Με τη λήξη της σχολικής περιόδου 2016 - 2017 και με την ευκαιρία εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας των φροντιστηρίων μας, σας προσκαλούμε, στο Beach Party Αποφοίτησης Μαθητών ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ 2017, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 στις 19.30, στην πολύ γνωστή πλαζ του Αλίμου " BIKINI Beach / Ammos Lounge ".

Η τιμή του εισιτηρίου για την είσοδο είναι 7 € και περιλαμβάνει 1 κομμάτι χειροποίητη πίτσα και χυμούς και αναψυκτικά (coca cola, fanta sprite κλπ) σε απεριόριστη κατανάλωση. Οι ενήλικες θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μπύρες, ποτά κλπ στο μπαρ του καταστήματος σύμφωνα με τις τιμές καταλόγου.
Η εκδήλωση και ο χώρος της πλαζ για την ημέρα της εκδήλωσης θα διατίθεται μόνο σε εμάς, για μαθητές, καθηγητές, γονείς και φίλους των φροντιστηρίων μας. Επίσης για εκείνο το βράδυ έχουμε προβλέψει επαγγελματία ναυαγοσώστη, για όσους θέλουν να κάνουν το μπάνιο τους.. για να τους προσέχει και live dj για να μας κρατήσει μουσική συντροφιά για όσο.. αντέξουμε! 
Όλες οι εγκαταστάσεις του BIKINI Beach θα είναι στη διάθεση μας, όπως ξαπλώστρες, τραπέζια, bar, πίστα χορού, τουαλέτες, ντουζιέρες κλπ.
Τέλος, η πρόσβαση στο BIKINI Beach είναι πολύ εύκολη μιας και βρίσκεται στον Άλιμο, επί της Λεωφ. Ποσειδώνος στο νούμερο 77, για όσους έρθουν οδικώς και φυσικά στη στάση μετρό Λουτρά Αλίμου, η οποία βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την είσοδο της πλαζ.
Επικοινωνήστε το beach party μας, εκτυπώστε την επισυναπτόμενη αφίσα μας και διαφημίστε το σε μαθητές, καθηγητές και φίλους σας. Ενημερώστε μας παρακαλώ έως τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το αργότερο, για το πόσα άτομα περίπου περιμένετε από το κέντρο σας, ώστε να ενημερώσουμε τη διεύθυνση της πλαζ για να κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες σε αγορές κλπ. 
Προσκλήσεις και εισιτήρια δεν προαγοράζονται, είναι ένα ελεύθερο party με πληρωμή των 7 € στην είσοδο - ταμείο της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (party_apofoitisis.jpg)party_apofoitisis.jpg[ ]92 kB