ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σχεδιάζουμε από νωρίς την επιτυχία!

Γραφτείτε από τώρα και κερδίστε 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ όλο τον Ιούνιο και τα βιβλία ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς να δώσετε ούτε 1€.

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ έχουμε ως προτεραιότητα και ηθική μας υποχρέωση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς και τα παιδιά σας και να σταθούμε δίπλα σας και στο ύψος των περιστάσεων.

Αν ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τα θερινά μαθήματα 2020, καθώς και για τα μαθήματα χειμερινής περιόδου 2020-2021, θα πρέπει να προγραμματιστεί συνάντηση με τη διεύθυνση σπουδών.

Για όποιον επιθυμεί να δει από κοντά τους χώρους των φροντιστηρίων μας, εμείς παραμένουμε στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουμε, καθώς η Διοικητική λειτουργία όλων των εκπαιδευτήριων μας Πανελλαδικά συνεχίζεται κανονικά.

Για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα μας, είτε μέσω προσωπικής συνάντησης από κοντά είτε μέσω διαδικτυακής ενημέρωσης, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα των κέντρων μας ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Ομίλου στα τηλέφωνα 2104133810, 2104136630 και 6942400350. 

Για τα κέντρα της Αττικής πατήστε εδώ.

Για το Πανελλαδικό δίκτυο πατήστε εδώ.

Το μέλλον των παιδιών μας, δεν μπορεί να περιμένει, συνεπώς, προκειμένου να σας διευκολύνουμε, μπορούμε εναλλακτικά, να σας ενημερώσουμε και online, διαδικτυακά με την βοήθεια του προγράμματος που σας εξυπηρετεί (skype, zoom, messenger, viber).

Ακολουθούν τα τρία βήματα για την πραγματοποίηση της εξ αποστάσεως συνάντησης:

  1. Συμπληρώστε online την φόρμα που θα βρείτε εδώ 
  2. Επικοινωνούμε εμείς μαζί σας στο τηλέφωνο που μας έχετε δηλώσει και προγραμματίζουμε συνάντηση εξ αποστάσεως την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
  3. Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σας, εφόσον το επιθυμείτε, θεωρούμε απαραίτητη και την παρουσία του μαθητή στη συνάντηση μας.

#Μένουμε ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

#Μαθαίνουμε Μαζί