Η επιτυχία είναι δική μας υπόθεση - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Η επιτυχία είναι δική μας υπόθεση

e-μαθητής:

Το πρωτοποριακό και καινοτόμο σύστημα ενημέρωσης της επίδοσης των μαθητών!

Τα φροντιστήρια μας «ανοίγουν» την πόρτα των αιθουσών τους στους γονείς των μαθητών μας, πρωτοπορώντας για ακόμα μία φορά στο χώρο της εκπαίδευσης. Πώς; Με τον προσωπικό κωδικό για online 24ωρη ενημέρωση γονέων!

Με τον κωδικό αυτό τόσο οι γονείς όσο και ο ίδιος ο μαθητής έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την καθημερινή επίδοση του παιδιού στο φροντιστήριο, διαβάζοντας αναλυτικά τους προφορικούς βαθμούς του, τα σχόλια των καθηγητών του σχετικά με τις εργασίες για το σπίτι, τις βαθμολογίες στα τεστ που πραγματοποιήθηκαν, τις γενικές παρατηρήσεις για τη συμμετοχή του στο μάθημα και τέλος τις συνολικές του απουσίες!

e-portfolio

Το e-portfolio είναι η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή των φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου! Οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν από ΤΩΡΑ το δικό τους ηλεκτρονικό προφίλ/ βιογραφικό και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις μελλοντικές τους σπουδές και την αγορά εργασίας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ η ώρα μαθήματος για τους μαθητές μας είναι 60’ λεπτά. Σε 2 ώρες μαθήματος (δηλαδή σε συνεχόμενα 120’ λεπτά) το σχέδιο μαθήματος, με τη συμμετοχή καθηγητών και μαθητών, αναλύεται ως εξής:

Το ιδανικό μάθημα!

10’-15’ Εξέταση – επανάληψη του προηγουμένου μαθήματος

Η εξέταση γίνεται με ερωτήσεις που απευθύνει ο καθηγητής στους μαθητές του και την εξέταση των εργασιών που είχαν για το σπίτι.

45’-60’ Επίλυση αποριών με τη συμμετοχή των μαθητών

Στον πίνακα σηκώνονται οι μαθητές για να επιλύσουν απορίες δικές του ή των συμμαθητών τους.

Ο καθηγητής λειτουργεί υποβοηθητικά συμβουλεύοντας το μαθητή που είναι στον πίνακα, ώστε να οδηγηθεί από μόνος του στην ορθή επίλυση των ασκήσεων.

45’-60’ Παράδοση νέου μαθήματος

Ο καθηγητής στον πίνακα παραδίδει το νέο μάθημα και λύνει επιλεγμένα παραδείγματα.

Οι μαθητές στο τραπέζι εργασίας επιλύουν συγκεκριμένες ασκήσεις που συσχετίζονται με τα παραδείγματα που έχει παραδώσει ο καθηγητής.

Οι εκδόσεις μας!

50 Τίτλοι Σχολικών Βοηθημάτων

Το βασικότερο στοιχείο που χαρακτηρίζει την εξειδικευμένη ύλη ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ® είναι η διαρκής ανανέωσή της, που γίνεται από τους Ακαδημαϊκούς Διευθύνοντες των αντίστοιχων τμημάτων: Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Βιολόγους, Φιλολόγους, Οικονομολόγους, Πληροφορικής και πολλούς άλλους εκπαιδευτικούς με τεράστια εμπειρία και αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και συγγραφικό έργο.

Ημερίδες & Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Στα φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ διενεργούμε πρωτοποριακά προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτικής με ειδικά test που βοηθούν τους σπουδαστές μας να επιλέξουν τις σχολές που τους ταιριάζουν καλύτερα και κατά συνέπεια το επάγγελμα που θέλουν να ακολουθήσουν στη ζωή τους.

Διαδραστικοί πίνακες στο μάθημα

Στα Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ το μάθημα «ζωντανεύει» με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής διαδραστικών πινάκων. Οι μαθητές μας παρακολουθούν το μάθημα σ την τάξη με υπερσύγχρονο λογισμικό εκπαίδευσης που τους δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουν από την παραδοσιακή διδασκαλία και να ενταχθούν σε ένα περιβάλλον βιωματικής εκπαίδευσης.

Με τους διαδραστικούς πίνακες το μάθημα είναι πιο διασκεδαστικό για τους μαθητές και πιο δημιουργικό για τους καθηγητές.

e-learning

Η πλατφόρμα e-learning ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων και υποστηρίζει τους μαθητές του Ομίλου Φροντιστηρίων ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ για επανάληψη του μαθήματος στο διαδίκτυο. Η πρόσβαση στην υπηρεσία αφορά μόνο τους εγγεγραμμένους μαθητές του Ομίλου. Έτσι, οι μαθητές μας με προσωπικό κωδικό που τους παρέχουμε μπορούν να βλέπουν τα βιβλία μας με λυμένες και άλυτες ασκήσεις καθώς και τη λύση των ασκήσεων όπως την παρουσίασε ο καθηγητής κατά τη διάρκεια του κανονικού μαθήματος.

www.diakrotima

Το καλύτερο νεανικό site για μαθητές Γυμνασίου Λυκείου με δικτυακά διαγωνίσματα, χρήσιμες πληροφορίες, μαθητικά blogs και άλλα πολλά!

