ΕΠΑΛ - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

ΕΠΑΛ

ΖΕΝΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Διευθυντής Σπουδών στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κιάτου

Σπούδασε στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού (Manufacturing Systems Engineering and Management) από το Πανεπιστήμιο του Bradford στην Αγγλία με έπαινο. Τόσο στις προπτυχιακές όσο και στις μεταπτυχιακές σπουδές ασχολήθηκε με εφαρμοσμένες μαθηματικές μεθόδους στην μηχανολογία (Εξειδικευμένη στατιστική ανάλυση αποτελεσμάτων πειραμάτων, Design of Experiments, Taguchi methods). Έχει γράψει πλήθος σημειώσεων για τα μαθηματικά και την μηχανολογία. Συγγραφέας των βιβλίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για τα μαθήματα των Μαθηματικών Ομάδας Γ Λυκείου.

ΠΟΥΛΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Διευθυντής στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αιγάλεω, Καθηγητής Μηχανολογίας

Σπούδασε στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο με μεταπτυχιακές σπουδές στο ίδιο τμήμα πάνω στους Αυτοματισμούς. Διδάσκει μαθήματα του τομέα μηχανολογίας σε μαθητές ΕΠΑΛ.

ΚΟΜΣΕΛΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού (Εφαρμογές της Βιολογίας στην Ιατρική) και Διδακτορικού Διπλώματος (Μοριακή Καρκινογένεση) από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει Βιολογία, Στοιχεία Ανατομίας και Φυσιολογίας, Υγιεινή, Στοιχεία Παθοφυσιολογίας, Αιματολογία και Τεχνικές Μοριακής Βιολογίας σε Φ.Μ.Ε. και ΙΕΚ.

ΜΠΡΟΥΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Πυρηνική Φυσική-Στοιχειώδη Σωμάτια) και κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Γεωλογίας. Από το 2014 εργάζεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως φυσικός και από το 2017 διδάσκει τα μαθήματα του τομέα Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων του ΕΠΑΛ.

ΜΑΝΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΠΑΛ

Απόφοιτος του (T.E.I) Αθηνών στο τμήμα Ενεργειακής Τεχνολογίας. Master στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας από το Πανεπιστήμιο Oldenburg της Γερμανίας. Παρακολούθησε στην Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) το Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ) που οδηγεί στην απόκτηση παιδαγωγικής επάρκειας. Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης τα μαθήματα :Στοιχεία μηχανών, Μηχανές πλοίου, Ναυσιπλοΐα, Μεταφορά φορτίων, Στοιχεία ψύξης και κλιματισμού, Μηχανές εσωτερικής καύσης, Ψηφιακά Ηλεκτρονικά, Τεχνολογία δικτύων και επικοινωνιών, Ηλεκτροτεχνία, Ηλεκτρικές μηχανές.

ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει πολυετή εμπειρία σε μαθήματα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 38 επισκέπτες και κανένα μέλος