Μαθηματικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Μαθηματικοί

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Γενικός Διευθυντής Ομίλου

Συντονιστής καθηγητών για τα Μαθηματικά. Σπούδασε Μαθηματικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 22 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Συντονιστής καθηγητών για τα Μαθηματικά. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 30 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα. Συγγραφέας πολλών βιβλίων και βοηθημάτων.

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 1994 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε όλες τις τάξεις γυμνασίου και λυκείου.

ΑΛΕΥΡΟΝΤΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στη διδακτική των μαθηματικών. Διαθέτει 12 χρόνια εμπειρία,σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΒΑΝΟΥΣΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών. Από το 2007 συνεχής προϋπηρεσία σε φροντιστήρια Μέσης και Ανώτερης εκπαίδευσης, σε δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια και στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) του Ν. Ηρακλείου Αττικής. Παρακολούθησε το Ετήσιο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην ειδική αγωγή του Πανεπιστημίου Αθηνών διάρκειας 500 ωρών και είναι ερευνητής του Κέντρου Μελέτης Ψυχοφυσιολογίας και Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο τις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες στα Μαθηματικά. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διαδραστικής μορφής διδασκαλία και στη χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση.

ΒΑΤΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Εκπαίδευση.Ειδικεύεται στη Φυσική των τάξεων του γυμνασίου και της Α' λυκείου. Έχει 8 χρόνια διδακτική εμπειρία.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 15ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης και τη Γεωμετρία.

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο μαθηματικό τμήμα του πανεπιστημίου Αιγαίου. Εργάζεται από τη δεκαετία του '90 στην ιδιωτική εκπαίδευση (φροντιστήρια Μ.Ε., ιδιωτικά σχολεία)

ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Μαθηματικών. Είναι Πιστοποιημένος Σύμβουλος Αυτοεκτίμησης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου με εμπειρία στη διαχείριση άγχους, την ανάδειξη θετικών ποιοτήτων και την αποτελεσματική στοχοθεσία. Έχει 25 χρόνια εμπειρία στη διδασκαλία Μαθηματικών και Πληροφορικής σε παιδιά Γυμνασίου, Λυκείου, Φοιτητές και Στελέχη Επιχειρήσεων.

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός στο Α.Π.Θ.και είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού στην Επιχειρισιακή Έρευνα από το Πανεπιστήμιο του Lancaster της Μεγάλης Βρετανίας.Διδάσκει μαθηματικά τα τελευταία 11 χρόνια σε φροντιστήρια Μ.Ε.

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο τμήμα των μαθηματικών.Από το 2012 κάνω ιδιαίτερα σε μαθητές και φοιτητές,το 2015 ξεκίνησα να εργάζομαι σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Διδακτική των Μαθηματικών και τις Μαθησιακές Δυσκολίες. Είναι πιστοποιημένη χρήστης διαδραστικών πινάκων κι έχει εμπειρία στην προετοιμασία μαθητών για την εισαγωγή στα πρότυπα σχολεία καθώς και για τη διεκδίκηση υποτροφιών ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων.

ΚΟΝΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταπτυχιακό στη Διδακτική των Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

user_male

ΚΟΣΜΑΔΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μεταπτυχιακό στα Αναλογιστικά Μαθηματικά. Έχει 6 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Έχει 26 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στην Πληροφορική. Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στον Τομέα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2013 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_male

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.Έχει 18 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με βαθμό Λίαν Καλώς. Έχει 3 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΛΑΣΘΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασα Μαθηματικά στη σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Τμήμα Μαθηματικών&Εφαρμοσμένων Μαθηματικών με κατεύθυνση Μαθηματικών στο Ηράκλειο.Από το 2013 διδάσκω σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αποφοίτησε απο την σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Απο το 2012 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΛΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, ΜΒΑ για στελέχη . Έχει 9 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

user_male

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασα μαθηματικά στο πανεπιστήμιο Αθηνών.Από το 1998 διδάσκω ως μαθηματικός σε φροντιστήρια Μ.Ε.

user_male

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ (M.s.), ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 7ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας και Κατεύθυνσης.

user_male

ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθητικά στο τμήμα θετικών επιστημών του πανεπιστημίου Πατρών. Έχει 4 εμπειρία σε φροντιστήρια.

user_male

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έκανε Μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης στον τομέα <<Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνου>> με θέμα διπλωματικής ερευνητικής εργασίας <<Προσεγγίσεις Κατανομών Πιθανότητας από μία μείξη Εκθετικών Κατανομών>>. Από το 2006 διδάσκει μαθηματικά (ιδιαίτερα μαθήματα) σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου- Λυκείου. Έχει διδάξει επίσης Μαθηματικά σε Κέντρο Μελέτης σε μαθητές ηλικίας 12-16 ετών.Σήμερα διδάσκει μαθηματικά Β και Γ λυκείου στο Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Διακρότημα.

