Follow

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Αθήνας

 

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017                 

Τα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - Τα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης» διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα  Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κύριο Κωνσταντίνο Κότιο.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στον Πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, στον Κεραμεικό, στην αίθουσα εκδηλώσεων SILK ROOM. Ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ Ώρα έναρξης 11.30 π.μ Ώρα λήξης 14.30. Οι μαθητές και οι γονείς τους θα ενημερωθούν για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. για τις σπουδές και τα επαγγέλματα, για το νέο εκπαιδευτικό σύστημα και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, καθώς και τα νέα δεδομένα στο μηχανογραφικό δελτίο του 2017. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα του Μέλλοντος, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές και τα Πανεπιστήμια της Κύπρου. Παράλληλα, θα αναλύσει ειδικά δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι μετεγγραφές, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών και πολλά άλλα.

 

  

 

 

Attachments:
Download this file (afisa.jpg)afisa.jpg[ ]525 kB
Download this file (prosklisi.pdf)prosklisi.pdf[ ]169 kB
Download this file (viografiko.pdf)viografiko.pdf[ ]242 kB

Ημερίδα FRANCHISE στη Θεσσαλονίκη

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Τα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, στα πλαίσια ανάπτυξης και επέκτασης του δικτύου των εκπαιδευτηρίων τους στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, διοργανώνουν Ενημερωτική Ημερίδα - Παρουσίαση Συνεργασίας (franchise ή συνεταιρισμού) για εκπαιδευτικούς ξένων γλωσσών, φροντιστές μέσης εκπαίδευσης, καθηγητές όλων των ειδικοτήτων και επιχειρηματίες, για τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και τα Κέντρα Σχολικής μελέτης και Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL.

Η εκδήλωση μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στο ξενοδοχείο HYATT Regency Thessaloniki (13ο χλμ Θεσσαλονίκης - Περαίας). Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στο επισυναπτόμενο υλικό.

Θα είναι χαρά μας να παρευρεθείτε κι εσείς προσωπικά σε κάποια από τις εκδηλώσεις μας, εφόσον ο χρόνος σας το επιτρέπει.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 2104133810 και 6970745910 και στο email franchise@diakrotima.gr .

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση,

Αναστάσιος Ν. Σκιαδόπουλος

Γενικός Διευθυντής - Διευθύνων Σύμβουλος

Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Δίκτυα Εκπαιδευτικών Επιχειρήσεων

Κουντουριώτου 146 - 148, Πειραιάς, 18535

t:   210 4133810

f:   210 4132850

m: 6970 745910

e:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.diakrotima.gr 

 

 

 

  

 

 

Νέα Βράβευση FRANCHISE για το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ!

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πραγματοποιήθηκε η 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE by Palmie bistro - 02/02/2017

Πραγματοποιήθηκε η 9η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE την Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2017, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι στις 18:00 υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro και διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS.

Βραβεύθηκαν οι 22 καλύτερες αλυσίδες που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες τους το 2016, σε μια εντυπωσιακή βραδιά, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σύμβουλο Marketing - Θέμη Σαρανταένα. Όλος ο κόσμος του franchising έδωσε το παρόν, και περισσότεροι από 450 συμμετέχοντες ανέδειξαν το ίδιο το franchising και τη δυναμική του ως διέξοδο της επιχειρηματικότητας και της ανάπτυξης στο πλαίσιο της σημερινής ύφεσης. 

Την εκδήλωση χαιρέτησαν με σύντομες ομιλίες οι κ.κ. Νικόλαος Μανεσιώτης, Επίσημος Αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, Μαξιμιλιανός Κωνσταντινίδης, Πρόεδρος της ΚΕΜ ΑΕ και Σταμάτης Ανδριανόπουλος, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Σύμβουλος της PLANNNING AE.

