ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές αλλαγές της φετινής χρονιάς και το νέο τοπίο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, διοργανώνει ένα εξειδικευμένο διαδικτυακό σεμινάριο Επαγγελματικό Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Ταουσάνη Χρήστο, σύμβουλο σταδιοδρομίας, συγγραφέα και ιδρυτή της εταιρείας EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας

 Ο Δρ Ταουσάνης είναι από τους πλέον έμπειρους & καταξιωμένους επιστήμονες του χώρου και στο σεμινάριο αυτό θα αναλύσει όλες τις αλλαγές, τις σημαντικές πληροφορίες για τα τμήματα και τις Πανελλήνιες του 2022, αλλά και θα παρουσιάσει πρακτικά παραδείγματα και έξυπνες συμβουλές για τους μαθητές όλων των τάξεων. 

 Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν μοναδικά στοιχεία αναφορικά με τις προοπτικές των επαγγελμάτων στηριζόμενα στις μελέτες που υλοποιεί η επιστημονική του ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Στο τέλος θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε και ερωτήσεις στον Δρ Ταουσάνη, τις οποίες και απαντάει αναλυτικά.

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 24/10/2021, στις 11:00 π.μ. διαδικτυακά και απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

  Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και οδηγίες σύνδεσης, μπορείτε να πατήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο και να κάνετε την εγγραφή σας.

 https://employedu.clickmeeting.com/634571569/register