Γνώμες μαθητών-γονέων - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης
Follow
ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Κάνε την εγγραφή σου & κέρδισε 25% ΕΚΠΤΩΣΗ Περισσότερα
Toggle Bar

Διαδικτυακό Μάθημα από οποιοδήποτε σημείο

Που απευθύνεται το Διαδικτυακό Μάθημα; Περισσότερα...

Ψηφιακή πλατφόρμα Artemis

Η νέα εποχή της Διαδικτυακής Μάθησης Περισσότερα...

Γνώμες και σχόλια μαθητών μας

Δείτε τι λένε όσοι μας εμπιστεύτηκαν Περισσότερα...

Διαβάστε γνώμες μαθητών και γονέων μαθητών μας!

 

Μετά από έναν χρόνο πανδημίας και έχοντας εντάξει στην καθημερινότητα μας την τηλεκπαίδευση τα παιδιά και πολλοί από εμάς τους γονείς την τηλεργασία, άρχισα να ψάχνω από πέρσι μετά το Πάσχα για ένα φροντιστήριο όπου θα μπορούσε ο γιος μου μαθητής της Γ Λυκείου να προετοιμαστεί  για τις Πανελλήνιες. Κατέληξα στο Διακρότημα γιατί ήταν το μοναδικό που παρείχε πλήρης πλατφόρμα παρακολούθησης. Μετά από σχεδόν 8 μήνες οφείλω να συγχαρώ τον κ. Παλαιολόγο για την καθημερινή ενημέρωση που μας παρέχει καθώς και όλους τους καθηγητές για το έργο τους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρόνος που γλιτώνει ένα παιδί από την καθημερινή μετακίνηση  είναι πολύ σημαντικός γι’ αυτήν την ηλικία, σας το λέω από πρώτο χέρι έχοντας περάσει με την κόρη μου την Γ Λυκείου τρέχοντας καθημερινά στα φροντιστήρια.

Βάσω Σ., Πικέρμι (γονέας)

 

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα σε μαθητές και γονείς  για τις συχνές ενημερώσεις και για τον τρόπο που λειτουργούν τα τμήματα.

Αλέξανδρος Α., Κεφαλλονιά (γονέας)

 

Ευχαριστούμε θερμά για το μεγάλο ενδιαφέρον σας για τα παιδιά μας!!! Η καλή δουλειά που κάνετε, σε συνδυασμό με την ψυχολογική υποστήριξη που προσφέρετε κάνουν τη διαφορά...

Έφη Χ., Θήβα (γονέας)

 

Θα πρότεινα να μπει ένα ημερολόγιο στην αρχική σελίδα όπου θα εμφανίζονται οι εργασίες και τα μαθήματα, προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη συνέπεια μας. 

Καλλιόπη Χ., Φούρνοι Ικαρίας (μαθήτρια)

 

Ως μητέρα της Α. , θα ήθελα να πω ότι είμαι χαρούμενη που η κόρη μου ανήκει στην ομάδα "Διακρότημα". Οι καθηγητές είναι όλοι εξαιρετικοί, το παιδί μου είναι ευχαριστημένο και βλέπω ότι μήνα με τον μήνα προοδεύει όλο και περισσότερο! Συνεχίστε την εξαιρετική αυτή προσπάθεια!

Ειρήνη Κ., Άνδρος (γονέας)

 

Καταπληκτική δουλειά Διοίκησης, Γραμματείας, Εκπαιδευτικών, απόλυτα καλυμμένη σε όλα τα επίπεδα.

Μελάνα Μ., Κιλκίς (γονέας)

 

Το Διακρότημα είναι πολύ οργανωμένο φροντιστήριο με καταξιωμένους καθηγητές και διοικητικά στελέχη που είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και η επιτυχία μας είναι η δικιά τους λύτρωση!

Σταυριανέα Κ., Πόρτο Ράφτη (μαθήτρια)

 

Το Diakrotima@Home  γνωρίζει πραγματικά πως να κάνει κάθε παιδί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Συγχαρητήρια για τον καθημερινό σας αγώνα!

Ανδρέας Κ., Αιδηψό (γονέας)