Φυσικής - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Φυσικοί

ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΜΑΡΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Συντονίστρια στο μάθημα της φυσικής. Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Με Μεταπτυχιακό στην Ωκεανογραφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 19 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Συντονιστής στο μάθημα της φυσικής Γυμνασίου. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ρώμης LA SAPIENZA με μεταπτυχιακό και ειδικότητα στην Ηλεκτρονική Κυβερνητική. Υποψήφιος Διδάκτορας Ε.Μ.Π. Πτυχίο μετεωρολόγων παρατηρητών της Εθνικής Μετεωρολογικής σχολής. Συγγραφή επιστημονικών δημοσιεύσεων. Έχει 5 έτη εμπειρία σε φρονιστηριακά κέντρα.

user_male

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών.Από το 2002 διδάσκω ως φυσικός σε φροντιστήρια στη Λαμία.2002-2012 εργάστηκα ως επιστημονικός και εργαστηριακός συνεργάτης στο ΑΤΕΙ Λαμίας.2010 ως 2012 εργάστηκα ως φυσικός στα Σ.Δ.Ε. Δομοκού και Άμφισσας.

ΒΑΤΙΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο τμήμα Φυσικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Εκπαίδευση.Ειδικεύεται στη Φυσική των τάξεων του γυμνασίου και της Α' λυκείου. Έχει 8 χρόνια διδακτική εμπειρία.

user_male

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε φυσική στο ΑΠΘ. Στη συνέχεια εισήχθη με υποτροφία, κατόπιν γραπτών εξετάσεων στο ΙΠΦ του ΕΚΕΦΕ - Δημόκριτος απ' όπου σε συνεργασία με τη σχολή ΕΜΦΕ του ΕΜΠ απέκτησε το ΜΔΕ στη Φυσική και τεχνολογικές εφαρμογές. Εκπόνησε διδακτορική διατριβή στην πυρηνική αστροφυσική. Διαθέτει ερευνητική εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό (47 δημοσιεύσεις έως τον Αύγουστο 2016) σε διεθνή περιοδικά με σύστημα κριτών. Επίσης, διαθέτει εκπαιδευτική εμπειρία τόσο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΣΣΕ, ΤΕΙ Χαλκίδας, ΣΤΥΑ, ΑΣΠΑΙΤΕ) όσο και στη δευτεροβάθμια (G & A Studies and Publishing E.E.).

user_male

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στη Φυσική Περιβάλλοντος-Μετεωρολογία. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι μεταπτυχιακές σπουδές του στη Διαχείριση Αποβλήτων. Υπήρξε μέλος ερευνητικής ομάδας καταγραφής σωματιδιακής και χημικής ρύπανσης και εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο «Έθνος της Κυριακής». Τα τελευταία χρόνια διδάσκει σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Φυσική και μαθήματα των τομέων Ναυτιλίας και Μηχανολογίας Επαγγελματικών Λυκείων.

user_female

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασα Φυσικός στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Από 1990 διδάσκω ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και παράλληλα τα μαθήματα χημεία και βιολογία γενικής. Ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου από 1997 - 2005 και από 2005 έως 2009 σε λύκεια της Βθμιας Εκπαίδευσης.Επιτυχών στον ΑΣΕΠ. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες για μαθησιακές δυσκολίες παιδιών γυμνασίου - λυκείου και υπολογιστές στη Μαθηματική Εταιρεία.

user_male

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.Από το 1993 εργάζεται ως καθηγητής Φυσικής σε φροντιστηριακά κέντρα.Στην περίοδο 2004-2015 ασχολήθηκε με την διεύθυνση φροντιστηρίου.

user_female

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Φυσική. Εργάζεται σε Φροντιστηριακά Κέντρα από το 2003.

ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει 9 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

user_male

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φυσικής, της σχολής Θετικών και Τεχνολογικών επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2014 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_male

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Οπτική. Διδακτική εμπειρία 14 χρόνια.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Η εμπειρία του στον χώρο της εκπαίδευσης έγκειται στην πολυετή κατ' οίκον διδασκαλία καθώς και στην απασχόλησή του σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης από το 2011. Παράλληλα με την επιδίωξη επίτευξης των τιθέμενων στόχων διακατέχεται από δημιουργικό πάθος για τη διδασκαλία, πιστεύοντας ότι οι Θετικές Επιστήμες μπορούν να γίνουν μια διασκεδαστική εμπειρία, έτσι ώστε τα παιδιά να τις αγαπήσουν.

ΚΟΛΟΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φυσικής. Από το 1988 διδάσκει φυσική όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου τόσο σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, όσο και ιδιωτικά.

ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τη Διδακτική και Μουσικολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ειδικεύεται σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες γυμνασίου- λυκείου. Από το 1999 διδάσκει ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΥ ΕΛΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων όπου απέκτησε πτυχίο Φυσικής αλλά και μεταπτυχιακό δίπλωμα στις Νέες Τεχνολογίες και Διδακτική της Φυσικής. Από το 2005 έχει εργαστεί σε σχολεία στα προγράμματα ΠΔΣ και ενισχυτικής διδασκαλίας σε γυμνάσια και λύκεια, σε ιδιωτικά σχολεία και σε φροντιστήρια.

ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ ΤΑΚΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ Διευθυντής Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Σπούδασε φυσικός στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει προϋπηρεσία 25 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα και διδάσκει σε ιδιωτικά σχολεία 6 έτη.  Msc στη διοίκηση εκπαιδευτηρίων.

user_male

ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό - Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια στο ίδιο τμήμα απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Φυσική Περιβάλλοντος - Μετεωρολογία. Από το 2011 διδάσκει ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_male

ΛΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασα στο ΑΠΘ στο φυσικό τμήμα. Διδάσκω σε τάξη από το 1985 σε όλες τις τάξεις του Λυκείου. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και e-learning.

ΛΕΝΤΖΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο ΕΚΠΑ. Τελείωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Ναυτική κ Θαλάσσια Τεχνολογία κι Επιστήμη" στο ΕΜΠ. Εργάστηκε 5 χρόνια σε ερευνητικά προγράμματα στο τμήμα Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών. Από το 2004 διδάσκει στο ΕΜΠ (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα), σε δημόσια και ιδιωτικά ΙΕΚ και σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και μεταπτυχιακά στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στην Σχολή Θετικών Επιστημών: "Ειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών¨". Έχει δοθλέψει την περίοδο 2009-2012 στο Αριστοτέλειο Ιδιωτικό Λύκειο. Από το 2000 διδάσκει ως Φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το 2005 παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασα στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών με κατεύθυνση ''Ηλεκτρονική, Υπολογιστές και Επεξεργασία σήματος''. Aπό το 2013 εργάζομαι σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης διδάσκοντας σε μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Συγχρόνως, εργάστηκα ως συνεργάτης σε φοιτητικό φροντιστήριο. Επίσης, είμαι κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας (άριστη γνώση), καθώς και επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας. Τέλος, διαθέτω πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και άδεια διδασκαλίας από τον ΕΟΠΠΕΠ.

ΜΕΙΜΕΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στη Σχολή Θετικών Επιστημων του Πανεπιστημίου Πατρών.Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη 'Ναυτική και Θαλάσσια Τεχνολογία και Επιστήμη' απ'το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Απ' το 2006 διδάσκει ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης

ΜΗΤΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στη σχολή θετικών επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2008 διδάσκει φυσική και χημεία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΟΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασα Φυσική στην Σχολή Θετικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1989 έως το 1994. Από το 1996 εργάζομαι σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κάνω ιδιαίτερα μαθήματα θετικών επιστημών σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

ΜΠΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Φυσικό τμήμα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1987 δουλεύει σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης.

ΜΠΟΤΩΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπου και αποφοίτησε το 1994. Από το 1996 εργάζεται σε φροντιστήρια Μ.Ε. έχοντας πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία της Φυσικής. 

ΜΠΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση Εκπαίδευση.Συνέχισε τις σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο λαμβάνοντας μεταπτυχιακό δίπλωμα με τίτλο Τεχνοοικονομικά Συστήματα. Από το 2013 διδάσκει ως Φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΟΡΓΑΝΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Α.Π.Θ. Έχει 5ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΠΙΣΧΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει συγγραφική δραστηριότητα στο χώρο του εκπαιδευτικού βιβλίου και 23 χρόνια διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΠΟΛΙΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Με Μεταπτυχιακό στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει 11 χρόνια επαγγελματική εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΣΑΜΠΑΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Έχει Μεταπτυχιακό στην Οπτοηλεκτρονική-Μικροηλεκτρονική. Είναι Υποψήφια Διδάκτορας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στον τομέα της Βιοϊατρικής Οπτικής και Εφαρμοσμένης Βιοφυσικής. Από το 2011 διδάσκει ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΣΠΑΝΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Ηλεκτρονική Φυσική (Άριστα, Υπότροφος Ι.Κ.Υ.). Έχει πολυετή εμπειρία διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια και ωρομίσθια σε Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια.

user_male

ΣΤΟΙΧΕΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακό στον τομέα αστρονομίας,αστροφυσικής και μηχανικής.Έχει 14 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

user_male

ΤΡΑΜΠΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ Διευθυντής Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

Σπούδασε στο Φυσικό Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Έχει 13 έτη προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στον Ηλεκτρονικό Αυτοματισμό και Διδάκτορας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών). Έχει πολυετή διδακτική εμπειρία στην τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

ΤΣΩΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2011 διδάσκει ως φυσικός σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_male

ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Σπούδασε Φυσική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση στην Πυρηνική Φυσική και τα Στοιχειώδη Σωμάτια.Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με τίτλο Ειδίκευση Καθηγητών στις Φυσικές Επιστήμες.Διδακτική εμπειρία 12 ετών σε μαθητές και φοιτητές όλων των βαθμίδων.

user_male

ΨΗΜΜΕΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (1996-2001). Από το 2003 εργάζομαι σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ως φυσικός και από το 2009 διδάσκω και τα μαθήματα του τομέα ηλεκτρονικής των ΕΠΑ.Λ.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 επισκέπτες και κανένα μέλος