Διακρότημα Παλαιού Φαλήρου: Νέος διευθυντής σπουδών ο Κωνσταντίνος Τσανίδης - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar

Το Διακρότημα Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του κ. Κωνσταντίνου Τσανίδη στη θέση του νέου Διευθυντή Σπουδών του εκπαιδευτηρίου.

Ο κ. Τσανίδης είναι ένας έμπειρος και αξιόλογος μαθηματικός, με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης. Έχει αποκτήσει ευρεία γνώση και εξειδίκευση στον τομέα των μαθηματικών και έχει διδάξει σε διάφορα φροντιστήρια και ιδιωτικά σχολεία. Με τις σπουδές του στη Στατιστική και την Επιχειρησιακή Έρευνα στο Πανεπιστήμιο Πατρών και την ειδίκευση του στην Οικονομική Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο κ. Τσανίδης φέρνει μια πλούσια ακαδημαϊκή και επαγγελματική βάση στον ρόλο του Διευθυντή Σπουδών.

Ο κ. Τσανίδης έχει αποδείξει την ικανότητά του να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους μαθητές και να τους ενθαρρύνει να αναπτύξουν τις γνώσεις τους.

Με την ανάθεση της διεύθυνσης σπουδών στον κ. Τσανίδη, το Διακρότημα Παλαιού Φαλήρου ενισχύει την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρει και επιδιώκει να ενισχύσει την επιστημονική κατάρτιση των μαθητών του.

Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Όμιλος Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ είναι η μεγαλύτερη και ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ιδιωτικής εκπαίδευσης franchise στην Ελλάδα σήμερα και η μοναδική που διαθέτει 9 Επιχειρηματικά Βραβεία  Αλυσίδων Franchise (FRANCHISE BUSINESS AWARDS), 2 Πιστοποιήσεις Ολικής Ποιότητας (ISO 9001 & ΕΛΟΤ 1433) καθώς και 3 κορυφαία Βραβεία Εκπαίδευσης (Gold 2019, Silver & Bronze 2021) που έλαβε από την ακαδημαϊκή κοινότητα για τις Βέλτιστες Πρακτικές που εφαρμόζει στην Εκπαίδευση, από τον ετήσιο θεσμό Ελληνικών Βραβείων Αριστεiας στην Εκπαίδευση (EDUCATION LEADERS AWARDS).

Το παράρτημα του Παλαιού Φαλήρου, ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα του ομίλου πανελλαδικά και το μεγαλύτερο στα νότια προάστια (500 τμ), βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της περιοχής, στην καρδιά του Παλαιού Φαλήρου, δίπλα στην πλατεία του Φλοίσβου και στην εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου.

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2