Φιλολογικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

user_female

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΟΜΙΛΟΥ

Συντονίστρια των φιλολόγων του Ομίλου «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» και υπεύθυνη στο μάθημα της Νεοελληνικής γλώσσας. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Ιστορίας . Εργάζεται στον Όμιλο «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ» από το 1997.

user_male

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 

Συντονιστής των φιλολόγων του ομίλου στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών. Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα - 9,58) ειδίκευσης Αρχαίας Ελληνικής - Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 10 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών και Έκθεσης.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασσική) έχει 19 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία και συνολικά 26 χρόνια στην εκπαίδευση.

user_female

ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με βαθμό πτυχίου 7,5 (Λίαν Καλώς). Συμμετοχή σε ερευνητικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών (έτος 2011). Ειδικεύεται στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης.

user_female

ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε κλασική φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση Αρχαίας Ελληνικής – Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 12 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης. Έχει συντελέσει ακαδημαϊκή υπεύθυνη στο μάθημα των Λατινικών και συντονίστρια στα φιλολογικά μαθήματα γυμνασίου σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας και τις δύο κατευθύνσεις. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βυζαντινή Ιστορία και τη Διδακτική της Ιστορίας. Είναι υποψήφιος διδάκτορας Βυζαντινής Ιστορίας και πιστοποιημένος εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, με ειδίκευση στην Ιστορία, τη Λογοτεχνία και την Έκθεση.

ΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΛΛΙΣΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας -κατεύθυνση κλασική- της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εικοσαετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα, με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων, των Λατινικών και της Έκθεσης.

ΚΑΤΤΗ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνη για την εισαγωγή των μαθητών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας (κλασική κατεύθυνση) της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (βαθμός πτυχίου: 7,6 Λίαν Καλώς).

ΦΙΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Καθηγητής-συγγραφέας, επιστημονικός συνεργάτης των εκδόσεων "Πατάκη". Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών και στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου πανεπιστημίου. Έχει προϋπηρεσία 35 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα, με εξειδίκευση στη διδασκαλία της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας. Από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορεί το βιβλίο του "ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ" ενώ υπό έκδοση βρίσκεται το βιβλίο του για τη μεθοδολογία των ασκήσεων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΣΤΕΡΝΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Φοίτησε στο τμήμα Ιστορίας- Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., ακολουθώντας την κατεύθυνση της Ιστορίας. Εργάζεται από το 2008 σε Φ.Μ.Ε. διδάσκοντας Αρχαία, Λατινικά, Ιστορία και Λογοτεχνία. Παρακολούθησε το σεμινάριο του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα τις μαθησιακές δυσκολίες.

ΔΑΒΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος φιλολογίας ( κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό πτυχίου 8,2 (Λίαν Καλώς). Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν τη λογοτεχνία, τη γλωσσολογία, το μάθημα της Έκθεσης και την ειδική αγωγή. Ειδικεύεται στα Αρχαία, τα Λατινικά και την Έκθεση.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΒΗΘΛΕΕΜ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με Κλασική κατεύθυνση. Έχει συμμετοχή σε σεμινάριο για την Διδασκαλία της Λατινικής γλώσσας στο σύγχρονο ελληνικό σχολείο . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα την Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής- Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ).

ΛΥΚΟΥ ΆΝΝΑ- ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε φιλόλογος στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Μερικές από τις πιστοποιήσεις σεμιναρίων που έχει αφορούν τη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και την Αριστοτελική Ηθική. Έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και ειδικεύεται στα Αρχαία στην Έκθεση και στο Φιλοσοφικό λόγο.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Νέο Σύστημα +

  Τα υπέρ και τα κατά του νέου συστήματος.

  Πληροφορίες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 151 επισκέπτες και κανένα μέλος