Η Ομάδα μας - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar

Διαδικτυακό Μάθημα από οποιοδήποτε σημείο

Που απευθύνεται το Διαδικτυακό Μάθημα; Περισσότερα...

Ψηφιακή πλατφόρμα Artemis

Η νέα εποχή της Διαδικτυακής Μάθησης Περισσότερα...

Γνώμες και σχόλια μαθητών μας

Δείτε τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν Περισσότερα...

Διευθυντής Διαδικτυακού Φροντιστηρίου
Παλαιολόγος Δημοσθένης, Μαθηματικός, Διευθυντής Διαδικτυακού Φροντιστηρίου Σπούδασε Μαθηματικά στο Μαθηματικό Τμήμα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αποφοίτησε από την Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή όπου είχε εισαχθεί μετά από εξετάσεις ως 2ος. Συμμετείχε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέματα Marketing και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει πολύχρονη εμπειρία σε ανώτατες Διευθυντικές θέσεις σε τομείς Ανάπτυξης και Διοίκησης μεγάλων εγχώριων και πολυεθνικών εταιριών. Από το 2018 ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα της Εκπαίδευσης με πολύ μεγάλη εμπειρία στην διοίκηση, ανάπτυξη, οργάνωση και λειτουργία του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου. Έχει 2 παιδιά που σπουδάζουν Χημικών Μηχανικών Ε.Μ.Π. και Φαρμακευτική Αθηνών αντίστοιχα.

 

 

Διοικητική υποστήριξη
Καυκά Ειρήνη - Διοικητική Υπεύθυνη Επικοινωνίας ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Διεθνών Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στη Διοίκηση Στρατηγικής - Λειτουργιών - Συνεργασιών και στο Marketing στην Ψηφιακή Εποχή. Έχει εργαστεί ως Διοικητικός υπάλληλος και γραμματειακή υποστήριξη σε δύο μεγάλους Εκπαιδευτικούς Ομίλους Μέσης και Ξενόγλωσσης Εκπαίδευσης αντίστοιχα από το 2016. Ασχολείται με ο,τιδήποτε έχει να κάνει με την Επικοινωνία - Marketing στο ΔIAKΡΟΤΗΜΑ@HOME όπως δημόσιες σχέσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προωθητικές ενέργειες με στόχο να γνωρίσουν όλοι την Διαδικτυακή Εκπαίδευση στα Καλύτερα της. Διοργανώνει διαδικτυακά σεμινάρια σε συνεργασία με την Διεύθυνση σπουδών και είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του ωρολογίου προγράμματος και των τμημάτων. 

Πιερροπούλου Κατερίνα - Διοικητική Υπεύθυνη Οικονομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME
Είναι κάτοχος διπλώματος Ειδίκευσης Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Έχει εργαστεί ως διοικητικός υπάλληλος και γραμματειακή υποστήριξη σε μεγάλους Εκπαιδευτικούς Ομίλους από το 2006. Έχει 17ετή εμπειρία Γραμματειακής Υποστήριξης σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης. Κατόπιν ειδικής εκπαίδευσης έχει πλέον εξειδίκευση και μεγάλη εμπειρία στις δομές και τις ιδιαίτερες ανάγκες λειτουργίας του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου. Φροντίζει για την εύρυθμη οικονομική λειτουργία του ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME και τις λογιστικές εργασίες που απαιτούνται. Επιβλέπει την καθημερινή και μηνιαία ενημέρωση Γονέων και Μαθητών μέσω του Π.Σ. ARTEMIS καθώς και την εύρυθμη οργάνωση και διεξαγωγή των Διαγωνισμάτων.

 

Καθηγητές
Οι Καθηγητές μας επιλέγονται με ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια, εκπαιδεύονται διαρκώς και έχουν πρόσβαση σε ένα τεράστιο εκπαιδευτικό υλικό. Διαθέτουν το απαραίτητο υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και την ικανότητα αξιοποίησης των σύγχρονων τεχνολογικών μέσων. Η μεταδοτικότητα και η αποτελεσματική διδασκαλία είναι το κυρίαρχο χαρακτηριστικό τους. Κάθε χρόνο όλοι οι καθηγητές μας αξιολογούνται από τους μαθητές τους σε πολλαπλούς τομείς και ερωτήματα με ανώνυμη καταχώρηση.


Αθανασάκου Νότα
- Μαθηματικός
Σπούδασε στο Τμήμα Στατιστικής και Χρηματοοικονομικών-Αναλογιστικών Μαθηματικών στο τμήμα Μαθηματικών στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου της Σάμου. Έχει παρακολουθήσει το 9μηνο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι επίσης, δευτεροετής φοιτήτρια στο μεταπτυχιακό της Ειδικής Αγωγής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Διδάσκει Μαθηματικά στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ από το 2021. Είναι Ακαδημαϊκός Υπεύθυνη του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στα Μαθηματικά των Τάξεων του Γυμνασίου.