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Από το 2011 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, κέντρα μελέτης και Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης.

ΜΠΑΚΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στο τμήμα μαθηματικών. Από το 2000 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΠΑΛΚΑΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Msc-PhD

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών με κατεύθυνση στη Στατιστική. Με μεταπτυχιακό στην Οικονομική Θεωρία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτόν τον καιρό ολοκληρώνει τις διδακτορικές του σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη. Έχει 8 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΠΑΛΤΣΑΒΙΑΣ ΒΕΝΕΔΙΚΤΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 5 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στο γυμνάσιο.

user_female

ΜΠΕΘΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Φοίτηση και απόκτηση Πτυχίου από το Πανεπιστήμιο Κρήτης του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Έχει 3 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

user_male

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 17ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΝΙΚΟΛΕΤΖΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στο τμήμα Μαθηματικών. Έχει 5ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΠΑΝΑΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 1985 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη Σχολή Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Από το 2000 έως σήμερα διδάσκει ως Μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης καθώς και σε ιδιωτικά σχολεία του νομού Κορινθίας και Αχαΐας.

ΠΑΡΕΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Διευθύντρια Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Σπούδασε  Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Έχει 19 χρόνια  διδακτική εμπειρία  σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης,δημόσια σχολεία και παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

ΠΕΤΡΑ ΖΩΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, Διευθύντρια Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα μαθηματικών. Έχει 9 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

ΡΟΚΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Θεωρητικών Μαθηματικών. Έκανε το μεταπτυχιακό του στις Εφαρμοσμένες Μαθηματικές Επιστήμες στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, και συνεχίζει ως Υποψήφιος Διδάκτορας με Ερευνητικό Πεδίο στην Ανάλυση Πινάκων. Έχει εικοσαετή εμπειρία ως διδάσκων στην μέση εκπαίδευση.

ΣΑΓΩΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ 

Σπούδασε Μαθηματικά στη σχολή Μαθηματικών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2002 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,με ειδικότητα στην Πληροφορική. Έχει εργασθεί για ένα χρόνο σε δημόσια Γυμνάσια, από το 2006 παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα και εργάζεται από τον Ιούνιο του 2014 στο φροντηστήριο Διακρότημα Πετρουπόλης.

ΣΙΔΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών . Από το 2001 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΣΚΟΥΛΑΞΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1986 και σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Ασχολείται με την παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων από το 2007 και βρίσκεται στο Διακρότημα από το Φεβρουάριο του 2015.Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία όπου έχει παρακολουθήσει και το τμήμα φωτογραφίας του Πειραϊκου Συνδέσμου.

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε  Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Σύγχρονη Φυσική. Έχει 12 χρόνια  διδακτική εμπειρία.

ΣΟΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Πάτρας. Έχει προϋπηρεσία 7 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος  του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 10ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΣΤΡΕΜΠΕΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο 2-ετές διαπανεπιστημιακό Μεταπτυχιακό πρόγραμμα ''Διδακτικής και Μεθοδολογίας Μαθηματικών''. Έχει αναγνωρισμένη κατάρτιση από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών για μαθητές με μαθησιακά προβλήματα. Από το 2011 διαδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΤΑΒΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικός, στο Παν. Πατρών με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΔΠΜΣ: Μικροσυστήματα και Νανοδιατάξεις στη Σχολή ΕΜΦΕ του ΕΜΠ. Από το 2015 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο Msc Computing. Έχει 5ετή εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΤΣΑΚΟΥΜΑΓΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ Διευθυντής Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει 9 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

ΤΣΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Εφαρμοσμένα μαθηματικά και στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κατάρτιση σε θέματα Διαπολιτισμική Εκπαίδευσης καθώς και Ειδικής Αγωγής. Από το 2007 εργάζεται σε φροντιστηριακά κέντρα και σε δημόσια λύκεια σε ενισχυτική διδασκαλία.

user_male

ΤΣΙΓΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ - ΜΑΡΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο Αθηνών. Πρωτοετής φοιτήτρια του μεταπτυχιακού εξ αποστάσεως της Διδακτικής των Μαθηματικών του Πανεπιστημιού Λευκωσίας. Έχει 5 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΦΙΟΡΕΝΤΖΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Απο το 2008 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΧΕΡΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Από το 2004 διδάσκει ως μαθηματικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Αποφοίτησα από το Μαθηματικό Ιωαννίνων από το 2011 διδάσκω παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 επισκέπτες και κανένα μέλος