Δημοσθένης Παλαιολόγος/Νέος Διευθυντής στο Diakrotima at Home

Δελτίο Τύπου

Από 26/04/2021, ο κύριος Δημοσθένης Παλαιολόγος αναλαμβάνει και επίσημα πια τη διεύθυνση του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Ο κύριος Παλαιολόγος είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω σε θέματα Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Έχει διατελέσει ανώτατο διευθυντικό στέλεχος σε τομείς Ανάπτυξης και Διοίκησης μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιριών, ενώ από το 2018 ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον τομέα της Εκπαίδευσης με πολύ μεγάλη εμπειρία στην διεύθυνση, ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου του Ομίλου Πουκαμισάς.

Όλοι εμείς, η διοίκηση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, οι καθηγητές, οι διευθυντές σπουδών, τα ακαδημαϊκά και διοικητικά στελέχη μας από όλη την Ελλάδα, τoν καλωσορίζουμε στην εκπαιδευτική μας οικογένεια και του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα του εκπαιδευτικά καθήκοντα!

Το Διαδικτυακό Φροντιστήριο του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@Home, είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία φροντιστηριακής υποστήριξης και ενίσχυσης μαθημάτων για παιδιά και εφήβους. Απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Απόφοιτους και παρέχεται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας που δεν υπάρχουν προς το παρόν φυσικά Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, (χωριά, πόλεις, νησιά, σε ακριτικές και παραμεθόριες περιοχές) καθώς και σε μαθητές που έχουν κινητικά προβλήματα ή δυσκολία μετακίνησης λόγω του τόπου κατοικίας τους.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η (πραγματικά) μεγαλύτερη αλυσίδα φροντιστηρίων στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 8 Επιχειρηματικά Βραβεία Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και το Χρυσό Βραβείο Ψηφιακής Εκπαίδευσης 2019, μια κορυφαία διάκριση που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στη Διαδικτυακή Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Αριστείων Εκπαίδευσης Ελλάδος (EDUCATION LEADERS AWARDS).

✅Πληροφορίες & Εγγραφές για τα Διαδικτυακά Μαθήματα: www.diakrotima.gr/centers/athome

✅Εναλλακτικά καλέστε στο 2110125878

#diakrotima #diakrotima@home #diadiktiakimathisi #frontistiriadiakrotima #e-learning #diadiktiako #diadiktiakofrontistirio #diadiktiakofrontistiriodiakrotima #diadiktiakofrontistirio #diadiktiakiekpaideusi #frontistiria #frontistiriame #elearning #koryfaiofrontistirio #frontistirapityxion #takalyterafrontistiriatispolis #frontistiriaseolitinellada #panelladikes2021