15ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
Διαγωνισμός ΑRTEMIS 2024 - Δώρο iPhone 15!     Περισσότερα
Toggle Bar

15ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
15ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΙΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
 
Την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022, στο Κτήμα ΝΗΣΙΣ στην Κηφισιά, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία
το 15ο Πανελλαδικό Συνέδριο του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.
Σε μια επετειακή εκδήλωση υψηλού συμβολισμού, με πολλούς επίσημους καλεσμένους, τιμώμενα πρόσωπα, στελέχη, διευθυντές και δικαιοδόχους του δικτύου από όλη την Ελλάδα, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ γιόρτασε φέτος τα 25 χρόνια από την ίδρυση του 1ου Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στον Πειραιά και τα 15 χρόνια από την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας της αλυσίδας των παραρτημάτων του (1997 – 2007)!
Το ετήσιο συνέδριο της εταιρίας, το 1ο δια ζώσης συνέδριο μετά την πανδημία, ξεκίνησε με την εισαγωγική ομιλία και ιστορική αναδρομή που εκφώνησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κύριος Αναστάσιος Σκιαδόπουλος, συνεχίστηκε με τις ομιλίες των στελεχών και των συνεργατών της κεντρικής διοίκησης και ολοκληρώθηκε με τις παρουσιάσεις των 32 νέων εκπαιδευτηρίων και συνεργασιών του δικτύου που υλοποιήθηκαν κατά τους τελευταίους 22 μήνες, δηλαδή την περίοδο Σεπτεμβρίου 2020 – Ιουλίου 2022.
 
Στην εκδήλωση του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ απηύθυναν θερμό χαιρετισμό οι κ.κ:
Κωνσταντίνος Κυρανάκης - Βουλευτής της ΝΔ στο Νότιο Τομέα Αθηνών, Κώστας Γιαννόπουλος - Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Γιάννης Βαφειαδάκης - Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, Διονύσης Γρηγορόπουλος - Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, Νικολέττα Βασιλάκου – Εκλεγμένο Μέλος του Προεδρείου του Σωματείου Εργαζομένων της Τράπεζας Eurobank – Union Eurobank, ο Στέλιος Ινεπέντογλου - Πρόεδρος Εργαζομένων του Σωματείου ΗΛΠΑΠ και ο Κωνσταντίνος Κατσανέβας - Διευθύνων Σύμβουλος της Career Gate Test και Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Ιδρύματος Γεωργίου Παπανδρέου.
 
Εκτός από τα θερμά λόγια των ομιλητών, σημαντικές στιγμές της βραδιάς ήταν οι απονομές των βραβείων και οι τιμητικές διακρίσεις που δόθηκαν στα εκπαιδευτήρια και στους ανθρώπους του οργανισμού!
 
? Τα 8 βραβεία που δόθηκαν, για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στο δίκτυο Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, ήταν τα εξής:
 
? ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ & ΑΡΙΘΜΟ ΜΑΘΗΤΩΝ (ENTREPRENEURSHIP AWARD).
Για το έτος 2020 - 2021 βραβεύθηκε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ενώ για το έτος 2021 - 2022 βραβεύθηκε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.
? ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ - ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ (FAST GROWTH AWARD).
Για το έτος 2020 - 2021 βραβεύθηκε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ και για το έτος 2021 - 2022 το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
? ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΠΙΚΟΥ MARKETING - ΔΕΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ & ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ (PR & MARKETING AWARD).
Για το έτος 2020 - 2021 βραβεύθηκε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ενώ για το έτος 2021 - 2022 βραβεύθηκε ξανά το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ.
? ΒΡΑΒΕΙΟ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ - ΒΕΛΤΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ & ΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (EDUCATION FOR EXCELLENCE AWARD).
Για το έτος 2020 - 2021 βραβεύθηκε το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑΣ, ενώ για το έτος 2021 - 2022 το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ ΑΙΓΑΛΕΩ.
 
? Οι τιμητικές διακρίσεις που απονεμήθηκαν σε 3 πρόσωπα της χρονιάς – σε 3 εξαιρετικές διευθύντριες του δικτύου, για την ακεραιότητα, το ήθος τους και την προσήλωση τους στο όραμα και τις αξίες του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, δόθηκαν στις κυρίες ? Γεωργία Μπέρδου (ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Περιστέρι Κέντρο), ? Αργυρώ Αθανασέλου (ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Γκύζη) και ? Φρόσω Βασιλείου (ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Νέου Κόσμου)!
Η βραδιά έκλεισε με δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων και των καλεσμένων.
 
2️⃣5️⃣ Χρόνια Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!
1️⃣5️⃣ Χρόνια Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ! ???
 
? Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 9 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).
 
Stay tuned.. Συνεχίζουμε για τα ??!
 

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

  • Τα νέα της εκπαίδευσης +

    Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

    Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

    Λεπτομέρειες...

  • Βάσεις Εισαγωγής +

    Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

    Λεπτομέρειες...

  • Υπολογισμός Μορίων +

    Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

    Λεπτομέρειες...

  • 1
  • 2
  • Διαγωνίσματα
  • Πρότυπα
  • Online Tests

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

 

  

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Online Tests για όλους

Tests σε όλα τα μαθήματα και τις τάξεις. Δοκίμασε τις δυνατότητες σου.

Εμφάνιση