Οικονομικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Οικονομολόγοι

ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (MSc), ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνος Οικονομικών Μαθημάτων. Απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. Κάτοχος διπλώματος παιδαγωγικής και διδακτικής επάρκειας από το πρόγραμμα σπουδών στις επιστήμες της αγωγής και της εκπαίδευσης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών(Α.Σ.Ο.Ε.Ε.). Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) στη Διεθνή Οικονομική και Χρηματοδοτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (International Economics and Finance).

ΒΛΑΧΟΜΗΤΡΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2012 διδάσκει ως οικονομολόγος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΔΟΥΛΑΔΕΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών "ΜΑ in Education", του Πανεπιστημίου Roehampton.

ΚΑΓΙΑΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Οικονομικά με κατεύθυνση οικονομική ανάλυση στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Ο.Π.Α. Ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεταπτυχιακό του στο ίδιο πανεπιστήμιο στη Οικονομική Θεωρία, όπου και συνεχίζει για την απόκτηση διδακτρικού. Από το 2012 διδάσκει ως Οικονομολόγος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΚΟΥΤΣΗ ΚΕΛΥ (M.s.), ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις. Έχει 5ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε οικονομικά και ειδικεύτηκε με μεταπτυχιακό τίτλο στο marketing και management στην Αγγλία. Είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Έχει διδάξει μαθήματα στο ΤΕΙ της Πάτρας, της Λάρισας, καθώς και σε ΙΕΚ. Με την διδασκαλία μαθημάτων στη μέση εκπαίδευση "Αρχές Οικονομικής Θεωρίας" (ΑΟΘ) και "Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων" (ΑΟΔΕ) ως οικονομολόγος ασχολείται από το 2010.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2