Νέα Τιμητική Διάκριση για τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Νέα Τιμητική Διάκριση για τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

vraveiafranchise.png

Την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι,  πραγματοποιήθηκε η 7η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro.

Στην εκδήλωση αυτή βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2014, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρική παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο Μάγδα Τσέγκου. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Παύλος Θώμογλου, Αντιπρόεδρος ΕΒΕΑ, Νίκος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Στην εκδήλωση αυτή ο Όμιλος φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ βραβεύθηκε με ειδική τιμητική διάκριση, ως η μοναδική εκπαιδευτική εταιρία franchise που είχε αυτές τις αποδόσεις για το προηγούμενο έτος, δηλαδή τη δημιουργία 15 νέων εκπαιδευτηρίων, την κάλυψη 108 νέων θέσεων εργασίας σε προσλήψεις προσωπικού και την κατά 35% μέση ετήσια αύξηση όλων των παραρτημάτων του πανελλαδικά σε τζίρο και μαθητές!!

Στη βράβευση του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρευρέθησαν οι κύριοι Αναστάσιος Σκιαδόπουλος και Θεόδωρος Καλαϊτζίδης(Διευθύνοντες Σύμβουλοι των Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ), ο κύριος Ιωάννης Βαφειαδάκης (Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας), ο κύριος Παναγιώτης Κορίτσογλου (Διευθυντής και Δικαιοδόχος του Φροντιστηρίου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ Αμφιάλης) και ο κύριος Κωσταντίνος Σαφάκας (Διευθυντής Πωλήσεων της CopyTech Plus).

Δείτε το σχετικό link

Δείτε φωτογραφίες

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2

Συντονιστείτε

 
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!