Χημείας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Χημικοί

user_female

ΚΑΠΕΡΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΑΝΤΥ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Συντονίστρια των καθηγητών της Χημείας. Σπούδασε χημεία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 7 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

user_male

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΟΥΛΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ). Είναι διδάκτωρ Χημείας με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργανική Σύνθεση στο ΕΚΠΑ. Έχει διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

user_female

ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε βιολογία στο τμήμα Θετικών Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης της βιολογίας στην Ιατρική.  Από το 2006 διδάσκει ως Βιολόγος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΒΑΜΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Βιολόγος – Βιοχημικός MSc που σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χημεία – Βιοχημεία στο τμήμα Χημείας του ίδιου πανεπιστημίου. Από το 2007 διδάσκει ως Βιολόγος – Βιοχημικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Ονομάζομαι Μανος Βαρβαρίγος και διδάσκω χημεία.Έχω αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μετά την απόκτηση πτυχίου ακολούθησα μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιοτεχνολόγια Τροφίμων. Διδάσκω σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου από την περίοδο των σπουδών.

ΒΕΛΑΩΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2007 διδάσκει ως χημικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και από το 2015 ανήκει στο διδακτικό προσωπικό του ομίλου "Διακρότημα".

ΓΡΙΛΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασα στο τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, από το 2003 διδάσκω σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΔΑΓΙΟΓΛΟΥ ΚΑΚΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Χημικό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1991 διδάσκει Χημεία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετέχει στη συγγραφή φροντιστηριακών βιβλίων και σημειώσεων. Έχει δημοσιεύσει πρωτότυπα θέματα Χημείας καθώς και λύσεις θεμάτων πανελλαδικών εξετάσεων στο διαδίκτυο και στον ημερήσιο τύπο (Έθνος–Νέα). Έχει συμμετάσχει στις επιτροπές επαναληπτικών θεμάτων της ΟΕΦΕ.

user_female

ΔΕΜΕΡΟΥΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ, Msc ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασα Θεσσαλονίκη στο ΑΠΘ απ’ όπου αποφοίτησα με βαθμό 7,14. Η διπλωματική μου πάνω στην οργανική σύνθεση δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό Tetrahedron Letters. Στη συνέχεια έκανα μεταπτυχιακό στην Αναλυτική Χημεία στο ΕΚΠΑ απ’όπου αποφοίτησα με άριστα. Παράλληλα δούλευα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με κατατακτήριες εξετάσεις σε σχόλες όπως η ιατρική, φαρμακευτική, διατροφολογία και οδοντιατρική

user_female

ΔΗΜΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει μεταπτυχιακό στη διδακτική της Χημείας. Έχει 7ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΖΑΒΡΑΣ ΝΙΚΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Χημική Ανάλυση-Έλεγχο Ποιότητας από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΙΩΑΝΝΙΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Χημικό Πάτρας 1989-2005, είχε 3 φροντιστήρια σε Ξυλόκαστρο, Κιάτο και Δερβένι Κορινθίας από 2004 -2011 ήταν προϊστάμενος στο κέντρο εκπαίδευσης ενηλίκων Ν. Κορινθίας του Υπουργείου Παιδείας.

ΚΟΛΛΙΑΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο τμήμα Θετικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 1999 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΝΙΔΑΡΗ ΜΑΥΡΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών στην "επιστήμη πολυμερών και εφαρμογές της". Ασχολήθηκε με την έρευνα το χρονικό διάστημα 2007-2010 στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, με αντικείμενο την ελεγχόμενη αποδέσμευση φαρμάκων από πολυμερή. Έχει 4 χρόνια εμπειρίας σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΣΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης "Διδακτική της Χημείας και νέες εκπαιδευτικές τεχνολογίες" του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΛΑΖΑΡΑΚΗ-ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ ΜΥΡΤΩ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Χημεία στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2012 δραστηριοποιείται στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου - Λυκείου. Από το 2015 διδάσκει ως Χημικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΟΛΟΓΟΥΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2008 δραστηριοποιείται στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης παρέχοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

ΣΑΣΜΑΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Αποφοίτησε από το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) στη Διδακτική της Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 4 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα μέσης εκπαίδευσης.

ΤΑΡΑΜΙΓΚΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Χημείας. Έχει 5 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

user_female

ΤΣΙΜΠΟΝΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Χημείας. Έχει 4 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική, στο Τμήμα Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην Πυρηνική Φυσική και τα Στοιχειώδη Σωμάτια. Μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο "Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών", στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Διδάσκει Φυσική-Χημεία σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και κολέγια από το 2006.

user_male

ΧΙΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΧΗΜΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Χημικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 33 ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

 

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!