Φιλολογικών - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Φιλόλογοι

user_female

ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συντονίστρια των φιλολόγων στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας Γυμνασίου και Λυκείου. Σπούδασε Φιλόλογος στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Ιωαννίνων. Έχει προϋπηρεσία 23 έτη σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στην Ιστορία και την Έκθεση.Διδάσκει στο φροντιστήριο της Κεντρικής Διοίκησης από το 1997.

user_male

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ 

Συντονιστής των φιλολόγων στο μάθημα των Λατινικών. Σπούδασε στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασική) της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Βαθμός: Άριστα - 9,58) ειδίκευσης Αρχαίας Ελληνικής - Λατινικής Φιλολογίας. Έχει προϋπηρεσία 7 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Λατινικών και Έκθεσης.

ΜΠΟΥΡΔΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Συντονίστρια των φιλολόγων στα μαθήματα Λογοτεχνίας, Ιστορίας και Νεοελληνικής Γλώσσας. Σπούδασε Φιλόλογος στο Ιστορικό Αρχαιολογικό Αθηνών. Έχει προϋπηρεσία 20 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στην Ιστορία,τη Λογοτεχνία και την Έκθεση.

ΜΠΙΤΖΑΝΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Υπεύθυνη για το πρόγραμμα Μελέτης & Υποστήριξης Μαθητών και Υπεύθυνη για την προετοιμασία στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης. Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με βαθμό πτυχίου 7,5 (Λιαν Καλώς). Συμμετοχή  σε ερευνητικό πρόγραμμα του Ινστιτούτου Μεσογειακών Σπουδών (έτος 2011). Ειδικεύεται στη διδασκαλία Αρχαίων και Έκθεσης. 

user_female

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος Φιλοσοφικής σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Έχει 7ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΑΣΗΜΟΥ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στην ψυχολογία. Έχει προϋπηρεσία 5 χρόνων σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία, τα Λατινικά και την Έκθεση.

user_male

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος της Φιλολογίας. Έχει 15ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

user_male

ΒΟΥΡΑΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση κλασική. Διδάσκει έκθεση, λογοτεχνία και ιστορία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με εμπειρία 18 ετών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια coaching με έμφαση στη διδασκαλία και τη συμβουλευτική. Το 2002 εργάστηκε στο 11ο Γυμνάσιο Αχαρνών στα πλαίσια του προγράμματος ΚΥΜ.

ΓΑΓΑΝΗ ΝΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Είναι απόφοιτος της σχολής Ουρσουλινών.Σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης,με κατεύθυνση κλασική φιλολογία.Έχει εξειδίκευση στην ειδική αγωγή απο το ΕΚΠΑ. Από το 2005 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ελληνικά ως ξένη γλώσσα σε εταιρείες.Ειδικεύεται στα αρχαία και τα νέα ελληνικά.

ΓΑΛΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Χρίστος Π. Γαληρόπουλος. MS.c Φιλόλογος. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και είναι κάτοχος Master Ιστορίας από το ίδιο τμήμα. Είναι εκπαιδευτής του συστήματος διά βίου μάθησης του υπουργείου παιδείας και μέλος του σώματος αξιολογητών πιστοποίησης ελληνομάθειας. Έχει 15ετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Έχει διδάξει σε σχολεία και φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία ελληνικά, την Ιστορία και την Έκθεση.

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝH - ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Ιστορία της Φιλοσοφίας και υποψήφια Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει 12 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

user_female

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Από το 2014 κάνει μεταπτυχιακό στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.Από το 1995 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων στο τμήμα Ιστορίας-Αρχαιολογίας με κατεύθυνση Ιστορίας και ειδίκευση στη φιλολογία. Διαθέτει πιστοποιημένα σεμινάρια που αφορούν στην ελληνική γλώσσα, στην εφηβική ψυχολογία, στις μαθησιακές δυσκολίες και στα παιδιά με ειδικές ικανότητες.Από το 2007 διδάσκει φιλολογικά μαθήματα.

ΔΕΛΩΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλόλογος στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ με κατεύθυνση Ιστορία. Κάτοχος μεταπτυχιακού ειδίκευσης στις «Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές» με κατεύθυνση «Διαχείριση Πολιτικών – Διεθνής Πολιτική», του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Έχει προϋπηρεσία 5 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα διδάσκοντας κυρίως το μάθημα της έκθεσης.

ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία με κατεύθυνση Γλωσσολογίας στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2010 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασα στο τμήμα Φιλοσοφίας στη Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Στη συνέχεια φοίτησα για 1 έτος στο Μεταφραστικό τμήμα της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης, από όπου έλαβα και το Δίπλωμά μου. Από το 2007 εργάζομαι σε φροντιστήρια ως φιλόλογος αλλά και ως καθηγήτρια αγγλικών και από το 2014 εργάζομαι στο διακρότημα Πετρούπολης.

