Δωρεάν Διαδικτυακή Εκπαίδευση - Φροντιστήρια ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ | Τα καλύτερα φροντιστήρια της πόλης
Follow

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Για όλους εμάς, στα Κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL, η ασφάλεια των μαθητών μας και του προσωπικού μας είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ενθαρρύνουμε ενεργά την εθνική προσπάθεια του Υπουργείου Υγείας #ΜένουμεΣπίτι, συμμετέχοντας με κάθε τρόπο στα μέτρα επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού COVID-19 στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν, αφού οι μικροί μας μαθητές πρέπει να μείνουν σπίτι αυτή την περίοδο για να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς, εμείς φροντίσαμε να συνεχίσουν να μαθαίνουν μαζί μας, υποστηρίζοντας τους πλέον από απόσταση, με διαδικτυακά μαθήματα και ψηφιακή εκπαίδευση.

Τα παιδιά, μέσω εύχρηστης διαδικτυακής πλατφόρμας έχουν πρόσβαση στο ειδικά σχεδιασμένο υλικό των κέντρων AFTER SCHOOL, το οποίο περιλαμβάνει ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια, κουίζ, φύλλα εργασίας, βιντεομαθήματα, πειράματα, πλατφόρμες e-learning after school, teacherland.gr, e-μαθητής, e-καθηγητής κλπ!

Φυσικά, όλα αυτά συμπληρώνονται με σύγχρονα εποπτικά και εκπαιδευτικά μέσα, όπως διαδραστικούς πίνακες – smart boards, οθόνες αφής, ηλεκτρονικές γραφίδες, βιντεοπροβολείς κλπ.  

Έτσι, όταν περάσουν αυτές οι δύσκολες για όλους μας ημέρες, μαθητές και παιδαγωγοί, θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους από κοντά πλέον, χωρίς να έχουν δημιουργηθεί κενά στην ύλη και στην εκπαιδευτική διαδικασία, η οποία όπως είπαμε συνεχίζεται κανονικά, έστω και από μακριά!

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,                                                                                                     

Ξέρουμε ότι ανησυχείτε, όπως όλοι μας, για την εξάπλωση της νόσου του κορωνοϊού. Θέλουμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για εσάς, (διευθυντές,, καθηγητές, δάσκαλοι και παιδαγωγοί) έχοντας καθήκον μας και ηθική υποχρέωση να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εσάς και τα παιδιά σας, για να σταθούμε δίπλα σας και στο ύψος των περιστάσεων.

Δεν εφησυχάζουμε λοιπόν, συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί! Για αυτό τον λόγο, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια.

Άλλωστε η προσπάθεια και η ευθύνη ανήκει σε όλους μας και είναι συλλογική. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί τα παιδιά μας, αξίζουν πάντα το καλύτερο..!

 Εκεί που είσαι, με αυτά που έχεις, κάνε ότι μπορείς... Κάνε το καλύτερο!

#ΜένουμεΣπίτι & Μαθαίνουμε Μαζί !!!

Γνωρίστε μας και μάθετε τα πάντα για το συστήμα Μελέτης & Εμπλουτισμού Γνώσεων AFTER SCHOOL!

Τι είναι η Σχολική Μελέτη AFTER SCHOOL;

Η Σχολική Μελέτη AFTER SCHOOL είναι ένα πρόγραμμα μελέτης και εμπλουτισμού γνώσεων για μαθητές Δημοτικού, στο οποίο επιτυγχάνεται η καθημερινή προετοιμασία σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης μέρας.

Πώς γίνεται η Σχολική Μελέτη στα κέντρα AFTER SCHOOL;

Οι μαθητές έρχονται στο χώρο μας καθημερινά με τα βιβλία τους και κάθε μαθητής με τη βοήθεια των δασκάλων μελετά τα μαθήματα που έχει για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Οι εξειδικευμένοι μας εκπαιδευτικοί, αφού εξηγήσουν το μάθημα και οργανώσουν το διάβασμα του παιδιού, επεμβαίνουν όταν κάποιος μαθητής χρειαστεί τη βοήθειά τους. Στο τέλος ελέγχουν και βοηθούν το κάθε παιδί ξεχωριστά για το αν έχει κατανοήσει τα μαθήματά του και εάν έχει λύσει σωστά τις ασκήσεις του για το σχολείο.

