Μαζί πετάμε ψηλά - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

e-μαθητής:

Το πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα ενημέρωσης της επίδοσης των μαθητών!

Τα φροντιστήρια μας «ανοίγουν» την πόρτα των αιθουσών τους στους γονείς των μαθητών μας, πρωτοπορώντας για ακόμα μία φορά στο χώρο της εκπαίδευσης. Πώς; Με τον προσωπικό κωδικό για online 24ωρη ενημέρωση γονέων!

Με τον κωδικό αυτό τόσο οι γονείς όσο και ο ίδιος ο μαθητής έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καθημερινή επίδοση του παιδιού στο φροντιστήριο, διαβάζοντας αναλυτικά τους προφορικούς βαθμούς του, τα σχόλια των καθηγητών του σχετικά με τις εργασίες για το σπίτι, τις βαθμολογίες στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν, τις γενικές παρατηρήσεις για τη συμμετοχή του στο μάθημα και τέλος τις συνολικές του απουσίες!

 

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ η ώρα μαθήματος για τους μαθητές μας είναι 60’ λεπτά. Σε 2 ώρες μαθήματος (δηλαδή σε συνεχόμενα 120’ λεπτά) το σχέδιο μαθήματος, με τη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών, αναλύεται ως εξής:

 

Το ιδανικό μάθημα!

10’-15’ Εξέταση – επανάληψη του προηγουμένου μαθήματος

Η εξέταση γίνεται με ερωτήσεις που απευθύνει ο καθηγητής στους μαθητές του και την εξέταση των εργασιών που είχαν για το σπίτι.

45’-60’ Επίλυση αποριών με τη συμμετοχή των μαθητών

Στον πίνακα σηκώνονται οι μαθητές για να επιλύσουν απορίες δικές του ή των συμμαθητών τους.

Ο καθηγητής λειτουργεί υποβοηθητικά συμβουλεύοντας το μαθητή που είναι στον πίνακα, ώστε να οδηγηθεί από μόνος του στην ορθή επίλυση των ασκήσεων.

45’-60’ Παράδοση νέου μαθήματος

Ο καθηγητής στον πίνακα παραδίδει το νέο μάθημα και λύνει επιλεγμένα παραδείγματα.

Οι μαθητές στο τραπέζι εργασίας επιλύουν συγκεκριμένες ασκήσεις που συσχετίζονται με τα παραδείγματα που έχει παραδώσει ο καθηγητής.

 

Οι εκδόσεις μας!

52 Τίτλοι Σχολικών Βοηθημάτων

Το βασικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει την εξειδικευμένη ύλη ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® είναι η διαρκής ανανέωσή της, που γίνεται από τους Ακαδημαϊκούς Διευθύνοντες των αντίστοιχων τμημάτων: Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Βιολόγους, Φιλολόγους, Οικονομολόγους, Πληροφορικής και πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς με τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο.

 

Ημερίδες & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διενεργούμε πρωτοποριακά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής με ειδικά test που βοηθούν τους σπουδαστές μας να επιλέξουν τις σχολές που τους ταιριάζουν καλύτερα και κατά συνέπεια το επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.

 

Διαδραστικοί πίνακες στο μάθημα

Στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το μάθημα «ζωντανεύει» με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής διαδραστικών πινάκων. Οι μαθητές μας παρακολουθούν το μάθημα σ την τάξη με υπερσύγχρονο λογισμικό εκπαίδευσης που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την παραδοσιακή διδασκαλία και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον βιωματικής εκπαίδευσης. Με τους διαδραστικούς πίνακες το μάθημα είναι πιο διασκεδαστικό για τους μαθητές και πιο δημιουργικό για τους καθηγητές.

 

e-learning

Η πλατφόρμα e-learning ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και υποστηρίζει τους μαθητές του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για επανάληψη του μαθήματος στο διαδίκτυο. Η πρόσβαση στην υπηρεσία αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους μαθητές του Ομίλου. Έτσι, οι μαθητές μας με προσωπικό κωδικό που τους παρέχουμε μπορούν να βλέπουν τα βιβλία μας με λυμένες και άλυτες ασκήσεις καθώς και τη λύση των ασκήσεων όπως την παρουσίασε ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του κανονικού μαθήματος.

 

www.diakrotima.gr

Το καλύτερο νεανικό site για μαθητές Γυμνασίου Λυκείου με δικτυακά διαγωνίσματα, χρήσιμες πληροφορίες, μαθητικά blogs και άλλα πολλά!

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Τράπεζα Θεμάτων +

  Δείτε τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας.

  Λεπτομέρειες...
 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 132 επισκέπτες και κανένα μέλος