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΙΧΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών (κλασσική κατεύθυνση). Από το 2003 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα μελέτης.

ΖΑΜΠΕΛΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με κατεύθυνση στην Ιστορία. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών στη Σύγχρονη Ελληνική Ιστορία με ειδίκευση στην Τουρκολογία. Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΖΑΡΔΟΥΚΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ψυχολογίας. Έχει εργαστεί στην ιδιωτική μέση εκπαίδευση σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΔΟΣΠΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Με Μεταπτυχιακό στην Ηθική Φιλοσοφία του ΕΚΠΑ. Έχει 6 έτη εμπειρίας σε φροντιστηριακά κέντρα.Υπήρξε διορθωτής στις εξετάσεις αξιολόγησης της Ελληνομάθειας.

ΖΑΡΜΠΟΥΤΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Έχει 3 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στα μαθήματα του Γυμνασίου.

ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Διευθύντρια Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΥΡΩΝΑ

Γεννήθηκε στο Βύρωνα στις 29 Μαρτίου του 1973.Αποφοίτησε από το  2ο Γενικό Λύκειο Βύρωνα το 1990 με βαθμό 18,4.Σπούδασε στο Ιστορικό και Αρχαιολογικό Τμήμα Φιλοσοφικής Αθηνών με βαθμό πτυχίου 7,8. Έχει 7 χρόνια διδακτική εμπειρία κι έχει υπάρξει 4 χρόνια αναπληρώτρια σε δημόσια σχολεία.

ΖΑΧΑΡΗ ΕΦΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Έφη Ζαχαρή. MS.c Φιλόλογος. Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας και είναι κάτοχος Master Ιστορίας από το ίδιο τμήμα. Έχει 15ετή διδακτική εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Έχει διδάξει σε σχολεία και φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία ελληνικά, την Ιστορία και την Έκθεση.

user_female

ΖΙΑΤΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην Αρχαιολογία.  Έχει 15ετή φροντιστηριακή εμπειρία.

ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής & Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην παιδαγωγική. Έχει 5 ετή εμπειρία διδασκαλίας σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Φ.Π.Ψ Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 3 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία με εξειδίκευση στην Έκθεση και τα Αρχαία.

ΚΑΜΠΡΕΛΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ψυχολογίας.Δεκαετής εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Απο το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στα Αρχαία,Λατινικά και Έκθεση.

user_male

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και  Ψυχολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ψυχολογίας.  Ειδικεύεται σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες γυμνασίου- λυκείου.  Από το 2006 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα μαθησιακών δυσκολιών.

ΚΑΡΑΤΖΗ ΦΙΛΙΩ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων επιλέγοντας Κλασική κατεύθυνση . Από το 2000 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΑΣΔΑΓΛΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος της φιλοσοφικής σχολής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων,του τμήματος φιλολογίας(τομέας Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής φιλολογίας). Έχει προϋπηρεσία 7 ετών σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξειδίκευση στα Αρχαία και την Έκθεση.

ΚΑΣΤΑΝΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Αρχαιολογίας και ειδίκευση (μεταπτυχιακές σπουδές)στην Βυζαντινή αρχαιολογία. Εργάζεται ως φιλόλογος από το 2004 ενώ από το 2011 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΚΟΛΤΣΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας με κατεύθυνση Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.Από το 2012 διδάσκει φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΟΥ ΒΙΚΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Αρχαιολογίας.Ειδικεύεται στα μαθήματα Αρχαία, Ιστορία και Έκθεση. Από το 2006 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.Συμμετοχή σε σεμινάρια εκπαιδευτικού περιεχομένου και ερευνητικά προγράμματα.

user_male

ΚΟΥΤΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Φιλοσοφική σχολή -Τμήμα Ιστορίας -Αρχαιολογἰας). Έχει προϋπηρεία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στην Έκθεση, τα Λατινικά και την Ιστορία.

user_male

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Διευθυντής Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών.Έχει ειδικευθεί στη διδασκαλία της Ελληνικής ως ξένη γλώσσα και στη διδασκαλία ενηλίκων. Έχει 10ετή εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στη διδασκαλία της Έκθεσης και των Αρχαίων Ελληνικών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με ειδίκευση στην ψυχολογία. Έχει 4 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στο μάθημα της Ιστορίας.

ΚΩΤΣΙΟΒΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο.Έχει προϋπηρεσία 11 χρόνων σε φροντιστηριακά κέντρα με ειδίκευση στα Αρχαία και τα Λατινικά.

ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Φιλόλογος τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας ΔΠΘ 2000-2005, 2007-2015 Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

ΛΙΝΑΡΔΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Διευθυντής Σπουδών Διακροτήματος Κάτω Χαλανδρίου. Σπούδασε στο Φιλολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με κατεύθυνση την Κλασική Φιλολογία. Διδάσκει από το 2005 Αρχαία Ελληνικά και Έκθεση σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΓΓΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και ακολούθησε την κλασική ειδίκευση. Από το 2009 κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ,ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Ειδικεύεται στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών του Λυκείου.

ΜΑΓΓΙΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Μαγγίτα και μεγάλωσα στην Παραλία Ραχών Φθιώτιδας. Από το 2008 εώς το 2012 σπούδασα Φιλολογία στο Τμήμα Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Αποφοίτησα με ειδίκευση στην Γλωσολογία (βαθμός Πτυχίου 7,80) ενώ έχω συμμετάσχει στο σεμινάριο επιμὀρφωσης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου με θέμα τις νέες εκπαιδευτικές μεθόδους και την εφαρμογή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία. Από το 2010 παραδίδω μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου ενώ από το 2015 έχω την χαρά να εργάζομαι στον Φροντιστηριακό Όμιλο 'ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ᾿.

user_female

ΜΑΝΔΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημιού Αθηνών . Από το 1998 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

user_female

ΜΑΡΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με Κλασσική Κατεύθυνση. Από το 2011 διδάσκει ως φιλόλογος.

user_female

ΜΑΡΚΟΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο με εξειδίκευση στη Βυζαντινή Ιστορία του μέσου και ύστερου Βυζαντίου.Πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο του St- Andrews της Σκωτίας και αργότερα υπήρξε υπότροφος του ελληνικού Ινστιτούτου της Βενετίας, όπου εργάστηκε στο κρατικό αρχείο της πόλης με στόχο τη συλλογή πρωτότυπου αρχειακού υλικού για την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής με θέμα της βυζαντινο-βενετικές σχέσεις στον 13ο- 14ο αιώνα. Από το 2006 διδάσκει ανελλιπώς σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης τα μαθήματα της Έκθεσης της Ιστορίας και των Λατινικών.

user_female

ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης με προσανατολισμό στην Βυζαντινή –Νεοελληνική Φιλοσοφία. Από το 2005 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΑΥΡΙΚΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 18 περίπου χρόνια εμπειρία σε Φροντιστηριακά Κέντρα και εξειδικεύται στα μαθήματα της Έκθεσης και της Λογοτεχνίας. Επίσης, έχει δημοσιεύσει προτεινόμενα θέματα Έκθεσης και σημειώσεις προσωπικές στο www.vima.gr.

ΜΗΤΡΗ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Φιλοσοφική Σχολή, Τμήμα ΦΠΨ. Έχει προϋπηρεσία 5 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΠΑΚΟΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στον τομέα της μεσαιωνικής και νεοελληνικής λογοτεχνίας.Έχει διετή εμπειρία διδασκαλίας σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΠΕΛΑΔΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφική Σχολή,τμήμα Φιλολογίας κλασσικού τομέα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.Από το 2009 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΠΙΤΣΙΚΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 7 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΜΠΟΥΓΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στη Νέα Ελληνική Φιλολογία. Από το 2004 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΜΥΓΔΑΛΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία-Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκληρώνοντας και τις δύο κατευθύνσεις. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Βυζαντινή Ιστορία και τη Διδακτική της Ιστορίας. Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, με ειδίκευση στην Ιστορία, τη Λογοτεχνία και την Έκθεση.

ΝΙΜΠΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία καο Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση Αρχαιολογίας καθώς και Δραματική Τέχνη στην Ανώτερη Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου. Από το 2000 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και έχει εργαστεί ως διορθώτρια-επιμελήτρια λογοτεχνικών και εκπαιδευτικών βιβλίων.

ΝΟΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, Διευθυντής Σπουδών ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ρεθύμνου,στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.Έχει εμπειρία 8 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαία και Έκθεση.

ΝΟΥΛΗΣ ΑΚΗΣ (M.s.), ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, Διευθυντής Σπουδών Θεσσαλονίκης

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Έχει 5ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Έκθεσης και Ιστορίας.

user_female

ΝΤΙΒΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μεταπτυχιακό στον Εκπαιδευτικό Σχεδιασμό και Διδασκαλία. Έχει προϋπηρεσία 6 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Απόφοιτος του τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Università degli Studi “La Sapienza” της Ρώμης. Διδακτική εμπειρία από το 1991 με εξειδίκευση στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών και της Νεοελληνικής Γλώσσας.

ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΛΕΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Πατρών.  Έχει εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΕΤΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έχει μεταπτυχιακά ειδίκευσης στη Διδακτική και στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία. Από το 2007 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση την Έκθεση και την Ιστορία.

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ιστορίας.Απο το 2007 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και κέντρα μελέτης

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλόλογος στο Ιστορικό Αρχαιολογικό της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κατεύθυνση Ιστορία. Έκανε την Πρακτική της Άσκηση στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιαστημίου Αθηνών (2010). Έχει 7ετή εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και ειδικεύεται σε παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες (Δυσλεξία και ΔΕΠ-Υ).

ΠΑΠΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη φιλοσοφία. Είναι υποψήφια διδάκτωρ στη φιλοσοφία της  ιστορίας. Έχει 10 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

ΠΑΤΣΑΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Διδακτική εμπειρία από το 2004 με εξειδίκευση στη διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών.

ΠΛΑΓΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Γλωσσολογίας. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία και ειδικεύεται στα φιλολογικά μαθήματα του Γυμνασίου και στην Έκφραση-Έκθεση του Λυκείου. Έχει εργαστεί σε κέντρα μελέτης και στην Ακαδημία Αθηνών (στη σύνταξη του "Χρηστικού Λεξικού").

ΠΛΑΤΣΗ ΤΙΝΑ (M.s.), ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Α.Π.Θ. Έχει 10ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων και Λογοτεχνίας.

user_female

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΑΤΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ Διευθύντρια Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Σπούδασε Φιλόλογος στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Έχει προϋπηρεσία 8 ετών σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στα Αρχαία και τα Λατινικά.

ΣΑΒΒΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλοσοφία,Παιδαγωγική και Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ψυχολογίας.Από το 2008 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης με ειδίκευση στην διδασκαλία Αρχαίων,Ιστορίας και Έκθεσης.

ΣΕΡΙΦΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Κλασική Φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2004 διδάσκει σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μαθησιακών δυσκολιών.

user_female

ΣΠΙΝΤΙΟΥ ΝΙΚΟΛΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση Ιστορία. Από το 2005 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΣΤΑΘΑ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασα στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ στο τμήμα Φιλολογίας με ειδίκευση στη Γλωσσολογία. Έκανα μεταπτυχιακές σπουδές στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία στο ΕΚΠΑ.

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης με κατεύθυνση Γλωσσολογίας. Από το 2014 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στη φιλοσοφική σχολή του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο τμήμα φιλολογίας (κατεύθυνση κλασσική) έχει 16 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία και συνολικά 23 χρόνια στην εκπαίδευση.

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Τμήμα Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής Ψυχολογίας (Φ.Π.Ψ.) στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με κατεύθυνση Παιδαγωγική. Έχει ειδίκευση σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικό σχολείο στον τομέα της Παράλληλης Στήριξης καθώς και έχει εμπειρία σε Φροντιστηριακά Κέντρα.

ΤΥΠΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με κατεύθυνση Κλασικής Φιλολογίας. Από το 2005 διδάσκει ως φιλόλογος σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης.

ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ(M.s.c.), Διευθύντρια Σπουδών ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΤΕΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

Πτυχιούχος του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του Δ.Π.Θ. Έχει 10ετή προϋπηρεσία σε φροντιστηριακά κέντρα με εξειδίκευση στη διδασκαλία Αρχαίων, Έκθεσης και Λατινικών.

user_female

ΦΟΥΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει 12 χρόνια φροντιστηριακή εμπειρία.

ΦΟΥΡΝΙΩΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπουδασα Φιλολογία νεοελληνικών και βυζαντινών σπουδών στο τμημα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Αποφοίτησα το 2005 και εκτοτε δουλεύω μέχρι σήμερα σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης στη πόλη του Αγίου Νικολάου Κρήτης

ΧΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου. ´Εχει 10 χρόνια εμπειρία σε φροντιστηριακά κέντρα.

ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΡΕΝΑ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε στο Φιλοσοφικό και Κοινωνικών Σπουδών Παν/μιο Κρήτης. Έχει 5 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε Φροντιστηριακά Κέντρα με ειδίκευση στην Έκθεση.

ΨΑΡΡΑ ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΝΗ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Σπούδασε Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην αρχαία ελληνική - λατινική φιλολογία. Ειδικεύεται στη διδασκαλία των αρχαίων και των λατινικών.

 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 93 επισκέπτες και κανένα μέλος