Οι φετινοί νικητές, που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους το 2016 ήταν οι αλυσίδες ΟΜΙΛΟΣ TODAY GROUP (BEST VALUE FOR MONEY PRODUCT), SO EASY EDUCATION  (CUSTOMER ORIENTED FRANCHISE), HYGIENE SERVICE (ECO FRIEΝDLY FRANCHISE), COFFEE ISLAND (FAST GROWTH FRANCHISOR), COFFEE LAB (MOST INNOVATIVE CONCEPT), ΓΡΗΓΟΡΗΣ (MOST LOYAL NETWORK), BRIDGE COFFEE ROASTERS (MOST PROMISING FRANCHISOR), ΦΟΥΡΝΟΣ ΒΕΝΕΤΗ (SOCIAL RESPONSIBILITY), FRESH LINE (WOMAN FRANCHISOR), FUNKY BUDDHA (BE SPOKEN FRANCHISOR), ΓΕΡΜΑΝΟΣ (BEST CONCEPT RE-DESIGN), COFFEE BRANDS (BEST CREATIVE & CAMPAIGN PROJECT), ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (BEST FRANCHISE LEADER), DUST + CREAM beauty products and more (BEST FRANCHISE MANAGER), FAMOUS SHOES (BEST FRANCHISE WORKPLACE), ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ (BEST INTERNAL ORGANIZATION), FUNKY BUDDHA (BEST INTERNATIONAL EXPANSION), ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ (BEST MARKETING CAMPAIGN), CURVES (BEST MASTER FRANCHISE), PALMIE BISTRO (BEST PRODUCT QUALITY), SENATUS (BEST URBAN FRANCHISE), ALTEREGO (BEST USE OF TECHNOLOGY), ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCHISE (FRANCHISE EVENT OF THE YEAR), ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΟΣ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ (MANAGER OF THE YEAR).

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Επιβραβεύοντας τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.

Όπως τονίζει ο κ. Πλάτων Τρ. Μαλλικούρτης, εκδότης του περιοδικού FRANCHISE BUSINESS, «Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE, την τελευταία δεκαετία, αναδεικνύουν τόσο την δυναμική του κλάδου, όσο και τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει την στρατηγική του franchising, διαπρέποντας στον επιχειρηματικό στίβο και παράλληλα δημιουργώντας θέσεις εργασίας και δίνοντας νέα διάσταση στην ατομική επιχειρηματικότητα.»

 

  

 

 

Attachments:
Download this file (1.jpg)1.jpg[ ]295 kB
Download this file (2.jpg)2.jpg[ ]651 kB
Download this file (3.jpg)3.jpg[ ]75 kB
Download this file (4.jpg)4.jpg[ ]66 kB
Download this file (5.jpg)5.jpg[ ]306 kB
Download this file (6.jpg)6.jpg[ ]306 kB
Download this file (7.jpg)7.jpg[ ]369 kB

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Β. Ελλάδας

 

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017                     

Τα φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ - Τα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης» διοργανώνουν ανοιχτό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα Επιλογή Σπουδών και Επαγγέλματος, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Διδάκτoρα Α.Π.Θ. και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ» κύριο Κωνσταντίνο Κότιο. Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY Thessaloniki, στην αίθουσα δεξιώσεων Grand Ballroom. Ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ - Ώρα έναρξης 11.30 π.μ - Ώρα λήξης 14.30 

 

  

 

 

Attachments:
Download this file (1.jpg)1.jpg[ ]87 kB
Download this file (2.jpg)2.jpg[ ]79 kB
Download this file (3.jpg)3.jpg[ ]90 kB
Download this file (4.jpg)4.jpg[ ]90 kB
Download this file (5.jpg)5.jpg[ ]92 kB
Download this file (kotios_viografiko.pdf)kotios_viografiko.pdf[ ]242 kB
Download this file (odigies.pdf)odigies.pdf[ ]161 kB
Download this file (prosklisi.pdf)prosklisi.pdf[ ]171 kB

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Πανελλαδικές 2017 +

  Θέματα και απαντήσεις Πανελλαδικών για το έτος 2017 [Πατήστε εδώ]

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2

Συντονιστείτε

 
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!