Στόχος της Σχολικής Μελέτης;

Στόχος μας είναι οι μαθητές μας να μπορούν να συστηματοποιήσουν τη μελέτη τους, να μάθουν να διαβάζουν σε συγκεκριμένο χρόνο και με συγκεκριμένο τρόπο και πάνω απ’ όλα η προσπάθεια τους να στέφεται με επιτυχία.

Που απευθύνεται;

Σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου, δηλαδή για παιδιά από  6 – 15 ετών.

Ποιοι διδάσκουν;

Πτυχιούχοι Δάσκαλοι Παιδαγωγικού Τμήματος και Καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης (μαθηματικός- φιλόλογος).

Ποιο είναι το πρόγραμμα των παιδιών;

5 φορές την εβδομάδα από 2 ή 3 ώρες ημερησίως. Καθημερινά η μελέτη έχει διάρκεια από 2 – 2,5 ώρες, ανάλογα με το ρυθμό μάθησης του κάθε παιδιού. Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας οι δάσκαλοι και οι παιδαγωγοί μας βρίσκονται συνέχεια κοντά σε κάθε μαθητή για προσωπική ενίσχυση και επίβλεψη.

Τι παρέχει το ειδικό σύστημα μελέτης AFTER SCHOOL;

 • Ολιγομελή τμήματα,
 • 100% παιδαγωγικό περιβάλλον (με χώρους υψηλής αισθητικής, σύγχρονους και λειτουργικούς, με φωτεινά χρώματα και ειδικά σχεδιασμένα έπιπλα που λειτουργούν καταλυτικά για την ψυχολογία των παιδιών),
 • Χρήση νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση,
 • Αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας των μαθητών,
 • Επίσης, παρέχουμε πρωτότυπο έντυπο και ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό για όλες τις τάξεις και όλα τα μαθήματα μέσω της ψηφιακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας teacherland.gr,
 • Τέλος, οι σχολικές γνώσεις συμπληρώνονται με παιδαγωγικό παιχνίδι και δραστηριότητες εμπλουτισμού.

Η φιλοσοφία των κέντρων AFTER SCHOOL;

H σωστή καθοδήγηση και η αναγνώριση της προσπάθειας των παιδιών είναι συστατικά της επιτυχίας και της ευτυχίας τους!

Στα κέντρα Σχολικής Μελέτης AFTER SCHOOL:

 • Μαθαίνουμε στα παιδιά να μελετούν μόνα τους και να αναπτύσσουν κριτικό τρόπο σκέψης και έκφρασης,
 • Υποστηρίζουμε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες,
 • Ενημερώνουμε τους γονείς σε καθημερινή βάση για την απόδοση του μαθητή,
 • Αξιοποιούμε σωστά το χρόνο τους γιατί μελετούν σε ένα ευχάριστο περιβάλλον απερίσπαστα και αποδοτικά,
 • Θέτουμε τις σωστές βάσεις για το μέλλον τους,
 • Προετοιμάζουμε τα παιδιά για τις εξετάσεις των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, για τις υποτροφίες των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων & για τους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς.

Δείτε το έντυπό μας και τα κέντρα AFTER SCHOOL

 

Το φροντιστήριο μου

Εγγραφή Online

Εγγραφείτε ΤΩΡΑ στα καλύτερα Φροντιστήρια της πόλης και κερδίστε!

Ενδιαφέρομαι

Χρήσιμα Εργαλεία για τους μαθητές

 • Τα νέα της εκπαίδευσης +

  Τα νέα της εκπαίδευσης για τις πανελλήνιες εξετάσεις και όλα σας ενδιαφέρουν.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάση σπουδών και επαγγελμάτων +

  Υλικό για μαθητές Λυκείου και υποψήφιους των Πανελληνίων. Για να συνδεθείτε ζητήστε πρόσβαση από την γραμματεία του κέντρου σας.

  Λεπτομέρειες...

 • Βάσεις Εισαγωγής +

  Δείτε ποιες είναι οι Βάσεις Εισαγωγής για τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ.

  Λεπτομέρειες...

 • Υπολογισμός Μορίων +

  Υπολογίστε εύκολα, γρήγορα και έγκυρα τη βαθμολογία σας για το Ενιαίο Λύκειο.

  Λεπτομέρειες...

 • 1
 • 2