 


Γεωργέλης Βασίλης
- Φιλόλογος
Aπόφοιτος του τμήματος Ιστορίας & Αρχαιολογίας και τελειόφοιτος του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας. Δραστηριοποιείται εργασιακά ως Φιλόλογος και Διευθυντικό στέλεχος στην Ιδιωτική Εκπαίδευση από το 1996. Έχει επιδείξει σημαντική συγγραφική δραστηριότητα στο αντικείμενό του, τόσο υπό μορφή βιβλίων (έχουν εκδοθεί ήδη δύο), όσο κι άρθρων εκπαιδευτικού περιεχομένου στον ημερήσιο τύπο.

 


Δημοπούλου Ηρώ
- Φυσικός
Απόφοιτη του Φυσικού τμήματος του Ε.Κ.Π.Α. με κατεύθυνση την Εκπαίδευση και μεταπτυχιακές σπουδές στην εξειδίκευση Καθηγητών Φυσικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Από το 2009 διδάσκει τη Φυσική όλων των τάξεων σε συγκροτήματα ιδιωτικών καιφροντιστηριακών σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας και Επιστημονική επιμελήτρια σχολικών βοηθημάτων της Φυσικής. Επίσης έχει ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία Ακαδημαϊκών τμημάτων στον τομέα της Φυσικής.

 


Καραβοκυρός Χρήστος
- Φυσικός
Απόφοιτος του Φυσικού τμήματος της Φυσικομαθηματικής σχολής Ιωαννίνων. Διδάσκει στη φροντιστηριακή εκπαίδευση πάνω από 30 χρόνια. Συγγραφέας βιβλίων Φυσικής και τέως Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του μαθήματος της Φυσικής σε μεγάλους Εκπαιδευτικούς Ομίλους. Καθηγητής Διαδικτυακών Φροντιστηρίων από το 2017.

 


Καρρά Μαργαρίτα
- Φιλόλογος
Πτυχιούχος του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής στο ΕΚΠΑ, κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων και εξειδικευμένη στην Ειδική Αγωγή (Μαθησιακές Δυσκολίες). Προετοιμάζει Μαθητές στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας & Λογοτεχνίας Α' και Β' Λυκείου, Νεοελληνικής Γλώσσας Γυμνασίου καθώς επίσης είναι συγγραφέας διαδραστικών βοηθημάτων.

 


Κλάδου Αθηνά
- Φιλόλογος
Πτυχιούχος του Ιστορικού τμήματος της Φιλοσοφικής σχολής στο ΕΚΠΑ με 25η εμπειρία διδασκαλίας και τρεις μεταπτυχιακούς τίτλους. Βραβευμένη με 1η Πανελλήνια Διάκριση στα Educational Leadership Awards 2019 - 2020, εισηγήτρια σε συνέδρια και επικεφαλής του τμήματος Μαθητικής Φροντίδας (Student Care). Εξετάστρια προφορικών στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Oδηγεί τους Μαθητές στην Επιτυχία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας.

 


Λιούκας Γιώργος
- Χημικός
Καθηγητής της Χημείας σε Φροντιστήρια επί 35 χρόνια. Διευθυντής Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης επί 25 χρόνια. Μέλος της Ομάδας Διδασκόντων του ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ@HOME από την ίδρυσή του. Συγγραφέας του βιβλίου Χημείας του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

 


Λουκίδης Θεόδωρος
- Πληροφορικός
Είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ε.ΤΕ.Μ.- Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε με τίτλο σπουδών “Εκπαιδευτικός Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός”. Τα πρώτα του βήματα στην εκπαίδευση αρχίζουν από την τελευταία τάξη του λυκείου και την αγάπη του για τα μαθηματικά όπου τα διδάσκει σε μαθητές μικρότερων τάξεων. Από τα φοιτητικά του χρόνια και μετά την απόκτηση του πτυχίου του, συνεχίζει μέχρι και σήμερα με δημιουργική διάθεση και δοτικότητα να διδάσκει μαθητές γενικών και επαγγελματικών λυκείων σε μαθήματα ειδικότητας της πληροφορικής και να συγγράφει σχολικά βοηθήματα. Του αρέσει να εκπαιδεύεται συνεχώς στον τομέα του και έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως τεχνικός υποστήριξης προγραμμάτων και ηλεκτρονικών συστημάτων και ως ακαδημαϊκός υπεύθυνος του μαθήματος της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ σε μεγάλους Φροντιστηριακούς Ομίλους.

 


Μανούκα Δήμητρα
- Φυσικός
Πτυχιούχος του τμήματος Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη διδασκαλία της Φυσικής και την ηλεκτρονική διδασκαλία. Διδάσκει Φυσική σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από το 1990. Συμμετέχει στη συγγραφή βιβλίων και σημειώσεων. 

