Φιλολογικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Φιλόλογοι

user_female

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συντονίστρια των φιλολόγων του Ομίλου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» και υπεύθυνη στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Ιστορίας . Εργάζεται στον Όμιλο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» από το 1997. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας Α Λυκείου, Β λυκείου και Γ Λυκείου.

user_male

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 

Συντονιστής των φιλολόγων του ομίλου στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα - 9,58) ειδίκευσης Αρχαίας Ελληνικής - Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Έκθεσης. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Λατινικών Γ Λυκείου, των Αρχαίων Ελληνικών Α Λυκείου, Β Λυκείου και Γ Λυκείου.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συντονιστής των φιλολόγων του ομίλου στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασσική) .Έχει 19 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία και συνολικά 26 χρόνια στην εκπαίδευση με πλούσιο συγγραφικό έργο σε βιβλία των αρχαίων. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών Α Λυκείου, Β Λυκείου και Γ Λυκείου.

ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συντονιστής των φιλολόγων του ομίλου στο μάθημα της Ιστορίας . Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας και τις δύο κατευθύνσεις. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βυζαντινή Ιστορία και τη Διδακτική της Ιστορίας. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Βυζαντινής Ιστορίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια, με ειδίκευση στην Ιστορία, τη Λογοτεχνία και την Έκθεση. Συγγραφέας του βιβλίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για το μάθημα της Νεοελληνικής Ιστορίας Γ Λυκείου.

user_female

ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση Αρχαίας Ελληνικής – Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 12 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης. Έχει συντελέσει ακαδημαϊκή υπεύθυνη στο μάθημα των Λατινικών και συντονίστρια στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας -κατεύθυνση κλασική- της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 20ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα, με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων, των Λατινικών και της Έκθεσης.

ΚΑΤΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνη για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κλασική κατεύθυνση) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου: 7,6 Λίαν Καλώς).

ΔΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνη σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Σοφίας Πειραιά. Απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας ( κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,2 (Λίαν Καλώς). Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν τη λογοτεχνία, τη γλωσσολογία, το μάθημα της Έκθεσης και την ειδική αγωγή. Ειδικεύεται στα Αρχαία, τα Λατινικά και την Έκθεση.

user_female

ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με βαθμό πτυχίου 7,5 (Λίαν Καλώς). Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών (έτος 2011). Ειδικεύεται στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου και της Νεοελληνικής Γλώσσας Α Γυμνασίου, Β Γυμνασίου, Γ Γυμνασίου.

ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του Τμήματος Φιλολογίας [ειδίκευση: Κλασική Φιλολογία] της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. (Λίαν Καλώς / 7,15). Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης Κλασικής Φιλολογίας [ειδίκευση: Λατινική Φιλολογία] από το Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. (Άριστα / 9,59). Είναι κάτοχος Master of Philosophy (MPhil) in Classics and Ancient History από το Πανεπιστήμιο του Manchester (UK).

ΣΤΕΡΝΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Φοίτησε στο τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ιστορίας. Εργάζεται από το 2008 σε Φ.Μ.Ε. διδάσκοντας Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία και Λογοτεχνία. Παρακολούθησε το σεμινάριο του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες.

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Βύρωνα, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Βύρωνα το 1990 με βαθμό 18,4. Σπούδασε στο Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα Φιλοσοφικής Αθηνών με βαθμό πτυχίου 7,8. Έχει 13 χρόνια διδακτική εμπειρία κι έχει υπάρξει 4 χρόνια αναπληρώτρια σε δημόσια σχολεία.

ΝΟΥΛΗΣ ΑΚΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ντεπώ Θεσσαλονίκης, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλασική Φιλολογία του Α.Π.Θ.. Έχει 12ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Ιστορίας.

ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ντεπώ Θεσσαλονίκης, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ.. Έχει 15ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων, της Έκθεσης και των Λατινικών.

ΑΣΗΜΟΥ ΑΝΝΑ, Διευθύντρια σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Μοσχάτου, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έχει φροντιστηριακή εμπειρία 15 ετών, με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Λατινικών.

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΑ, Διευθύντρια σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Μοσχάτου, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες και τη Δυσλεξία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει διδακτική εμπειρία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, Διευθύντρια σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Μοσχάτου, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία και μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή. Έχει διδακτική εμπειρία 15 ετών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΥΑΡΗ ΣΙΛΙΑ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Παγκράτι Caravel, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος κλασικής φιλολογίας Αθηνών (Βαθμός: Άριστα-9). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Classics στο King's College London και μεταπτυχιακού Translation Studies στο Πανεπιστήμιο του Birmingham με Άριστα. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ του πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάει 5 γλώσσες. Διδάσκει 9 χρόνια στο χώρο της μέσης εκπαίδευσης.

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πετρούπολης ,ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών .Έχει ειδικευθεί στη διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένης γλώσσας και στη διδασκαλία ενηλίκων. Έχει 15ετή εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία της Έκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών και της Ιστορίας.

ΝΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίου Νικολάου Κρήτης, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Έχει εμπειρία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στην Ιστορία, στα Αρχαία και την Έκθεση.

ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίου Νικολάου Κρήτης, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή, τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση κλασσική) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 9 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΚΑΦΕΤΖΗΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Διευθυντής στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αιγάλεω, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα ιστορίας και αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Αρχαία Ελληνικά και Ιστορία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΚΟΥΛΟΥΜΑΣΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Διευθύντρια Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Άλιμος Τράχωνες, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν την ειδική αγωγή και τις μαθησιακές δυσκολίες. Από το 2013 εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΖΑΜΠΕΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Ιστορικό) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης «Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία: Ιστορία –Λαϊκός Πολιτισμός». Έχει προϋπηρεσία 13 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης.

ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδάσκει από το 2004 σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και της Έκθεσης.

ΣΤΟΥΡΑΙΤΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στην Ιστορία - Αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία από το ίδιο Παν/μιο. Έχει διδάξει ιστορία και φιλολογικά μαθήματα στην ιδιωτική εκπαίδευση τα τελευταία 10 χρόνια και έχει εργαστεί ως ερευνητής σε ιδιωτικούς φορείς και Παν/μια.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του Τμήμα Φιλολογίας, τομέα Γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Διαθέτει πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων για τη Διδακτική Φιλολογικών Μαθημάτων (σύνολο 250 ώρες, φορέας ΑΙΕ), την διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (σύνολο 65 ώρες, φορείς ΕΚΠΑ και ΑΙΕ) και τη χρήση Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Έχει προϋπηρεσία 3 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΤΣΑΛΙΔΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει προϋπηρεσία 12 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα μέσης εκπαίδευσης.

ΚΑΜΨΙΑΔΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Κλασική Φιλολογία του Α.Π.Θ.. Έχει 7ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Έκθεσης, των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών.

ΚΑΜΨΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας στο Δ.Π.Θ.. Έχει 5ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και της Έκθεσης.

ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος φιλόλογος του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση κλασική φιλολογία. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος κλασικής φιλολογίας με ειδίκευση στη Λατινική Φιλολογία. Έχει πενταετή προϋπηρεσία σε διάφορα φροντιστηριακά κέντρα μέσης εκπαίδευσης ενώ έχει παραδώσει και φροντιστηριακά μαθήματα λατινικών στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ.

ΤΣΙΤΩΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Κρήτης .Έχει προϋπηρεσία 24 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και δημόσια σχολεία με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΜΕΓΑΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα της Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Παιδαγωγική).Έχει προϋπηρεσία 5 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών.

ΚΟΥΜΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού στις «Σπουδές στην Εκπαίδευση». Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια επιμόρφωσης 400 ωρών στην Ειδική Αγωγή. Είναι κάτοχος διπλώματος BRAILLE και Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας 1 Επίπεδο. Έχει 12 έτη φροντιστηριακή εμπειρία.

ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Αριστούχος της Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. με μεταπτυχιακές σπουδές στα Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά. Έχει ερευνητικό και συγγραφικό ενδιαφέρον στην Αρχαία Ελληνική Σύνταξη με το παραδοσιακό αλλά και σύγχρονο μοντέλο εξέτασης. Από το 2008 διδάσκει σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ως καθηγητής με ειδίκευση στην Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία και στα Λατινικά.

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας (με κατεύθυνση στην Αρχαιολογία) της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 16 ετών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Έχει συμμετάσχει στην επιτροπή των Επαναληπτικών Θεμάτων της Ο.Ε.Φ.Ε για το μάθημα των Λατινικών.

ΤΟΥΡΝΑ ΕΥΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα φιλολογίας με κατεύθυνση γλωσσολογίας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων με ειδίκευση στην ψυχολογία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια εκπαιδευτικού περιεχομένου. Από το 2012 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Έχει συγγραφικό έργο και ειδικεύεται στην έκθεση.

ΒΟΥΡΛΙΩΤΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Φιλοσοφίας. Από το 1998 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης Έκθεση τριών τάξεων Λυκείου και Ιστορία Ανθρωπιστικής Κατεύθυνσης.

ΜΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2012 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα μέσης εκπαίδευσης, με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Λατινικών.

ΣΕΡΙΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 14 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΣΠΙΝΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Μαθησιακών Δυσκολιών. Από το 2005 διδάσκει σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας, των Λατινικών και της Ιστορίας. Από το 2015 εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, διδάσκοντας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΖΕΡΒΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία (κλασικής κατεύθυνσης) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μαθησιακών Δυσκολιών και είναι κάτοχος πιστοποίησης του συστήματος ανάγνωσης και γραφής τυφλών Braille. Από το 2008 εργάζεται ως φιλόλογος και από το 2014 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και σε κέντρα μελέτης.

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΕΛΕΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην εκπαίδευση (M.A. in Education,Open University,United Kingdom). Έχει εργαστεί 25 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών, Έκθεσης.

ΟΛΥΜΠΙΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλοσοφίας, παιδαγωγικής και ψυχολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων στην ψυχολογία και την ειδική αγωγή. Έχει προϋπηρεσία 20 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης.

ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση τα Παιδαγωγικά. Έχει εργαστεί από το 2009 με Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες και έχει εμπειρία ως φιλόλογος με εξειδίκευση στη Σχολική Μελέτη.

ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΡΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του Ιστορικού- Αρχαιολογικού τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παραδώσει φιλολογικά μαθήματα κατ’οίκον τα τελευταία 12 χρόνια. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Κέντρο Μελέτης, διδάσκοντας μαθήματα ειδίκευσης (Νεοελληνική Γλώσσα και Ιστορία). Έχει ειδικευτεί επιπλέον στην προετοιμασία μαθητών Δημοτικού για Πρότυπα Γυμνάσια.

ΒΑΝΤΑΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας (κλασική κατεύθυνση) της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών (ΕΚΠΑ). Πραγματοποιεί το μεταπτυχιακό '' Επιστήμες της Αγωγής: Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με Προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου'' στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και διαθέτει διδακτική εμπειρία στα φιλολογικά μαθήματα.

ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία (Κλασική Κατεύθυνση) στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει από το 1994 σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετείχε σε ομάδα συγγραφής φροντιστηριακών βοηθημάτων.

ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του τμήματος φιλολογίας (τομέας Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής φιλολογίας). Έχει προϋπηρεσία 9 ετών σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στα Αρχαία και την Έκθεση.

ΜΑΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στη Βυζαντινή Ιστορία του μέσου και ύστερου Βυζαντίου. Πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του St- Andrews της Σκωτίας και υπήρξε υπότροφος του ελληνικού Ινστιτούτου της Βενετίας, όπου εργάστηκε στο κρατικό αρχείο της πόλης με στόχο τη συλλογή πρωτότυπου αρχειακού υλικού για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα της βυζαντινο-βενετικές σχέσεις στον 13ο- 14ο αιώνα. Από το 2006 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης τα μαθήματα της Έκθεσης της Ιστορίας και των Λατινικών.

ΚΑΜΠΡΕΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Ψυχολογία. Πολυετής εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου και αποφοίτους. Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στα Αρχαία, Λατινικά και στην Νεοελληνική Γλώσσα. Συνεχής επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων εκπαιδευτικού περιεχομένου.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΡΩΦΙΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας -κατεύθυνση παιδαγωγική-της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει επταετή διδακτική εμπειρία Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου καθώς και Α' Λυκείου. Παράλληλα, έχει προϋπηρεσία 5 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Νέων Ελληνικών.

ΠΑΝΤΟΥΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος της Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, (κατεύθυνση Κλασική, βαθμός «Λίαν Καλώς»). Έχει 15ετή προϋπηρεσία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΖΙΑΚΑΣ ΒΑΪΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας (τομέας κλασικών σπουδών) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει 17 χρόνια προϋπηρεσία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών.

ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Αθηνών. Έχει διδακτική εμπειρία 20 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του 1ου Πειραματικού Ενιαίου Λυκείου Αθηνών (Γεννάδειο). Πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) με 8ετή διδακτική προϋπηρεσία φιλολογικών μαθημάτων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράδοση μαθημάτων κατ’ οίκον σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της κλασικής κατεύθυνσης του τμήματος φιλολογίας (Βαθμός: Άριστα - 8,56) της φιλοσοφικής σχολής του ΕΚΠΑ. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην ιστορία και τη διδακτική της ιστορίας (Βαθμός: Άριστα - 9,85) του ΠΤΔΕ του ΕΚΠΑ. Εξειδικεύεται στη διδασκαλία ιστορίας, αρχαίων και λατινικών. Συμμετέχει σε συνέδρια ιστορίας. Η συγγραφική του δράση περιλαμβάνει άρθρα σε συλλογικά έργα, καθώς και αυτοτελή έργα. Είναι γνώστης της αγγλικής, γαλλικής και ιταλικής γλώσσας.

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - τμήμα Ιστορίας & Αρχαιολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές και τελειόφοιτος Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχει14ετή εμπειρία στο φροντιστηριακό χώρο. Κύρια αντικείμενα διδασκαλίας: Αρχαία Ελληνικά Προσανατολισμού και Ιστορία Προσανατολισμού Β’ και Γ’ Λυκείου.

ΜΗΤΡΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Νεότερης Ιστορίας) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης την περίοδο 2000-2005. Το 2006-2007 ασχολήθηκε με την καταγραφή του αρχειακού υλικού του Πολεμικού Ναυτικού. Από το 2008 διδάσκει σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα μαθήματα της Έκθεσης, της Ιστορίας και των Αρχαίων Ελληνικών.

ΣΚΛΗΒΑΓΚΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. (Βαθμός πτυχίου: 7,2). Συμμετείχε ως ομιλήτρια στο έκτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιστημών Εκπαίδευσης του κέντρου μελέτης ψυχοφυσιολογίας και εκπαίδευσης με θέμα ¨ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και παραβατική συμπεριφορά. Αναζήτηση σχέσεων στον πολιτισμό του σχολείου και της οικογένειας. Έχει προϋπηρεσία 7 έτη στο χώρο της διδασκαλίας.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ-ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στην Ιστορία της Φιλοσοφίας και υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος του Σώματος Αξιολογητών στις εξετάσεις Ελληνομάθειας του Υπουργείου Παιδείας(ΓΓΔΒΜ). Από το 2002 διδάσκει σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στην Έκθεση και τα Αρχαία Ελληνικά.

ΓΕΝΕΙΑΤΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή, τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση νεοελληνική & βυζαντινή) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή, τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση νεοελληνική & βυζαντινή) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 2 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει πενταετή διδακτική εμπειρία στον τομέα εκπαίδευσης με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Έκθεσης. Είναι μεταπτυχιακός στο Κοινό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επιστήμες της Αγωγής: Eιδική Εκπαίδευση σε άτομα με προβλήματα γραπτού και προφορικού λόγου» .

ΜΑΚΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από την κτήση του πτυχίου της (2001) μέχρι και σήμερα απασχολείται στη φροντιστηριακή εκπαίδευση με την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών Λυκείου για την επιτυχή συμμετοχή τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός για τη διδασκαλία μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες από το Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχει εργαστεί ταυτόχρονα ως επιμελητής εκδόσεων περιοδικού τύπου και ασχολείται με τη συγγραφή λογοτεχνικών κειμένων και με την αρθρογραφία.

ΠΑΠΑΖΕΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) του Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός 8.77). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (βαθμός 9.25) ειδίκευσης στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία-Διδακτική Γλώσσας στο Π.Τ.Δ.Ε. Αθηνών. Έχει εμπειρία 5 ετών σε ιδιαίτερα μαθήματα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Αρχαίων Γυμνασίου-Λυκείου.

ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. Από το 2010 παραδίδει μαθήματα έκθεσης, αρχαίων, λατινικών και Ιστορίας σε όλες τις τάξεις.

ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνος κέντρου μελέτης ‘’AFTER SCHOOL’’ στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Άλιμος Καλαμάκι. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών ( κατεύθυνση Μεσαιωνική-Νεοελληνική Φιλολογία ) με βαθμό αποφοίτησης ΄΄ λίαν καλώς ΄΄ και είναι τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του τμήματος ( ειδίκευση Βυζαντινή Φιλολογία). Έχει συμμετάσχει σε ερευνητικό πρόγραμμα του τομέα Βυζαντινής Φιλολογίας και Λαογραφίας. Την τελευταία 5ετία εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στη Λογοτεχνία, τα Αρχαία Ελληνικά και την Ιστορία.

ΒΡΕΝΤΖΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Παιδαγωγικά. Διδάσκει Έκθεση, Λογοτεχνία, Αρχαία και Λατινικά σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με εμπειρία 14 ετών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας με κατεύθυνση στην Ιστορία. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία και τη Διδακτική της Ιστορίας από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 12ετή εμπειρία σε μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και έχει παρακολουθήσει συνέδρια και σεμινάρια σχετικά με την διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών της έκθεσης και της λογοτεχνίας.

ΧΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Έχει 12 χρόνια διδακτική εμπειρία σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Από το 2006 διδάσκει σε σχολεία και Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Ιστορία και Λατινικά. Παρακολούθησε το επιμορφωτικό πρόγραμμα για το θεματικό πεδίο Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Υποστήριξη Προσφύγων - Μεταναστών, καθώς και Συμβουλευτική Γονέων, Δημιουργική Γραφή στο Γυμνάσιο, Ζητήματα διδακτικής και αξιολόγησης της Γλώσσας στο Λύκειο.

ΓΑΛΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνος φιλολογικού τμήματος στο Διακρότημα Λαμίας .Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ και είναι κάτοχος Master Ιστορίας από το ίδιο τμήμα. Μέλος του σώματος αξιολογητών πιστοποίησης ελληνομάθειας. Έχει 18ετή διδακτική εμπειρία σε δομές της διά βίου μάθησης, σε σχολεία και φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία ελληνικά, την Ιστορία και την Έκθεση.

ΖΑΧΑΡΗ ΕΦΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και είναι κάτοχος Master Ιστορίας από το ίδιο τμήμα. Έχει 18ετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Έχει διδάξει σε σχολεία και φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία ελληνικά, τα Λατινικά, την Ιστορία και την Έκθεση.

ΒΟΥΡΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση κλασική. Διδάσκει έκθεση, λογοτεχνία και ιστορία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με εμπειρία 18 ετών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια coaching με έμφαση στη διδασκαλία και τη συμβουλευτική. Το 2002 εργάστηκε στο 11ο Γυμνάσιο Αχαρνών στα πλαίσια του προγράμματος ΚΥΜ.

ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην παιδαγωγική. Έχει 10ετή εμπειρία διδασκαλίας σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση κλασική. Από το 2014 εργάζεται στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης «Διακρότημα», Αλίμου, ως φιλόλογος. Ειδικεύεται στα μαθήματα της Ιστορίας και των Αρχαίων Ελληνικών. Επίσης, όντας κάτοχος του Proficiency εργάζεται και ως καθηγήτρια Αγγλικών. Από το 2011 παρακολουθεί σεμινάρια που αφορούν παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και φάσματα αυτισμού.

ΔΕΛΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλόλογος στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ με κατεύθυνση Ιστορία. Κάτοχος μεταπτυχιακού ειδίκευσης στις «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές» με κατεύθυνση «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική», του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Εργάζεται από το 2011 σε φροντιστηριακά κέντρα διδάσκοντας κυρίως το μάθημα της έκθεσης.

ΜΑΓΓΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ακολούθησε την κλασική ειδίκευση. Από το 2009 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος του Πανεπιστήμιου Harvard με θέμα «Οι ψηφιακές πηγές γνώσης και η συμβολή τους στο έργο του φιλολόγου». Έχει συμβάλει στη σύνταξη και επίλυση θεμάτων για τον Ο.Ε.Φ.Ε στο μάθημα της Έκθεσης της Α΄ Λυκείου.

ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2004 είναι στο χώρο της εκπαίδευσης. Προετοιμάζει μαθητές για την εισαγωγή στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

ΚΑΡΑΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΝΘΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση στην Ιστορία. Από το 2014 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές όλων των τάξεων.

ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Έρευνα και την Κοινωνική Ανθρωπολογία. Έχει προϋπηρεσία 20 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στην Ιστορία και την Έκθεση.

ΣΑΒΒΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Ψυχολογία. Έχει φροντιστηριακή πείρα 14 ετών, με εξειδίκευση στα Αρχαία και την Ιστορία. Προετοιμάζει μαθητές για την εισαγωγή τους στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία στο Τμήμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται ως Φιλόλογος σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2007, με ειδίκευση σε Αρχαία, Έκθεση και Λατινικά.

ΘΑΝΟΥ ΖΩΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την Παιδαγωγική. Από το 2010 διδάσκει ως φιλόλογος Αρχαία ελληνικά και Έκθεση σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΗΤΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (τομέας: κλασική φιλολογία). Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος αρχαίας ελληνικής και λατινικής φιλολογίας (ειδίκευση: λατινική φιλολογία) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος εξειδίκευσης στη διδακτική μεθοδολογία των φιλολογικών μαθημάτων και στη διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης / ξένης γλώσσας. Διδάσκει σε φροντιστηριακά κέντρα από το 2014.

ΚΕΛΕΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (κλασική κατεύθυνση). Έχει παρακολουθήσει σεμινάριο στις μαθησιακές δυσκολίες –στρατηγικές αντιμετώπισης και στη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής. Έχει προϋπηρεσία 10 χρόνων στην ιδιωτική εκπαίδευση.

ΜΑΛΙΚΟΥΡΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση κλασικής φιλολογίας. Από το 2002 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά. Από το 2009 διδάσκει σε γνωστό εκπαιδευτήριο της Αθήνας.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση γλωσσολογίας) στη φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου Κρήτης . Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών ,Ε.Μ.Μ.Ε. <<Ανθρώπινη επικοινωνία και πολιτισμικές σπουδές (Εισαγωγή και φοίτηση κατόπιν εξετάσεων)>>. Έχει προϋπηρεσία 10 χρόνων σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (τομέας σπουδών κλασικός) της φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτέλειου πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης . Έχει προϋπηρεσία από το 2005 σε παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

ΑΣΚΑΡΙΔΟΥ ΡΟΔΟΥΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλοσοφίας παιδαγωγικής ψυχολογίας (ειδίκευση φιλοσοφίας) της φιλοσοφικής σχολής Αθηνών . Ήταν φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα <<Ιστορία της φιλοσοφίας >>(εκπόνηση διπλωματικής εργασίας). Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και σε σχολεία από το 2000 (γυμνάσια και λύκειο).

ΠΛΑΤΣΗ ΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακό τίτλο στις Νεοελληνικές Σπουδές από το King’s College. Έχει 15ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα και σε ιδιωτικό σχολείο με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Έκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Κλασική κατεύθυνση. Έχει συμμετοχή σε σεμινάριο για την Διδασκαλία της Λατινικής γλώσσας στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με κατεύθυνση Γλωσσολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΔΟΣΠΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Καθηγήτρια φιλόλογος με ειδίκευση στην Έκθεση. Σπούδασε στη φιλοσοφική Σχολή Αθηνών (τμήμα Κλασικής Φιλολογίας, με βαθμό 8.4). Συνέχισε τις σπουδές τις διενεργώντας Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα ΦΠΨ (τίτλος μεταπτυχιακού: Ηθική Φιλοσοφία, στο πλαίσιο εποπτείας του κ.Πελεγρίνη Θεοδοσίου ,με βαθμό 9.43) και συνεχίζει σπουδές Διδακτορικού στο τμήμα ΦΠΨ με θέμα Φιλοσοφία στην Εκπαίδευση. Εκτελεί χρέη διδασκαλίας 9 χρόνια.

ΚΑΛΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ιστορίας. Από το 2013 διδάσκει ως φιλόλογος σε μαθητές γυμνασίου-λυκείου.

ΚΑΠΝΙΤΗ ΖΩΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διδακτικής, Μαθησιακών δυσκολιών, Διόρθωσης έκθεσης και βελτίωσης εκφραστικής ικανότητας. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση (φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ) από το 2007.

ΚΑΡΑΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Aπόφοιτη του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Φέτος, ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό της με τίτλο «Εφαρμοσμένη Παιδαγωγική» και εργάζεται ως φιλόλογος σε φροντιστήρια τα τελευταία δύο χρόνια. Παρακολουθεί συχνά σεμινάρια που αφορούν το αντικείμενο σπουδών γιατί επιθυμεί να είναι συνεχώς ενήμερη για τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην εκπαίδευση. Στο παρελθόν έχει εργαστεί εθελοντικά, παραδίδοντας μαθήματα σε παιδιά του Κ.Ε.Θ.Ε.Α και του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ζωγράφου.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση Γλωσσολογίας) της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Από το 2009 εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης με ειδίκευση στην Έκθεση, τα Λατινικά και την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα.

ΠΑΤΣΑΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διδακτική εμπειρία από το 2004 με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Εργάζεται στο Διακρότημα από το 2014.

ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΝΙΟΥ ΧΑΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας, με ειδίκευση στη Παιδαγωγική. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με γνωστικό αντικείμενο: «Εκπαιδευτικός Σχεδιασμός και Διδασκαλία στα μαθήματα της Έκθεσης και της Ιστορίας». Από το 2008 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΛΥΜΠΕΡΗ - ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΡΑΣΜΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας με κατεύθυνση Γλωσσολογίας, στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων .Έχει προϋπηρεσία στη διδασκαλία ιδιαιτέρων μαθημάτων και σε φροντιστήρια ως καθηγήτρια Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και θεωρητικών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου. Εξειδικεύεται σε μαθητές με τυπική ανάπτυξη και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.

ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 1998 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (Κατεύθυνση Νεοελληνική) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα - 10) με ειδίκευση στη Μεσαιωνική και Νέα Ελληνική Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 11 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης όλων των τάξεων.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα) ειδίκευσης Αρχαίας Ιστορίας. Εργάζεται ως φιλόλογος από το 2012 και έχει προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης.

ΜΑΓΓΙΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών σπούδασε Φιλολογία στο Τμήμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών. Αποφοίτησε με ειδίκευση στην Γλωσσολογία ενώ έχει συμμετάσχει στο σεμινάριο επιμόρφωσης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου με θέμα τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και την εφαρμογή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Από το 2010 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

ΣΟΡΟΒΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών της Φιλοσοφικής Σχολής, με μεταπτυχιακές σπουδές. Από το 1999 εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και έχει πλούσιο συγγραφικό έργο.

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας με κατεύθυνση Ιστορίας και ειδίκευση στη φιλολογία. Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν στην ελληνική γλώσσα, στην εφηβική ψυχολογία, στις μαθησιακές δυσκολίες και στα παιδιά με ειδικές ικανότητες. Από το 2007 διδάσκει φιλολογικά μαθήματα.

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΕΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έχει μεταπτυχιακά ειδίκευσης στη Διδακτική και στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. Από το 2007 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση την Έκθεση και την Ιστορία.

ΜΑΤΙΝΑ ΜΕΡΣΥΝΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση Γλωσσολογία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα (ΒΑΘΜΟΣ: ΑΡΙΣΤΑ 9.00) στην κατεύθυνση της Ιστορικής και Βαλκανικής Γλωσσολογίας, με εξειδίκευση στις ελληνικές διαλέκτους. Εκπονεί και διδακτορική διατριβή, ενώ παράλληλα ερευνά τη μορφή διαλέκτων μέσω φωνητικών καταγραφών (Νεοελληνικές) και διαφόρων εγγράφων (π.χ. νοταριακά έγγραφα για παλιότερες περιόδους). Διδάσκει από το 2003 σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά.

ΣΠΗΛΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών (κατεύθυνση Φιλοσοφίας) του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2008 διδάσκει τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και εργάζεται στο χώρο της εκπαίδευσης από το 2003.

ΡΕΛΛΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει προϋπηρεσία 12 χρόνων σε φροντιστηριακά κέντρα, με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών και Έκθεσης, όπως και στην ενισχυτική διδασκαλία των ίδιων μαθημάτων σε ιδιωτικά σχολεία.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 45 επισκέπτες και κανένα μέλος