Διοικητική Υποστήριξη - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Διοικητική Υποστήριξη

NTOYBA TOYΛΑ

Υπεύθυνη Γραμματείας Διεύθυνσης Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Σπούδασε Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την Ιστορία της Τέχνης, Μarketing και Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών στο παρελθόν. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2003.

ΚΑΝΔΥΛΗ ΦΡΟΣΩ

Υπεύθυνη Επικοινωνίας δικτύου στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Απόφοιτη της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας. Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως γραμματέας στη διεύθυνση διοίκησης τράπεζας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δημοσίων σχέσεων , επικοινωνίας καθώς και τεχνικές marketing. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2012.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΣΜΑΡΑΓΔΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στην Κεντρική Διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πειραιά. Σπούδασε στο τμήμα Ποιμαντική και Κοινωνική Θεολογία του ΑΠΘ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την παιδεία, το παιδί και την Δυσλεξία στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2013.

ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΛΙΑΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Πειραιά. Σπούδασε στο τμήμα Ρωσικής γλώσσας και φιλολογίας και σλαβικών σπουδών του Ε.Κ.Π.Α. Έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις γραμματειακής υποστήριξης όπως φροντιστήρια ξένων γλωσσών και διαθέτει εμπειρία στην επικοινωνία με τα παιδιά.

ΠΛΥΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίας Σοφίας. Σπούδασε στο τμήμα Διοίκησης Μονάδων Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Τ.Ε.Ι. Καλαμάτας. Γνωρίζει Αγγλικά και Γαλλικά. Έχει εργαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε άλλους φορείς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Μοσχάτου. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και είναι επικοινωνιακή, δραστήρια και συνεπής . Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2014.

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγία Παρασκευής. Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. ενώ έχει εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή του Ε.Κ.Π.Α.Έχει εργαστεί τρία χρόνια σε δικηγορική εταιρεία ως υπάλληλος γραφείου, είναι επικοινωνιακή ,οργανωτική και άμεση. Εργάζεται στον όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2015.

ΣΟΥΛΤΟΥ ΕΒΙΤΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Περιστερίου-Νέα Ζωή. Έχει πολυετή προϋπηρεσία σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών. Χαρακτηρίζεται από διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες, επινοητικότητα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Εργάζεται στον όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

Γραμματειακή υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης. Σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με αντικείμενο ‘Περιβάλλον και Ανάπτυξη’. Είναι άτομο κοινωνικό με οργανωτικό πνεύμα και συνεπές στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΜΠΑΝΤΖΙΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Νικαίας. Σπούδασε στο τμήμα Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α. Είναι επικοινωνιακή και συνεπής. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΤΣΙΤΣΟΥΛΑ ΟΛΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ντεπώ Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Α.Π.Θ. και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών στην Ειδική Αγωγή Εκπαίδευση και Αποκατάσταση από το ΠΑ.ΜΑΚ. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2011 και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό.

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΛΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Νέας Φιλαδέλφειας. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας & Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Ε.Κ.Π.Α. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αιγάλεω. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Έχει εργαστεί σε ανάλογες θέσεις στο παρελθόν. Χαρακτηρίζεται από συνέπεια, υπευθυνότητα και επικοινωνιακές δεξιότητες.

ΣΑΜΙΩΤΗ ΒΑΣΩ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κερατσινίου. Πτυχιούχος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού σχεδιασμού Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την παιδική κακοποίηση. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σε παιδικούς σταθμούς και σε θέσεις ως υπάλληλος γραφείου.

ΡΟΥΣΑΛΗ ΘΩΜΑΪΣ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Παγκρατίου. Σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Έχει εργαστεί σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα , συνέπεια και πνεύμα συνεργασίας. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

ΤΣΩΝΗ ΤΖΕΝΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Υμηττού. Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας με ειδίκευση στα Παιδαγωγικά του Ε.Κ.Π.Α. Έχει εργαστεί ως υπάλληλος γραφείου σε τουριστικό πρακτορείο καθώς έχει αναλάβει και τη παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου. Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα ,συνέπεια, ευγένεια και επαγγελματισμό. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2016.

ΜΟΥΤΕΒΕΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγία Παρασκευής. Σπουδάζει Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. Είναι ευέλικτη δημιουργική και ανερχόμενη. Εργάζεται στον όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

ΑΔΑΜ ΔΗΜΗΤΡΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Μοσχάτου. Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, με ειδίκευση στα Μέσα Επικοινωνίας. Έχει εργαστεί σε διοικητικές θέσεις εταιρειών στον κλάδο των τεχνικών έργων και της πληροφορικής, ενώ εθελοντικά σε έντυπα μέσα. Χαρακτηρίζεται από οργάνωση και ομαδικό πνεύμα. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

ΚΕΛΕΡΗ ΕΥΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Δάφνης. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας του Ε.Κ.Π.Α. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα , συνέπεια και επαγγελματισμό. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

ΔΕΡΒΙΣΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑ

Γραμματειακή υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Κάτω Χαλάνδρι. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο ΕΚΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με αντικείμενο την Ιστορική έρευνα, τη Διδακτική και τις Νέες Τεχνολογίες. Έχει προϋπηρεσία σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών –πληροφορικής και μέσης εκπαίδευσης. Εργάζεται στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2015.

ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αχαρνών. Σπούδασε στο τμήμα Ναυτιλιακών σπουδών με ειδίκευση ''Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης''. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε εμπορική εταιρεία και ως υπάλληλος υποδοχής σε πλοίο και ξενοδοχεία. Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.

ΓΙΩΤΙΤΣΑ ANNA

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ιωαννίνων. Σπούδασε στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου . Έχει εργαστεί σε Ιατρείο και σε Μουσική σχολή και χαρακτηρίζεται από εργατικότητα και συνέπεια.

ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Ζωγράφου. Σπούδασε στο τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α. Χαρακτηρίζεται από οργάνωση , συνέπεια και επαγγελματισμό. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

ΜΑΓΕΤΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης .Σπουδάζει στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεματικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με εξειδίκευση στις Τηλεπικοινωνίες. Χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, κοινωνικότητα και συνέπεια.

ΧΑΝΙΩΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αγίου Νικολάου Κρήτης. Σπούδασε στο τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και στο τμήμα Επιχειρηματικού σχεδιασμού και πληροφοριακών συστημάτων του ΤΕΙ Κρήτης. Έχει εργαστεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και φροντιστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

ΓΑΛΑΝΗ ΙΟΥΛΙΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Λαμίας. Σπούδασε στο τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΤΕΙ Καστοριάς. Έχει εργαστεί σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ως γραμματεία και στο διαφημιστικό τμήμα. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2015.

ΛΟΥΙΖΟΥ ΠΑΥΛΙΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Άνω Γλυφάδα Ι. Αποφοίτησε από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχει εργαστεί ως γραμματέας σε κέντρο ξένων γλωσσών, καθώς και ως εθελόντρια εκπαιδευτικός παράλληλης στήριξης μαθητών Ρομά. Ειδικεύεται στις συνεργατικής μορφές μάθησης σε πολυπολιτισμικά περιβάλλοντα. Διακατέχεται από ομαδικότητα και υπευθυνότητα.

ΚΟΡΤΕΣΗ ΜΑΡΙΑΝΑ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Άνω Γλυφάδα ΙΙ. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου Θεσσαλίας με Μεταπτυχιακό στο τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας. Έχει εργαστεί σε κέντρα Μέσης Εκπαίδευσης και διακρίνεται από επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

ΧΟΥΝΤΑΛΑ ΕΛΛΗ

Γραμματειακή Υποστήριξη στο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ. Απόφοιτος του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Ε.Κ.Π.Α., και με επαγγελματική κατάρτιση και διπλώματα στον κλασσικό και μοντέρνο χορό. Χαρακτηρίζεται από οργανωτικές ικανότητες, υπευθυνότητα και συνέπεια. Εργάζεται στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2017.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 37 επισκέπτες και κανένα μέλος