 


Μπίτσικα Μαρία
- Φιλόλογος
Απόφοιτη κλασικής φιλολογίας του κλασικού τμήματος του ΕΚΠΑ το 2003. Εργασιακή εμπειρία από συστηματική ενασχόληση με την δευτεροβάθμια εκπαίδευση από το 2007 σε ομίλους φροντιστηρίων και συνεργασία με το ΔΙΚΑΡΟΤΗΜΑ από το 2014 έως σήμερα. Ειδίκευση στα αρχαία, στα λατινικά ως Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη και στην έκθεση όλων των τάξεων του Λυκείου και Γυμνασίου.

 


Νικηφόρος Εμμανουήλ
- Μαθηματικός
Σπούδασε Μαθηματικός στο τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ, ολοκληρώνοντας την κατεύθυνση Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας και μέλος της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας από το 2011. Έχει 10ετή διδακτική εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ιδιωτικά σχολεία. Είναι Ακαδημαϊκος Υπεύθυνος του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στα Μαθηματικά ΕΠΑ.Λ.

 


Παπαδοπούλου Βασιλική
- Οικονομολόγος
Απόφοιτη του τμήματος Οικονομικών Επιστημών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) με κατεύθυνση στην Οικονομική Θεωρία και Πολιτική, κατέχει διπλώματα από ποικίλα προγράμματα επιμόρφωσης και κάτοχος διπλώματος ειδίκευσης στην Ειδική Αγωγή. Προετοιμάζει τους Υποψήφιους Μαθητές του Ομίλου μας στο εξεταζόμενο μάθημα της Οικονομίας. Είναι Ακαδημαϊκή υπεύθυνη στο μάθημα της Οικονομίας Β' Λυκείου του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

 


Σάββα Φαίη
- Καθηγήτρια Αγγλικών
Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στην Αγγλόφωνη Λογοτεχνία και στην Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία. Εργάζεται ως Καθηγήτρια αγγλικών τα τελευταία 19 χρόνια σε φροντιστήρια, κολέγια και ΙΕΚ. Έχει εμπειρία στην διδασκαλία όλων των επιπέδων και στην προετοιμασία για την απόκτηση πιστοποιητικών όλων των αναγνωρισμένων φορέων. Στα πλαίσια των σπουδών της έχει συμμετάσχει σε ημερίδες και σεμινάρια σχετικά με την αγγλική λογοτεχνία και τον πολιτισμό και εξακολουθεί να εμπλουτίζει τις γνώσεις της μέσω σεμιναρίων σχετικών με τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και την εκπαιδευτική ψυχολογία.

 


Σπυρόπουλος Παναγιώτης
- Μαθηματικός
Πτυχιούχος του Μαθηματικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά. Έχει 20ετή φροντιστηριακή εμπειρία με ειδίκευση στις τάξεις Β΄ και Γ’ Λυκείου στην προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις. Έχει διατελέσει Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στα Μαθηματικά Λυκείου.

 


Στεφανάτου Μαριλένα
- Φιλόλογος
Απόφοιτη του τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με ειδίκευση στον τομέα Γλωσσολογίας. Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Παπυρολογίας και κλασικής γραμματείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια στην Διαπολιτισμική εκπαίδευση και στην διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερη - ξένη γλώσσα.

 


Σωτηρόπουλος Άρης
- Μαθηματικός
Μαθηματικός με πολυετή εμπειρία στην Φροντιστηριακή εκπαίδευση και Διευθυντής σπουδών εκπαιδευτικών μονάδων επί πολλά έτη. Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος στον Όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ στο μάθημα Μαθηματικών Προτύπων Γυμνασίων.

 


Τουρνά Εύη
- Φιλόλογος
Φιλόλογος με ειδίκευση στη Νεοελληνική Γλώσσα & Λογοτεχνία. Έχει 12 χρόνια φροντιστηριακής διδακτικής εμπειρίας και έχει συνεργαστεί με Μεγάλους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς αναλαμβάνοντας την προετοιμασία μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Είναι μέλος της ομάδας Διακρότημα από το 2017.Συμμετέχει στη συγγραφική ομάδα του ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ.

 


Χατζήπαπας Γιώργος
- Πληροφορικός
Πτυχιούχος Μηχανικών Πληροφορικής με ειδίκευση στα μαθήματα Δίκτυα Υπολογιστών, Προγραμματισμός και Λειτουργικά συστήματα. Καθηγητής Πληροφορικής με παρουσία 10 χρόνων σε Εκπαιδευτικούς Ομίλους προετοιμάζοντας υποψήφιους Μαθητές Β' και Γ' Λυκείου. Όπως λέει και ο ίδιος: "Στόχος μου είναι να βάλω ένα λιθαράκι στην επιτυχία των παιδιών μας. Η Επιτυχία δεν είναι τυχαία, χτίζεται με επιμονή, υπομονή και εμβάθυνση."