Γυμνασίου και Λυκείου.

ΚΑΝΕΛΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με μεταπτυχιακό στην Ιστορία και Φιλοσοφία της Επιστήμης στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 4 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πατρών Φυσικός. Από το 2002 εργάζεται ως φυσικός σε φροντιστήρια στη Λαμία. Από το 2002 ως το 2011 εργάστηκε ως εργαστηριακός και επιστημονικός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ. 2008-2011 εργάστηκε ως εκπαιδευτής ενηλίκων στα ΣΔΕ Άμφισσας και Δομοκού. Έχει πιστοποιηθεί ως καθηγητής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Μεταπτυχιακό: «Πληροφορική και Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) στην Εκπαίδευση» από το πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στην σχολή Φυσικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Φυσικής, Μεταπτυχιακό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Σχολή Θετικών Επιστημών με θέμα ¨Εξειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών. Από το 2001 έως το 2010 εργαζόταν φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης της Αθήνας, από το 2010 για τρία χρόνια εργαζόταν στο ιδιωτικό λύκειο Κορίνθου¨ Αριστοτέλειο" και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης στην Κορινθία.

ΓΚΟΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών όπου και ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο σπουδών του εντός της προβλεπόμενης τετραετίας (2010-2014). Από το 2014 έως το 2016 αποτέλεσε μέλος ερευνητικής ομάδας στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου και του απονεμήθηκε ο τίτλος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ. Sc.) στη κατεύθυνση Φυσικής των Υλικών και Τεχνολογίας. Διαθέτει διδακτική εμπειρία της φυσικής στη δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση.

ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα στο χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου. Έχει 25 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου και τελείωσε το τμήμα Φυσικής. Στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, όπου έλαβε μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης με κατεύθυνση στη θεωρητική Μηχανική. Έχει προϋπηρεσία 5 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα, όπου διδάσκει μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φυσικής της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Πατρών . Παρακολούθησε το διατμηματικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα της σχολής θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενό της Ωκεανογραφίας . Έχει προϋπηρεσία 22 ετών στην ιδιωτική εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων.

ΤΥΡΙΤΙΔΟΥ ΖΩΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής (κατεύθυνση Εφαρμοσμένη Φυσική) της Σχολής Θετικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης .Ειδικεύεται στην μελέτη μαθητών γυμνασίου και δημοτικού. Εκπονεί την Πρακτική της Άσκηση στο 1ο και στο 2ο Γυμνάσιο Ελληνικού, για την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών της με κατεύθυνση Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά μαθήματα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Φυσικής και Μαθηματικών.

ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών . Έχει προϋπηρεσία 20 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και δημόσια σχολεία.

ΨΑΡΑΔΕΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής. Διδακτική εμπειρία στη διδασκαλία του μαθήματος Φυσικής από το 2006 και εξαετής εργασία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φυσικής (κατεύθυνση περιβάλλοντος) της σχολής θετικών επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης Φυσικής Περιβάλλοντος. Έχει προϋπηρεσία 15 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Φυσικής και Χημείας.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΘ. ΒΑΣΙΛΗΣ , ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι κάτοχος πτυχίων ξένων γλωσσών Αγγλικά και Γαλλικά (άριστη γνώση). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες με τίτλο, «XII Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Στερεάς Κατάστασης & Επιστήμης Υλικών», όπως επίσης και το «12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών». Έχει συγγραφική δραστηριότητα στο χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου «Μηχανική Ρευστών». Έχει διδακτική εμπειρία 17 χρόνια σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΔΑΦΝΗ ΑΡΓΥΡΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Φυσική Περιβάλλοντος. Έχει 6 χρόνια διδακτική εμπειρία στα μαθήματα των Θετικών Επιστημών και την καθοδήγηση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες.

ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ηλεκτρονική Φυσική (Άριστα, Υπότροφος Ι.Κ.Υ.). Έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια και ωρομίσθια σε Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια.

ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1996-2001). Από το 2003 εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως φυσικός και από το 2009 διδάσκει και τα μαθήματα του τομέα ηλεκτρονικής των ΕΠΑ.Λ.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εμπειρία του στον χώρο της εκπαίδευσης έγκειται στην πολυετή κατ' οίκον διδασκαλία καθώς και στην απασχόλησή του σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2011. Διακατέχεται από δημιουργικό πάθος για τη διδασκαλία, πιστεύοντας ότι οι Θετικές Επιστήμες μπορούν να γίνουν μια διασκεδαστική εμπειρία, έτσι ώστε τα παιδιά να τις αγαπήσουν.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στη Σχολή Θετικών επιστημών στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2005 .

ΚΑΤΣΙΦΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στη Θεωρητική Φυσική Υψηλών Ενεργειών (ΕΜΠ), όσο και στην Πληροφορική (Προηγμένα Συστήματα Πληροφορικής). Διαθέτει εμπειρία 20 και πλέον ετών στη διδασκαλία μαθημάτων των αντικειμένων του σε όλες τις βαθμίδες της Β' βάθμιας, Γ΄ βάθμιας εκπαίδευσης και σε ΙΕΚ.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 44 επισκέπτες και κανένα μέλος