Βιολογίας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Βιολόγοι

user_male

ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ms)

Συντονιστής των καθηγητών Βιολογίας. Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 8 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι υποψήφια Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ιδίου Πανεπιστημίου. Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2009. Έχει κάνει ανακοινώσεις σε συνέδρια και δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

ΒΑΘΑΚΟΥ ΖΩΗ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και συνέχισε τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στη Διδακτική της Βιολογίας. Ασχολείται με τη Διδακτική Φυσικών Επιστημών σε ακαδημαϊκό επίπεδο και διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΒΑΜΒΑΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Βιολόγος – Βιοχημικός MSc που σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Χημεία – Βιοχημεία στο τμήμα Χημείας του ίδιου πανεπιστημίου. Από το 2007 διδάσκει ως Βιολόγος – Βιοχημικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του Βιολογικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 20ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΥΜΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Τμήμα Βιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο ίδιο Τμήμα παρακολουθεί το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα "Διδακτική της Βιολογίας". Από το 2013 διδάσκει ως Βιολόγος σε Ιδιωτικό Σχολείο (Γυμνάσιο-Λύκειο) και σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

user_female

ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με Μεταπτυχιακό στο Περιβάλλον και την Ανάπτυξη από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα από το 2009.

ΜΙΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 3 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία θετικών μαθημάτων.

ΣΕΡΒΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο τμήμα Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με κατεύθυνση τη Μοριακή Βιολογία. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου της Πάτρας.

ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑ, ΒΙΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διαχείριση Αποβλήτων από το Ε.Α.Π. Διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης από το 2004.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

  • e-Διαγωνίσματα
  • Πρότυπα
  • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!