ΘΕΤΟΥΜΕ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Εμείς στα Φροντιστήρια Μ.Ε. ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη μαθητών Γυμνασίου, διαθέτουμε πρωτοποριακό σύστημα διδασκαλίας, έμπειρους και άρτια καταρτισμένους καθηγητές, ολιγομελή τμήματα, εξειδικευμένα σχολικά βοηθήματα για την ενίσχυση των σπουδαστών μας και προσιτά δίδακτρα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς τρόπους πληρωμής για όλους.

Στα φροντιστήρια μας δίνουμε ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή στην μελέτη των Αρχαίων, Μαθηματικών, Φυσικής, Χημείας και Έκθεσης και γι’ αυτό δημιουργήσαμε δύο διαφορετικούς τρόπους ενίσχυσης των μαθητών μας:

Με Φροντιστηριακά Τμήματα Γυμνασίου (προκαθορισμένο ωρολόγιο πρόγραμμα, ομοιογενή τμήματα, διδασκαλία και παράδοση μαθήματος στην τάξη, επίλυση ασκήσεων και αποριών, κατανόηση της ύλης).

Με Εργαστήριο Μελέτης Γυμνασίου (καθημερινή προετοιμασία των μαθημάτων του σχολείου για την επόμενη μέρα με επιτήρηση και καθοδήγηση καθηγητών, αξιοποίηση του χρόνου των μαθητών, ανάπτυξη του προσωπικού τρόπου μάθησης, βοήθεια στην εμπέδωση της ύλης).

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤOΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εμείς στα Φροντιστήρια Μ.Ε. ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, με πολυετή εμπειρία στην υποστήριξη μαθητών που φοιτούν στα ημερήσια και εσπερινά Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας μας, διαθέτουμε πρωτοποριακό σύστημα εκπαίδευσης, έμπειρους καθηγητές, ολιγομελή τμήματα, εξειδικευμένα σχολικά βοηθήματα για την ενίσχυση των σπουδαστών μας και προσιτά δίδακτρα με ιδιαίτερα ευνοϊκούς τρόπους πληρωμής για όλους.

Στα Φροντιστήρια μας οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα διδαχθούν:

Μαθήματα Γενικής Παιδείας για όλες τις τάξεις (Μαθηματικά, Νέα Ελληνικά, Φυσική)

Α’ Λυκείου – Μαθήματα των Επαγγελματικών Κύκλων (Τεχνολογικός, Υπηρεσιών, Ναυτικός)

Β’ Λυκείου – Μαθήματα των Επαγγελματικών Τομέων (Μηχανολογίας, Οχημάτων, Ηλεκτρολογίας, Δομικών Έργων, Εφαρμοσμένων Τεχνών, Ηλεκτρονικής, Υγείας-Πρόνοιας, Γεωπονίας –  Τροφίμων και Περιβάλλοντος, Πληροφορικής, Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, Ναυτικού – Πλοιάρχων, Ναυτικού Μηχανικών)

Γ’ Λυκείου – Όλα τα μαθήματα των Επαγγελματικών Ειδικοτήτων που έχουν επιλέξει.

Τέλος οι μαθητές μας θα προετοιμαστούν κατάλληλα για τις εξετάσεις των σχολείων τους και θα λάβουν επιτυχώς το Απολυτήριο Επαγγελματικού Λυκείου και το Πτυχίο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης επιπέδου 3.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ της περιοχής σας!

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τμηματικές και Πτυχιακές Εξετάσεις Ανωτάτων Σχολών +

  Μάθετε πληροφορίες για την υποστήριξή μας και στους απόφοιτους μαθητές.

  Πληροφορίες...

 • Νέο Λύκειο +

  Μάθετε πληροφορίες για το Νέο Λύκειο και το Νέο Εξεταστικό Σύστημα.

  Πληροφορίες...
 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2
 • e-Διαγωνίσματα
 • Πρότυπα
 • e-Learning

Διαγωνίσματα & Θέματα

Όλα τα διαγωνίσματα του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ, των πανελλαδικών εξετάσεων καθώς και εκφωνήσεις και λύσεις της Τράπεζας Θεμάτων.Εμφάνιση

Πρότυπα Γυμνάσια

Υλικό για τα Πρότυπα Γυμνάσια που εξασφάλισε αποκλειστικά για όλους εσάς ο εκπαιδευτικός όμιλος ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ. Περισσότερα

Επανάληψη Μαθήματος

Οι μαθητές μας πλέον μπορούν να επαναλαμβάνουν το μάθημα ακόμα και στο σπίτι τους!

Χρήστες Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος